Städningsfreaket..

Hellu! :)
Har varit nere i stugan hela dagen och städat .. Vart jättenöjd med resultatet, men det var hemskt!
Det var spindlar i förbannelse! :O Shit, va rätdd jag blev när det kom fram en spindel som var typ 2 cm bred över ryggen! :O Den var jättetjock.. :( och nu finns det defintivt inga flugor kvar, för dom har jag dammsugat bort^^ spindlarna med för den delen.

Jag trivs nere i stugan, och vill bara vara där hela tiden. Var jättetråkigt att cykla hem igen, ville bara vara kvar där. Men det var någonting som fattades, det enda som hindrade mig från att stanna.. Min älskling! Jag mådde bra av att få vara där för mig själv idag, men saknade ändå min älskling. Hela tiden medan jag gick omkring där och städade, så tänkte jag på honom. Saknaden är så otroligt stor! De första dagarna stod jag ut med det, men nu har det gått för långt! Nu går jag bara runt i mina egna tankar hela dagarna, minns inte ens vad folk säger till mig .. Tankarna bara snurrar runt honom .. Vad han gör och allt möjligt, tankarna springer iväg lite väl ibalnd ..
Det är bara 3 dagar kvar tills han kommer hem, jag måste stå ut! Jag älskar dig hjärtat, du är mitt allt!<3

Har börjat drömma mardrömmar .. Vet inte var de kommer ifrån, och vet inte vad de handlar om, för som vanligt kommer jag bara ihåg dom precis när jag vaknar, sen försvinner dom ... En natt var outhärdlig, mådde illa när jag vaknade. Hatar mardrömmar! Och varför ska jag helt plötsligt börja drömma mardrömmar, jag som inte drömt sådana drömmar på jättelänge ..

Dagarna rullar förbi som i ett töcken. När ska detta ta slut.. ? kom hem älskling, så allt
blir som vanligt igen! <3

Eminen ft. Rihanna.



Love the way you lie.


Sweetheart..

Du är mitt hjärta älskling,
du är det enda jag vill ha!
Som du en gång sa till mig,
det är du och jag mot världen.
Innan jag träffade dig,
visste jag inte
hur det var att älska någon
så mycket att det gör ont i hjärtat..
Nu vet jag.
Jag är lycklig tillsammans med dig,
du gör det värt att leva.
Och jag vill leva varje sekund med dig!


You ande me,
always and forever! <3



Barnvakt hela helgen ..

Hej hej! :) Slutade kl 12:00 i skolan igår. Så gick jag, Elvira, Julia och Sandra ner på stan och åt lunch på jalla. Jag, Viran och Jullan åt kebab medan Sandra åt hawaii pizza. :)
Efter att vi ätit färdigt, och skrattat åt allt konstigt folk på stan, så gick vi till centerpartiets valstuga och ställde lite frågor och så, det var en skoluppgift .. Jag och Sandra tog 2- bussen hem, så klev jag av hos hennë, för att hämta mina One Tree Hill säsonger. Älskar OTH! Ska tillbringa hela kvällen framför teven tror jag .. ;P 
Efter att jag hämtat dom så gick jag ner till stugan och tittade till lite, och städade upp lite. 

Thessan, Jennie och Jezzie häntade upp mig vid affären så åkte vi hem till mig en stund, sen for vi vidare till storvreta. Så har jag tillbringat hela fredagen med Jennie och Jezzie, då Thessan och Rajje varit på 40-års fest. Jezzie somnade strax efter maten, så hade jag och jennie lite "tjejmys". Vi bastade och grejer, och målade naglarna och flätade håret. Sen satt vi oss framför teven och tittade på alvin och gänget, med lite fredagsmys. :) 
Mysigt hade vi. :) O jennie somnade i soffan, så jag bar henne till sängs, och diskade och plockade undan lite, sen la jag mig i soffan och titttade på OTH. och jag somnade jag me så småningom. Typ 5 på morgon väckte Jezzie mig, så jag la mig hos henne och vi somnade om igen. Vaknade nästa gång kl 9:00, då var redan Jennie och Jezzie uppe. Och Thessan och Rajje sover fortfarande, då klockan är halv tolv.. :P hahah sjusovare.. Hoppas dom hade trevligt igårkväll! :) 

När jag kommer hem ska jag rida tror jag, hoppas jag får sällskap av Natta. Ikväll ska jag var barnvakt igen, den här gången åt Sabïne, Lucas, Meryam och John-John. Får se vad vi hittar på .. Det blir nog lugnt. :) Hoppas på att få isäng dom skapligt tidigt, så kan jag lata mig och titta på film. ;) hehe typiskt mig .. 

Och pojkvännen min hare bra antar jag. :) Skulle på någon utflykt med Roine och Åsa idag, hoppas dom hare trevligt. :) Saknar min älskling så mycket! Vill bara att han ska komma hem, samtidigt som jag vill att han ska ha det bra och umgås med sina vänner. Jag får helt enkelt stå ut tills han kommer hem, han är ju trots allt inte borta föralltid!

Lev livet fullt ut,
du lever bara en gång,
glöm inte det.
Våga ta risker! 
       <3


Torsdag.

Halloj! :) Gått i skolan idag till kl: 13:15. Vi hade en vikarie idag, en norsk som knappt kunde snacka svenska, och henne skulle vi ha i spanska.. Ni kan ju tänka er hur det slutade .. x) hahah
Efter skolan gick jag till fyrishov där Natta och Tina hämtade upp mig. Så åkte vi hem till dom så Natta kunde byta kläder, sen åkte vi till stallet och red. För mig gick det bra, men inte så bra för Natta. Förmodligen så hade det med Nattas humör att göra, för Pia konstra sig lite ..

Har inte hört av älsklingen någonting idag heller. Han sa att han skulle ringa men jag vet inte .. Dagen är ju inte över än heller så. Hoppas han har det bra, var inne på facebook nyligen, och det lät som att han badade mycket. :)
Jag är inte avis..Det har fan vart pissväder hela dagen! Är så trött på detta väder .. :(

Fick hem min mobil idag också, jätteglad blev jag! :D Har verkligen saknat min sony ericsson! Hinner
knappt få igång den så dör den igen, och nu är det samma problem med den som det var innan jag lämna in den. :( Blir så j***a trött, vrf kan aldrig mina mobiler funka för!?! :O Vad gör jag för fel?? :O

Mamma verkar inte vara på nå bra humör ikväll, inte vet jag om det är PMS besvär eller vad det är .. hahah
Ska hjälpa henne att städa lite i alla fall, så blir hon förhoppningsvis lite gladare. :)

Hare så jävla bra allihopa! :D
Puss & Kram, Sandra! <3

Love is sweet !

Idag åkte min käraste pojkvän till Grekland. Var hemma i oxsätra hela kvällen igår, och passade på att umgås med varann, för nu får vi inte träffas förän om en vecka .. och när han väl kommer hem igen, så är han typ hemma en dag, sen sticker han igen, och blir borta hela helgen .. Vad ska man då hitta på!? I helgen äre lugnt, då ska jag vara barnvakt fredag och lördag så då håller jag mig sysselsatt, men nästa helg vettefan vad jag ska hitta på .. Som de flesta vet så är ju jag ganska beroende av att göra någonting hela tiden, jag kan inte sitta hemma en hel dag utan att må piss .. Har pratat med Anja lite, och ska kanske sova hos henne en natt i alla fall.
Fan vad jag kommer sakna min älskling!
Hoppas han får det bra i kos, och verkligen njuter av livet! För det är väl det man ska göra
när man åker på semester ..!?
Och hoppas mest av allt att han kommer hem välbehållen! för jag vet ju hur klumpig han kan vara .. hehe

Jag älskar dig hjärtat, du betyder allt för mig, hoppas du vet det! <3

Wednesday.

Hello! :) Onsdag är det idag, vilket betyder dressyrträning! :) Efter skolan kom Thessan och hämtade mig så åkte vi till storvreta och hämtade lilla Jennie och Jezzie. Sen åkte vi hem till mig, typ kvart över 4 var vi hemma, så hann jag inte äta innan det var träning. Tränade först Caxe, och han var så otroligt duktig! Jag är såå stolt över honom! :D Han har under en länge tid varit väldigt svår i både trav såsom galopp, men idag var det som om det bara släppte, han travade jättefint! I form dessutom! ;) såå glad :D
Sen red jag Clipper, och det gick ungefär som vanligt, sisådär. Men är nöjd ändå. :)

När jag ridit båda hästarna var jag både trött, svettig och utsvulten! Så jag skyndade mig i stallet, för att sedan gå in och få jättegod mat! Malin hade kryddat kycklingen, och hon är alltid så duktig när det gäller sånt. Så var det ris och curry till, och jag har börjat gilla curry .. :O älskar fan ris och currysås! x) hahah
Thessan köpe mina favoritkakor på willys idag också, chokladflarn! :D Åt några såna innan jag tog en välförtjänt dusch. var riktigt skönt, lite kvalitetstid för sig själv. ;)


Pictures.

Lillan och Lucas. :)

Sötaste Lillan på Caxe.

Saknar solen och värmen!<3

Nattis<3


Lillan.

Hej hej!
Bestämde mig för att sova tills jag vaknade av mig själv idag, och det resulterade i att jag sov bort halva dagen.. men men, måste ju försöka sova ut ibland också. igårkväll var Nattis och Tobbe här, och Tobbe hade med sig sin lilla 4-åriga dotter, en jättesöt liten tjej, Lillan kallas hon. :) Idag är dom här igen, och Lillan är så glad, och så
pratsjuk! :)  Ska rida idag tänkte jag, och då ska Lillan få rida med. Ikväll ska hela min familj hem till Nattis och äta god mat, och ha trevligt! :) Längtar! :)

Peace n love. <3

2 months!

2 months with you baby!
Tänk att tiden går så fort .. Redan 2 månader har gått sen jag blev tillsammans med dig hjärtat, och jag ångrar ingenting! När jag träffade dig blev allting perfekt, jag fick det jag alltid velat ha!
Du är mitt hjärta, min ögonsten, mitt liv.
Älskar dig oändligt mycket, och det kommer jag alltid att göra!
'

Nyklippt!

Är nyklippt! :) Det blev inte alls som på bilden jag la in tidigare, men
det vart bra ändå .. Hon klippte upp det väldigt mycket, och så taggade
hon ur det skapligt. Jag hade ju så fruktansvärt tjockt hår förut, men
nu är det tunt, och jag gillart! :D Hon klippte bort allt slitet, torrt och
risigt hår, jätteskönt! :) Köpte shampo och balsam igår också,
blev inte Elvital. Tänkte prova nå nytt, så jag köpte Gliss.
Det ska vara bra för långt hår med klyvna toppar,
nu har ju jag inte så långt hår längre dårå, men
klyvna toppar hade jag i alla fall innan jag klippte mig .. :p hehe

Imorgon börjar skolan! Längtar såå mkt .. NOT!
Fan mår illa av rena tanken att sätta mig på bussen till skolan
imorgonbitti. Trivs inte alls där! Hoppas det här sista året går fort
nu, så jag slipper det sen. Tänker välja nå praktiskt
gymnasium, så jag får praktisera lite mer och sitta framför
skolbänken lite mindre .. Får se hur det går med nationella, går
väl åt helvete. men aja ..

Tänkte faktiskt gå och lägga mig snart. Hoppas hjärtat mitt ringer
snart, innan jag somnar .. Saknar honom som bara tusan! Är jobbigt
när han jobbar så sent om kvällarna, men förstår att han vill bli färdig.
Hoppas han får ett jobb när han kommer hem från Grekland.
Då skulle han förhopnningsvis komma hem i tid om kvällarna. Så
skulle han bli piggare och gladare! Mycket roligare att få se min älskling
när han är glad! :) jättetråkigt att se honom så deppig och låg som han
ständigt är nu .. :(

Jag älskar dig hjärtat! Förevigt<3

Äntligen !

Finaste Thessan och Jennie är här:) Och jag ska vara barnvakt åt Jennie och Jezzie den 27-e,
ska bli så kul! Älskar mina små prinsessor! <3

Om nån timme eller så ska jag och mamma åka till stan, för jag ska klippa mig,
äntligen! :D Och jag vill ju komma därifrån med en helt ny frisyr, men jag är rädd att
jag börjar backa lite .. Jag är så rädd att det inte ska bli som jag tänkt mig ..
Men jag litar på Maria, hon är jätteduktig!
Kommer med bilder senare! ;)


Peace n love <3

Städning ..

Ville ju att det skulle bli sol och varmt idag, så jag kunde sola!
Men så blev det inte .. Kom hem runt 11-tiden, då K skjutsade hem mig. Gjorde inte så mycket till en början, men sen fick jag nå ryck, och bestämde mig för att städa rummet lite. Slutade med att jag möblerade om hela rummet..:P
Vart nöjd, blev faktiskt rätt fint. :) Får se hur länge det får vara så, innan jag tröttnar på det och möblerar om igen..

Snart blire att gå ut och rida, funderar faktiskt på att rida ut själv idag. Har ju aldrig gjort det förr, men nån gång måste ju vara den första ;) Skulle nog vara rätt skönt att få gå i lugn och ro, och fundera lite på saker och ting ..

Imorgon ska jag äntligen till frissan! :D Kl:12.30 befinner jag mig bakom skolan på salong klippan ;)
Ska bli skönt att få bli av med lite hår .. Tänkte be Maria tunna ur håret skapligt mycket, för jag orkar inte ha så tjockt längre, så ska hon få klippa upp det så det blir lockigt :)
Sen kanske jag drar ner på stan och köper mig ett par svarta tygskor.
Om inte annat ska jag köpa hårinpackning. Ska ha i det 2-3 ggr i veckan, håret blir ju så bra av det. :)
Så kanske jag ska köpa shampo och balsam också, vi får se.. :P
Elvital är verkligen ett märke jag rekomenderar, det använder jag och det är superbra! :)




Eftersom jag ska färga håret också,
så väljer jag ett shampo och balsam
för färgat hår. Hårinpackningen är
också för färgat hår.


A friend ..

A friend gives hope
when life is low,
a friend is a place
when you have
nowhere to go,
a friend is honest,
a friend is true.
A friend is precious
and that my friend,
is you.



Sista lördagen ..

Börjar få lite panikångest, är ju fan sista lördagen på sommarlovet! :O och inte har man gjort ett skit.. hade ju var lite skoj att hitta på något såhär sista helgen, men vad ska man göra då ..?! skulle ju ha tillbringat hela dagen med familjen i Uppsala, på American Car Show, men det fanns det inga pengar till.. Så jag har varit nere hos mormor gammel mormor några timmar idag. :)
Det har ju varit så ofattbart varmt idag, svettigt och jävligt .. Undrar vad det blir till att göra imorgon, hoppas man man kan hitta på nå kul. :P

Har tänkt väldigt mycket på gammelmorfar den senaste tiden, han dyker ofta upp i huvudet.. Vet inte varför, men det händer var och varannan dag .. Och jag har börjat sakna honom mycket, vill bara gråta ibland .. Satt och pratade med gammelmormor på eftermiddagen, och då kom vi in på morfar ..
Allting gick så fort! Det var på torsdagkväll. Han hade precis ätit middag. Och gick sedan till sängs, som han alltid gör efter maten. När Fredrik kom in till han senare, för att ge honom en spruta för diabetesen, så låg han bara där.. Hans hjärta hade stannat.
Jag visste ingenting .. Min lärare, kommer fram till mig på förmiddagen dagen efter och säger att jag måste ta 12-bussen hem till mormor. Och min första tanke var; Vad har nu hänt!?
Jag minns det så väl .. Kommer hem till gammelmormor, kliver in genom dörren, där möter jag mamma med tårfyllda ögon. Jag förstod direkt, det var nåt med morfar. Vi går förbi köket där gammelmormor och mormor sitter och gråter, mamma följer mig in i vardagsrummet där vi sätter oss i soffan. Hon hann säga något i stil med att "morfar somnade in igår kväll", sen hörde jag inget mer. Det snurrade runt i huvudet på mig, jag kände mig så vilsen .. Tårarna sprutade nerför kinderna, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen.  Så när jag väl fått lite kontroll över mig själv igen, tar mamma fram ett kort på morfar ..
Jag saknar honom så mycket! Tiden går så fruktansvärt fort, det är snart 4 år sen hans hjärta slutade slå.
Nu är han den finaste ängeln!


Some pics ..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Sometimes ..


Little ride to the city ..

Åkte med K in till stan igår. Först gick vi runt på MixMix en stund, och K hittade en mugg som passade väldigt bra till honom^^ P****** .. hehe lista ut det ni ;) Sen skjutsade han ner mig på stan, så gick jag där för mig själv ett par timmar. Jag var lite ekonomisk av mig för en gångs skull .. :P Köpte ett par svarta leggings på H&M för 79:- istället för att köpa dom på GinaTricot för 99:-. ;) Så köpte jag ett långt ljusblått Gina-linne och ett ljusrött för 98:- istället för ett vitt för 99:-. Ganska smart av mig tkr jag^^ Så gick jag runt lite bland en massa olika affärer, var in på Indiska, och där vart jag faktiskt lite besviken.. :/ Dom har ju mest kläder där nu ..
Så ville jag köpa en speciell sak, gick till myrra, household, hemtex o.s.v men hittade inte det jag var ute efter, så hoppas det finns på fullerö, när jag åker dit med mormor ;) Gick till gallerix sen och köpte en liten present till min älskling, hoppas han blev glad över den! :) <3




Dags för ny frisyr ! :)

Äntligen har jag fått tid hos frissan! Jag, mamma och mormor satt och pratade om klippning, så slog mormor en pling till Maria (Salong Klippan), och tur var så hade hon en tid på måndag kl: 12:30!
Fan vad glad jag blir, har velat klippa mig jättelänge men har inte blitt av ..
Mamma ska få färga mitt hår sen när jag vart hos Maria, men vet inte ifall jag vill ha slingor eller inte ..
Har i alla fall en perfekt bild på hur jag vill ha håret, frågan är om hon kan klippa så att jag får sådana lockar.. ?   Jag har ju lite självfall, och det kan gå att klippa upp det och tunna ur det så jag får fina lockar, hoppas Maria kan fixa det! :)



Den här frisyren vill jag ha, så himla fint det är! :)


Hästen, skolan och pojkvännen..

Tjaa! :) Trött som faan, vet inte varför jag skulle upp såhär "tidigt" o göra.. hehe kl är ju fan 09:10^^
Red två hästar på dressyrträningen igår, Caxe och Clipper. Caxe är min häst. Han är en travare som jag haft i 5 år. Och Clipper är mammas väninnas häst. Han är också en travare, som jag ridit under ungefär 3 år...tror jag..
Det gick bra med båda två, började träna in LC programmet med Caxe. Det var lite spännande, ska träna på det ett tag nu, får se hur det går. :) Måste träna på hans gallop också, för den är inte den bästa för tillfälligt, och mycket beror på att jag inte vart igång ordentligt med honom de senaste veckorna. Men jag vet inte, har inte haft ork och lust att rida.. :/ Det har blivit så himla tråkigt att bara rida på fyrkantsspåret hela tiden, jag vill rida ut!
Har funderat mycket på hur jag ska göra i höst..Tänker satsa 100 % på skolan i höst, och jag kommer inte orka med det och samtidigt rida 6 ggr i veckan, så jag måste börja prioritera lite. Jag ska nog börja med att bara rida Caxe på helgerna, och Clipper på söndagar. I veckorna ska jag bara satsa på skolan. Och samtidigt som jag ska plugga och rida och allt, så ska jag umgås med min kärlek, så mycket jag bara kan!

Hoppas höstterminen går som planerat. Plugga, plugga, plugga i veckorna och rida på helgerna. Och umgås med kärleken hela tiden! :) <3 Mamma sa till mig att jag måste sova hemma när det är skola, sen på helgerna får jag sova hos K. Men det måste jag ändra på. För får jag bara sov hos honom då, kommer jag aldrig vara hemma på helgerna, och det är ju lite dumt.. Mamma tror nog att jag kommer missköta mig i skolan, och pluggandet om jag sover i oxsätra, men jag måste få bevisa för henne att det inte är så. För även om jag sover där hemma kommer jag sköta skolan lika väl. Jag är inte den som skolkar, det har jag inte gjort tidigare, så vrf skulle jag göra det nu?! Jag får lov att sköta mig exemplariskt en tid nu, så ska det nog gå bra. :)

Igår fick jag lov att sova hemma, jättetråkigt tkr jag..Kändes alldeles tomt och ensamt att ligga där helt själv och försöka sova, när man delat säng med sin älskade i flera veckor. Hoppas jag slipper sova själv inatt igen! :O

Funderar lite på vad jag ska göra idag.. Kanske åka till storstaden en sväng^^ Tänkte köpa leggings, linne, hårsnoddar och lite sånt.. sen senare idag ska jag och natta rida ut! Jippie! :D Väntat länge på det nu.. ! ;P


Saknar min älskling som faan! Han kommer snart, men jag står inte ut att vänta längre! :O
Fattar igentligen inte hur man kan älska och sakna en person så fruktansvärt
mycket, det är helt otroligt .. Hur man kan älska en person att det gör ont i hjärtat!
Och att man kan börja gråta för saknaden av sin älskade är så stor!
Kärleken är något väldigt stort här i livet, och något av det viktigtaste, var och en av oss behöver kärlek, varje dag. Ge varandra kärlek, och det kan bestå av olika saker, att krama om en vän är också kärlek. Tala om för personer i din närhet vad dom betyder för dig. Det är sånt här som är så viktigt, som många glömmer. Man mår så mycket bättre med kärlek i sin vardag, det är lättare att ta sig framåt här i livet.


Alice i underlandet

Hej hej! är lite småputt.. Gjorde värsta huset på the sims igår, skitfint vart det! Så gick jag ner för att äta, och när jag kommer upp igen så har datan stängts av för att den blev för varm! :O fan va sur jag blev, ingenting av det jag gjorde vart ju sparat! :( så nu tänker jag inte spela igen, pallar inte bygga upp allting igen, hade ju fan gjort värsta slottet jue! :O

Tittade på film hemma i oxsätra igår med K, tittade på Alice i underlandet. Den var väl inte så bra som alla säger, tycker jag i alla fall, men lite smårolig var den allt. :P Gick och la oss skapligt tidigt igår också, runt 22-tiden, kors i taket! :O det var längesen jag la mig före tolv! :O hahah

Idag blire att mocka innanför staketet, klippa gräset och rensa grusgången:)
och ikväll ska jag rida :)

Har nu gjort en lista på vad som MÅSTE inhandlas före skolstart! hoppas pengarna räcker..;)

- Svart leggings GinaTricot 99:-
- Vitt    linne      GinaTricot 99:-
- Svart linne      GinaTricot 99:- (prio.)
- gympashorts   Stadium/Intersport ca 100-200 :-
- Skolväska       
- Svart tygskor  Skopunkten 200:-

En hälsning till alla underbara personer jag har
runtomkring mig i min vardag, ni ska veta att ni är guld värda!
Jag älskar er! <3

...

Idag har det inte hänt mycket. Vaknade upp hos älsklingen, och var där hela förmiddagen. Passade på att tvätta lite, så nu är det inte mycket kvar. Åkte hem runt lunch, och här hemma hände det inte mycket. Syrran har fått jobb den här veckan som vikarie på fritids, så hon har varit borta hela dagen, och pappa har börjat jobba igen efter 4 veckors semester. Så det har bara varit jag, mamma och småsyskonen hemma idag i detta oväder som har varit. Det har verkligen regnat mycket idag, översvämning i hela uppsala :O

Tänkte åka till stan någon dag den här veckan och inhandla lite grejer för skolstarten. Bl.a ett par svarta leggings 99:-, vitt linne 99:-, gympashorts ca 200:- kanske, och nya tygskor, svarta och vita. Tror dom kostar 199:-/st. Än så länge har jag pengar, men blir snart fattig igen, som vanligt.. Vill köpa lite hudvårdsprodukter och så också, och en ny parfym, men det har jag verkligen inte råd med just nu, så det får vänta! Blir till att jobba mycket nu när skolan börjar igen, så man har lite pengar när man ska på marknad i rättvik. :)

Nu ska jag fortsätta designa mitt hus på the sims 2^^ har väl hållit på ett par timmar, men än är jag inte färdig..så ska jag göra en familj också.. :P


Kärleken har varit borta hela dagen, känts så tomt här
hemma utan honom! Saknar honom, men nu kommer han
hem som tur är! :) <3

I Love You

The first time I met you,
I never thought it would be like this.
I was hoping for a strong friendship,
but was much more than that.
I used to sneak a look at you when you strolled
around the courtyard.
Now I can look right into your beautiful blue eyes,
and feel the love we have together,
you & me!
I could never dream of
to be near you,
Get loving you,
for that is exactly what I do.

I Love You Sweetheart! <3





A beautiful feeling ..

Having you in my life..
Is a beautiful feeling..
You make me feel
so special
with all that you say
and all that you do..
And today all I want to say is...
You are the one
I Love
And no matter what
I will forever keep Loving You!



Navelpiercing!

Har bestämt mig för att skaffa navelpiercing. ville skaffa det innan skolan börjar, men det går nog inte. måste få fram lite pengar först, sen kan jag gå och pierca mig :)
Ska ha ett guldsmycke i min navel sen! :)




Think of you ..


With the start of each new day
I find myself thinking of you
In the mindle of my busy day
my mind wanders and I think of you
Out of nowhere I see your smile
hear you laugh and I think of you
Life is beautiful now because I fallin love
all over again each time I think of you.




Bilder från Leksand!

Har suttit nere i oxsätra med kärleken nästan hela dagen. Har småpysslat lite, annars har jag inte gjort nåt. Skulle ju ha passat på att tvätta lite, men så blev det inte.. Är hemma nu, och nyss åkte han, så nu har jag inge bättre för mig än att lägga in lite bilder från leksand. :)

Den stora dalahästen! :)


Kände mig ganska så liten.. :P

Älskling<3

 

Jättefin strand var det där. :)

 

Syster :)

 

Jag, lagom utmattad och solbränd^^

 

Syrran är visst också lite solbränd^^

 

<3


Resa till Dalarna.

Halloj! :) Kom hem från en liten tripp till Leksand sommarland idag. Åkte igår (torsdag) morse med syrran och älsklingen upp till dalarna, och kom hem på eftermiddagen idag. Hela gårdagen badade vi för fullt, och tur med vädret hade vi verkligen, jättekul var det. :) och taco buffé vart det till lunch. På kvällen grillade vi korv, och umgics. Tråkigt ba att alla var så trötta, men vi sov ju inte så mycket natten innan, så det var lovligt att vara trött.. :P
Idag packade vi ihop tältet och alla tillbehör, och åkte till leksands knäckebrödsfabrik. Där köpte vi lite knäckebröd och hjotronsylt till mor och far. Efter det åkte vi till lager 70, där jag köpte 3 par "pieces" trosor för 119 :-. och så fick jag ett par rosa mjukisbyxor. :) har vart kul att komma hemifrån en sväng, men vi kan nog alla vara överens om att hemma ändå är bäst ;)

Ps. love u.

Min käraste mormor!

Min käraste mormor fyller år idag, och det ska firas med restaurang i uppsala.
Hon är världens bästa mormor, ställer upp i vått och torrt!



<3

Lucullus..!?

Imorgon ska jag va med Natta :) och förhoppningsvis dra in till stan en snabbis.. får se om det blir leksand på torsdag, vore ju väldigt kul :) ska på middag imorgon kväll också, mormor fyller ju år. Vi skulle på nå ställe mittemot musikens hus, ingen aning om vad det är för place, men det blir kul och se. :P
Ska åka hem till älsklingen min nu och fixa lite, och mysa :)
Har saknat honom hela dagen, och äntligen är han hemma!

Ps. Love u. <3

Mariah Carey


I can't live,

If living is without you.

 

Mariah Carey -Without you.


Amor Vincit Omnia

Sweetheart...
At times I can't find words enough
to express how deeply I feel for you..
But i want you to know that you
hold a very special place in my heart..
And with every passing day
I'm falling
more and more in love with You!




A real friend ..!

A friend is someone who understands your past,
believes in future,
and accepts you just the way you are.

Biotopia ..?

Hellu! :) På strålande humör idag! vet inte varför, men det är skönt att få vara det för en gångs skull..
Har varit alldeles för deppig den senaste tiden, och det är jättekonstigt för jag har inget att vara deppig över. Har Världens Gulligaste Pojkvän, som genast ger mig ett leende på läpparna när han kommer hem från jobbet om kvällarna och kommer och kramar om mig direkt. <3

Större delen av familjen är på biotopia idag. Har ingen aning om vad det är, låter som nå museum.. aja, hoppas dom har kul :) Jag och storesyster är ensamma hemma, och har tömt kärran och kört ut vatten till hästarna. Så nu är dom nöjda med :)

Saknar min älskling! Hoppas han kommer hem snart.

/ Ps. Love u.

I'll stand by you ..



I'll stand by you.

Ny blogg! :)

Hej Hej!
Nu har jag startat upp en blogg för att skriva av mig lite om allt som händer runt omkring mig.
Jag är en go och glad 15-årig tjej, som lever livet fullt ut. Jag har en äldre pojkvän sen 1 ½ månad tillbaka, och det har varit mycket diskussioner om vårat förhållande. Både bra och dåliga.. Men jag älskar verkligen den här killen, och det finns ingen som kan komma att förstöra det vi har tillsammans.
Jag träffade K för första gången när jag var uppe hos ett par kompisar i kilafors, där han jobbade. I början hördes vi mest på sms, sen började vi prata i telefon, och det blev mer eller mindre varenda kväll. Till slut så började han komma hit, och så pratades det om att han eventuellt skulle hyra huset av oss nere i oxsätra.
Vad jag inte visste var att han gillat mig under en längre tid, och jag har nog varit väldigt blind..
Jag kommer ihåg hur jag och Ella brukade snacka om hur bra han såg ut, och att vi kunde tänka oss ha honom som kille, men jag trodde då aldrig att det skulle bli så. Och nu är jag världens lyckligaste! Han är min stora kärlek, jag skulle inte kunna tänka mig att leva i en värld där han inte existerade. Han har verkligen vunnit mitt hjärta, och jag älskar honom så mycket! <3

 

Älsklingen <3


RSS 2.0