11.44

Nu har man hunnit vakna till, äta frukost och städa av köket. Vad händer härnäst ?

Täppan har släppt!

Nu jävlar börjar penicillinet värka! Inatt vaknade jag av att täppan hade släppt i näsan, och det är verkligen jätteskönt! Nu kan jag äta, och maten smakar! Fast å andra sidan finns det andra dofter, jag klarar mig riktigt bra utan.. Men det känns i alla fall helt underbart att äntligen börjat friskna till! På måndag ska jag gå till skolan igen, och konstigt nog så längtar jag! Har aldrig gjort det förr, men nu är jag trött på att gå hemma och göra ingenting.. Idag var jag så rastlös när jag gick här hemma för mig själv, att jag städade hela nedervåningen..-.-

I helgen är det valborg, och jag ska bara vara hemma och ta det lugnt, med min pojkvän och lilla Jezzie! :) Ska bli riktigt skönt, bara mysa och ha det bra!♥

Det sprudlar vårkänslor!

Nu när det är vår och vårkänslorna sprudlar, är det dags för lite nya kläder!♥ Jag känner att jag vill ha nya klänningar till sommaren. Och lite lätta kläder, som linnen och shorts.. Beställde faktiskt en ny klänning, ett par nya leggings med dragkedja nedtill och 2-pack med linnen på Halens idag, för endast 300 kr! Tyckte jag inte alls var farligt. Ska dessutom kika runt på stan, och se om man kan hitta några fina kap.

Dagens inköp:






 

 

 





























10 dagars penicillinkur..

Denna dag var inte speciellt händelserik.. Vaknade 10.30 och åt frukost, och tog mig en snabbdusch. Så la jag mig i soffan i väntan på att hemläkarjouren skulle höra av sig, vilket resulterade i att jag somnade och vaknade upp vid 18-tiden. Bra jobbat Sandra!
Jag minns inte, men runt 19-tiden kom min husläkare och undersökte mig, och konstaterade att jag har halsfluss. Så nu ska jag knapra tabletter i 10 dagar.. Inte min grej..!

Btw, så hade jag jättetrevligt i Vingåker (trots min förkylning..), och jag hoppas verkligen att det inte var sista gången jag var dit! :) Det var otroligt fint där! Jag tog en del foton med älsklings mobil, men nästa gång blir det nog kameran som följer med. ;) Det verkar även som att vi ska dit när det blir kräftsäsong och fiska kräftor, vilket vore otroligt skoj! :) Men det är ju ett tag kvar tills dess.. :P

Nu ska jag dra mig.. Men ha det fint alla läsare, och håll er friska!

Vingåker, here we come!

Var i stan med mamma, syster och mormor igår. :) Handlade en expedithylla med 4 lådor, 2 örngott, en serie matlådor och 3 tavelramar på IKEA. Sen efter att ha yrat runt lite här och där, och ätit på Mc Donald's, så skjutsade mamma mig till Jossan! :D Det var jättekul att träffa henne, vi hade massor att prata om! :P Vi bowlade även med tunet igår. Jag, Jossan, Jennifer och Tommy körde tillsammans, och ja, jag kom näst sist.. Men är rätt nöjd med mig själv ändå, vi körde 2.5 serie, och jag avslutade det hela med 2 strike på rad! ;) Stolt!

Idag ska jag och älskling åka till Vingåker med Sandra och familj. Ska bli jätteskoj! :) Hoppas vädret lättar upp lite, det skulle ju vara väldigt fint idag.. Ska vara där nere till lördag, sen blire hemfärd och äta påskmiddag hos mormor! :) Hoppas också att min myskosvullnad över ögonen lättar lite, för det är inte vackert.. :/

Nu ska jag ta mig en dusch, och packa lite! :)
Hörs om ett par dagar!

It's done

Nu är rummet färdigt! :D Igår såg jag till att pappa och älskling tapetserade, eftersom jag visste att det inte skulle finnas någon tid den här veckan. Så har jag fixat de sista detaljerna idag, som gjort rent och skruvat tillbaka alla uttag, torkat lister och fönster, och dammsugat och torkat golvet. Resultatet blev jättebra! :D
Men nu skulle jag vilja åka till IKEA och köpa nya tavelramar, svarta krukor och växter till, och tyg till kuddfodral. Så vill jag köpa nya gardiner, men jag vet inte varifrån.. Så fick älskling den briljanta idén att jag ska använda mitt presentkort på Siba till en ny tv! :) Vilket jag tycker låter som en riktigt bra idé!

Nu ropar syrran att det är mat, så jag lär kila ner! ;)
Tjingeling!

Spackla, slipa, måla!

Idag har jag målat på ett andra lager färg, då grundfärgen sken igenom lite.. Och så har jag och pappa slipat och spacklat, så har jag grundat det sista, så det kan målas imorgon. :) Sen så är det väl tapetsering som står på listan! ;) Sen måste jag ju förstås göra något åt taket, som man numera ser hur skitigt det är.-.- Men det är ju jäkligt jobbigt att skura tak.. x) Och så ska jag behandla golvet med nå skit också..
Fy fan vad bra det kommer bli! :D Kommer lägga ut bilder sen, när det är färdigt! ;D

Ciao!

Spanien i sommar!

Igår blev det en hel del gjort! Det var ju såå fint väder, så jag och älskling var ute hela dagen och pysslade på gården. Och jag har även kört traktor kan jag ju meddela! ;) På kvällskvisten kom Tobbe och Nattis över med Julia, och fikade och pratade. Och sen så målade jag och älskling nästan hela mitt rum med grundfärg. Idag ska det bli riktig målning! Nu jäklar börjar det hända grejer här.. ;) Känns jättebra att man äntligen kommit igång med rummet, det rullar på bra nu! :)

Spanienbiljetterna är köpta!!! :D♥
Jag och Jossan ska åka med hennes föräldrar till Spanien i 2 veckor på sommarlovet,
kommer bli helt underbart! Oj oj oj, vad bruna vi kommer att bli efter den här sommaren! :)
Jag längtar såå sjukt mycket! Det är ju faktiskt första gången jag åker utomlands också, så det
blir mycket nya intryck för mig! Men det är alltid skoj!

Hej så länge! :)

11-04-13

Har just haft Nattis och Tobbe på besök! :)♥

Make-up artist

Har haft så mycket annat att tänka på att jag helt glömt bort att tala om att jag kommit in på Realgymnasiet!
Fick beskedet häromdagen att jag blivit antagen till Real, stylist. Än så länge är det preliminärt, men alla som har sökt har blivit antagna, och mina poäng ligger långt över medianvärdet, så jag känner mig rätt säker. Känns bra att jag har kommit in på det gymnasiet som jag vill gå på, och att jag kommer gå ut skolan som make-up artist! :)


I Love You

I love you,
I swear that's true.
And I can not be
without you.

Kennet Kircher.♥

Det kliar..

Ligger här i min säng helt utmattad, har inte fått sova så bra på morgonsidan.. Mamma kom in för ett par timmar sen med nå drickbart och värktablett, och lillbrorsan kom upp med två mackor för en stund sen. :) Snälla dom är, som sköter om mig!♥

Och vattkopporna dom gror. Som värst i hårbotten.. Det kliar som utav bara helvete.. :/ Och jag ser galen ut i ansiktet, prickar överallt och igensvällda ögon! :O Herregud vad jag önskar att det här ska gå över snart!
Ska försöka ta mig ett bad senare i eftermiddag, men fram tills dess blir jag sängliggandes.. :(

See ya!

Fullt upp!

Det var någon som nyligen nämnde att det bara är 54 dagar kvar till sommarlovet, fy fan vad grymt! :D Jag längtar så fruktansvärt tills dess, men det händer lite innnan vi är där.. :P Bl.a ska jag till Vingåker med älskling och Sandra & Ricke med barnen på påsklovet, klassresa till Gotland i maj, och förhoppningsvis uppåt en sväng i maj också, barnvakt sista april, Liseberg den 2 juni och sist men inte minst balen! :D Helt underbart!

I love you 'till the end.

I just want to see you
When you're all alone
I just want to catch you if I can
I just want to be there
When the morning light explodes
On your face it radiates
I can't escape
I love you 'till the end

I just want to tell you nothing
You don't want to hear
All I want is for you to say
Why don't you just take me
Where I've never been before
I know you want to hear me
Catch my breath
I love you 'till the end

I just want to be there
When we're caught in the rain
I just want to see you laugh not cry
I just want to feel you
When the night puts on its cloak
I'm lost for words don't tell me
All I can say
I love you 'till the end

Ps. I love you.♥

Missar NP!!

Jävla skiit! Jag kom just på att jag kommer att missa NP i engelska den här veckan! Det är inte bra, inte alls bra.. :/
Jag har i och för sig gjort läs- och hörförståelserna, och det är nog de två viktigaste. Men jag missar uppsatsen och det muntliga, och det muntliga skulle jag verkligen ha behövt göra.. :/ Men ajaa, vad ska jag göra åt det..? Ingenting, nej ingenting. Jag ska bara ligga här i min säng.
Imorgon har jag faktiskt tänkt mig en liten promenix, ifall det är lika fint väder då som det är nu. :)
Ciao! ♥

Vattkoppor!?

Vaknade någon gång vid 9 imorse av att mamma kom in i rummet, hon trodde att jag var i skolan. Så kände hon på min panna och konstaterade att jag hade hög feber, och gick ner efter en värktablett. Nästa gång hon kommer upp, säger hon att lillasyster har fått vattkoppor. Jag vågade inte lyfta på täcket och titta efter. Jag vänder på mig och sover vidare 3 timmar. Och sen lärde jag titta efter, och mycket riktigt var överkroppen alldeles rödprickig! Fan vad less jag blir.. Nu blir man hemma den här veckan, och mer eller mindre sängliggandes, och inge Kilafors blire i helgen heller.. :'( Jag som verkligen hade sett framemot att få åka upp, och längtade så! Jag tänker i alla fall inte missa att åka till Vingåker i påsk, så jag ska försöka få bukt på de äckliga vätskefyllda blåsorna så fort som möjligt!

Älskling ringde för en stund sen, och har tydligen köpt sig en passat. Hoppas den är bra bara, den var ju inte gratis..
Hoppas den är fin!

Nu ska jag fortsätta ha tråkigt på mitt rum, måste vila så mycket som möjligt!

Tjingeling! ;)

Ziperall

Älskling har beställt en Ziperall till mig!♥ En svart, med tryck på vänster ficka. :)
Längtar apmycket tills jag får hem den!! :D Kommer bli asmysigt att strosa omkring i den,
och att ha den i bussen påväg hem från liseberg och mysa i! :)
Tack älskling, för att du är världens bästa! ♥


Fail med stort F!

Hahahaha, fy fan vad fail! Hittade just en opublicerad kommentar från mars, om mitt däckbyte på bilen.. Det var någon som försökte vara lustig, och utspelade sig för att vara Kennet, synd att personen inte ens kunde stava till namnet rätt.. Haha Och hur det än är, så tycker "Kenneth" och Kennet inte lika, för min Kennet tycker visst att det är trevligt att se det. :)

16.18

Rätt nöjd med gårdagens insats på gården :) Lyckades få undan två bilar under tak, lägga ihop alla stora frigolitblock som flygit omkring i all blåst, och plocka massa skrot vid garaget. Fick ihop lite mer brännbart till brasan åh ;) Och lördagen avslutades med en trevlig kväll hemma hos Sandra och Ricke. :)

Idag är man dessvärre mer eller mindre sängliggandes.. :/ Vaknade febrig och dan.. Jag säger bara, Fy fan.. Får hoppas att det vänder snart!

Nu ska jag däcka i soffan ute på altan! See ya! <3

Liseberg 2 Juni!

Hej Hopp! :) Har haft jätteroligt tillsammans med min bästis, Ellinor Netsö i helgen! Jag har färgat hennes hår och fixat hennes naglar. I fredags var vi även på stan en sväng och tittade omkring, och en liten runda på IKEA blev det med. Och aldrig förr har det varit så jobbigt att gå runt överallt, utan att köpa en enda sak! Men det är nog nyttigt det med..
I lördags vart det lite fest med, somnade som en stock kl. 4.00. Och för första gången i världshistorien så var det jag som mådde dåligt dagen efter, inte Ella.. Det var inte helt ok..!
Jag och hjärtat skjutsade Ella till tåget i söndags efter att ha vart på IKEA igen och köpt en present till K:s mamma. Sen åkte vi på kalas, jättemysigt! :)
Och därmed var den helgen slut. Jäkla helger att gå snabbt.. Men det var jättekul att se Ella, det var inte igår.. :P

I måndags var det jobb och tunet som stod på listan. Jag åt hemma hos Jossan, och färgade hennes hår lila! Aldrig förr har jag misslyckats så mycket med en färgning.. Men annars så vart det bra! ;)
Så fick vi lite info om Liseberg på tunet, för vi ska nämligen dit den 2 juni! :D Längtar nå grymt mycket!!

Jobbade igår med, sen åkte jag och pappa på föräldramöte om klassresan, och det låter lovande. Fast jag är inte jättetaggad på att cykla 5 mil, som vi tydligen ska göra ena dagen.. -.- Men ajaa, det ska i alla fall bli superkul att åka till Gotland! :D

Det har varit en lugn kväll. Har gjort en bokrecension och gjort stallet. Så har älskling spacklat och slipat i mitt rum, längtar verkligen till att få måla och tapetsera! :D
Nu blire duschen sen sängen!

Puss, hej! <3

Ella&Jag! <3

Vilken underbar helg med bästa Ellinor Netsö!♥

RSS 2.0