Hej hopp...

Har jobbat mina timmar för den här månaden, så nu finns det pengar till España! ;D Snart gäller det.. 2 veckor med Jossan i Spanien! Åh jag saknar Jossan! Har inte träffat henne på jäättelänge..:(

Efter jobbet ska jag o pappa till polisen och införskaffa pass till mig. Sen blire hem, och förhoppningsvis är solen framme så jag får sola, som jag velat göra hela dagen! Jag avskyr att jobba när det är så underbart väder! :( Men men, vad gör man inte för lite pengar..

I helgen ska jag till Kilafors, och se när Alex konfirmerar sig! :) Det ska bli skoj:) Men innan dess är det hökörning hemma pågång..

Ha det bra gott folk! ♥


Full fart hela dagen

Idag har jag och Becka varit duktiga, och ridit i över 2 timmar! :) Hästarna, (eller åtminstone min häst), var riktigt trött efter ridpasset.. Och kul var det! :D Efter ridningen gjorde jag ännu ett ryck i grusgången, och så lärde jag gräva igen alla gropar som hunden grävt upp i gräsmattan.. Nu efter maten, känner jag mig rätt nöjd med dagen :)

På fredag är det midsommarafton, tagga som faan! :D Det kommer bli så jävla grymt! Ska fira den med familjen, pojkvännen och massa fina vänner!♥

Hej så länge alla sköna, underbara människor! ♥

11.12

Är på jobbet...

1-års dag!

Igår hade jag och Kennet 1-års dag, och det firade vi med bio. :) <3 Vi såg Fast&Furious5, och jag tyckte i alla fall att den var bra! ;) Idag ska vi hälsa på Kennets mamma. :) Puss, hej!<3

It's sad but true.

Var på Henrys begraving idag. Det var en så konstig stämning i kyrkan, kunde först inte gråta. Jag började gråta först när hans broder, Sven, gick fram till kistan och tog farväl, jag tycker det är så himla synd om stackar'n.. Det var riktigt hemskt att se på. Det var en viss person i kyrkan som tog rätt mycket uppmärksamhet, vilket gjorde att man nästan glömde bort att det var begravning. Och det var verkligen inte Henry som låg där i kistan. Det var så längesen han lämnade oss nu, han finns inte kvar på denna jord. Hoppas verkligen att Sven repar sig. ♥

Det börjar gå framåt för mig med ridningen igen:) Efter en lång tids uppehåll, så tog jag tag i ridningen i söndags och red med Becka. Så red vi på måndagen med. På onsdagen var det första dressyrpasset för 2011, och det gick riktigt bra! Min tränare var lite besviken på mig att jag inte tagit vara på min talang under vintern. Men det är svårt när man är själv, då vill man inte hålla på. Jag red i alla fall igårkväll till solnedgången, och det var riktigt mysigt!:) Tror faktiskt att jag ska rida ikväll med, fast det inte är lika fint väder..

Imorgon är det den 18/6, vilket innebär min och Kennet's 1-års dag!♥ På eftermiddagen blir det fika, för mamma och syster som fyllt år. Och sedan mot kvällningen blir det förhoppningsvis bio. :) Jag älskar dig Kennet!♥

09.26

Det är en viss person som tycker att jag blivit fet. Jag tycker att denne person ska ta sig en titt i spegeln, och ta hand om sitt eget utseende, istället för att klanka ner på andra.

Inventering

Idag fick jag släppa golvmoppen, och inventera. Kändes skönt att få göra någonting annat för omväxlingens skull, och dagen gick så fort! I vanliga fall är det jättesvårt att få ihop en hel arbetsdag när man bara städar, men idag vart jag inte färdig på långa vägar.. Det känns att jag har räknat hela dagen, har lagom ont i huvudet.. Heheh

När jag kom hem, plockade jag fram pensel och målarfärg, och målade min spegelram! Den blev blanksvart, jättefint!:) Så småningom kanske jag målar nå mönster på den, men det får vänta.. :P Ska fortsätta snart med att måla en väggdekor som jag fick av min syster, Fånga Dagen. Den passar inte längre in som vitmålad..

Ciao!♥

Sommarlov!

Än så känns det inte riktigt att det är sommarlov.. All stress hit och dit har just släppt, och det märktes tydligt då jag vaknade 13.20 idag.. Och trots att jag sov så mycket, är jag dundertrött. Men nog med det, det händer en massa roligheter nu när det är sommarlov! :D
Veckan som kommer ska jag i och för sig bara jobba och gå på begravning, inte så himla kul kanske men men.. Till helgen firar jag och hjärtat 1 års-dag! ♥ Och syster min fyller år i veckan, så jag har hittat på en fin present åt henne. Hoppas hon blir nöjd. :)
Och snart är det midsommar! :D Kommer bli dunderkul, då jag ska fira den med mina allra närmsta och käraste!♥
Min fina Ella fyller 18 år dagen före midsommar dessutom, så det är hög tid att börja leta present! Förslag tack! ;)

Nu är det dags att dejta John Blund känner jag.. God natt!♥

Nu är jag färdig på tunaberg.

Det senaste 2 vekorna har varit röriga, stressiga, glädjefyllda och sorgliga. Efter 3 år på tunaberg, är det nu över
Det har funnits svåra dagar som jag knappt orkat ta mig igenom, men även helt underbara! Jag kommer att sakna mina kompisar!
Avslutningen innehöll mycket tårar, det var svårt.. Alla var så fina! Och vissa av dem kommer jag aldrig mer att se.. Just nu känns det bara så fel.
Balen blev delvis väldigt lyckad! Vi höll till på ett jättefint ställe, och vi hade en fotograf och dj under kvällen. Det var jättemycket folk! Efter balen satt jag vid bryggan med lite kompisar, innan jag blev hämtad för att åka hem och få lite sömn inför avslutningen.


Lite bilder från balen:


Jag, Jossan, Karin, Emma, Amir och Clara.


Leif och Jossan :)


Elvira och Frej  ;)


Matilda och Gilbert ♥


The girlz!♥








Malin Ahlström tar studenten

Idag tog världens bästa storesyster studenten! :D♥ Malin Ahlström är ingen liten flicka längre, nej för hon går ut i arbetslivet nu! Haha poor her.. Och det firas med att alla lämnar mig här hemma med barnen, och åker till Larz Kristerz i Åkerlänna Bygdegård! Och Malin vette fan var hon tog vägen.. x) Får väl se när jag får träffa henne nästa gång, för imorgon åker jag till Liseberg!! :D Kommer bli helgryymt! Jossan kommer döö när jag drar upp henne i alla karuseller, allra helst AtmosFear! ;D Jag är så jävla pepp!
Näe nu ska jag ta hand om min kladdkaka! ;) Pusshej! ♥

RSS 2.0