Vad som än händer dig gumman, så ska jag alltid finnas vid

din sida. Du ska alltid kunna komma till mig. Vad det än handlar om,

ska jag alltid försöka ge dig de bästa svaren du kan få. Jag vill att

du alltid ska känna dig trygg hos mig. Jag älskar dig lilltjejen!♥


Helt utmattad

Vaknade imorse, och insåg att det var bara att ligga kvar i sängen..Mådde verkligen piss, asont i halsen, huvudvärk och helt slut. Vaknade igen vid typ halv 11, gick upp och åt frukost med Alex, sen gick vi o la oss igen, och såg på film. Vi såg love happens. Kanske inte den bästa filmen, men den dög alldeles utmärkt att glo på när man var helt utmattad.. Sen har dagen bara gått undan, fast jag inte gjort ett skit. Alex åkte hem någon gång på eftermiddagen, så hade vi lite annat främmande, men det är inget ovanligt.. :P Blir nog hemma imorgon med, ska försöka vila upp mig lite, så jag blir nå piggare någon gång! Får se om jag orkar gå på Mary Kay-partyt hos Millan imorgon, annars får jag ringa och säga ifrån..:/
Nu ska jag nog gå och lägga mig, och toksova! God natt!♥

Fick A på manikyrprovet!

Min modell för dagen, och även bäste vän, Alex, åkte ner hit 20 mil igår, för att spendera skoldagen med mej! :) Gjorde en helmanikyr på henne idag, och fick A! :D Kändes jävligt bra! Som tack för att hon gjorde det för mig, så bjöd jag på lunch:)) Efter skolan tog vi en vända på mixmix, innan vi åkte hem med pappa. Så har vi lagat mat, och nu sitter vi här. Men jag ska nog ta och göra en ansiktsbehandling på henne nu! :) Hare bra kära vänner! ♥

a little bit happier



Blev lite extra lycklig när jag hittade den här jackan för 169:-. Jag blev liksom tvungen att köpa den..:P Fan vad nöjd jag är då! Längtar till våren så jag kan börja använda den också...;) Bilderna är dock lite orättvisa, för den är jävligt mycket snyggare i verkligheten, både i utseende och färg! ;)



Såhär såg mina två senaste lediga dagar ut;
I tisdags var jag till kyrkis med mamma och lillebror, och där träffade vi Sandra med Millan och Alexander. När vi tyckte att vi var färdiga där, åkte vi vidare hem till Millan och fikade. När mamma åkte hem, blev jag kvar där och tog hand om lille Alexander, 10 månader, så Sandra och Millan kunde röja undan lite. Sen åkte vi vidare hem till Sandra och fortsatte, och åt lite pizza :) Det är alltid kul att träffa nytt folk, och jag tycker att Millan var en jättetrevlig tjej! :) Ser framemot fler sådana dagar...:)
Igår hjälpte jag mormor att städa hemma hos faster Lilly, så fick jag 500:- för det, tusen tack! Det kändes verkligen skönt att få lite pengar i fickan. Spenderade en del av dem när vi åkte till Rusta♥ efter städningen, och julshoppade lite! Köpte en ny lampfot till min turkosa lampskärm, och julgardiner och adventsljusstakar till köket hemma hos Kennet. Och igår fick jag träffa Kennet för första gången, sen han kom hem från sjukhuset! Det var skönt o se att han var i behåll.♥

Nu ska jag fortsätta min matlagning, sen blire plugg.

Vill de inte ha någon hjälp, ska de inte få någon heller.

Nej fyfan vad med tankar som snurrar i huvudet just nu..Känner mig djupt förvirrad och orolig..Vad är det som händer runtomkring mig egentligen? Jag har inte haft ett problem i hela mitt liv, det har bara flytit på, och det har inte hänt någonting ovanligt. Men nu då? Vad är det som händer med alla, vad håller de på med? Det går inte en dag utan att man får reda på något jävligt märkligt.. Fattar inte vart världen tar vägen. Eller är det bara jag som gömt mig i alla år? Är det bara så att det måste dyka upp massa problem för att man stiger in i vuxenlivet? Låter ju jävligt märkligt. Det är i alla fall ingenting jag vill ge mig in på. Varför skapa en massa problem? Det kan ju aldrig bli bättre.. Det finns folk till allt, brukar man säga, och det är fanemej sant! Vissa personer kan inge annat än skapa problem runtomkring sig, dom vill inge annat. Men vadå, blir livet mer intressant med problem? -Nej.
En person som tänker ta livet av sig, förvarnar inte på något vis. Man kan aldrig veta i förväg när en person som vill ta livet av sig, gör det. En dag är de bara borta. En person som skyltar med att den vill ta sitt liv, söker uppmärksamhet, den söker hjälp. Den behöver hjälp. Och en sådan person kan ingen "normal" person hjälpa, för de har så konstiga tankar som snurrar i deras huvuden. De ser inte på saker och ting som vi gör. En sådan person finns det bara en lösning för, psyke heter det.
Och så har vi då de som inte vill lyssna på goda råd utav deras vänner som många gånger vet bättre, och kanske sett mer, utan de går sin egen väg och tror att det är så jävla bra. Spelar ingen roll hur många gånger man försöker printa in i skallen på dem att det de gör är fel, för de lyssnar inte. Och då kan vi inget annat göra än att låta dem göra sina stora misstag, och sedan trycka upp i ansiktet på dem, "vad var det jag sa?"

Jag är trött på att stötta och försöka tala om vad de gör för fel när de väljer dessa vägar, för det är ingen som lyssnar. De tar inte åt sig ett skit av vad jag säger, i mån om dem. De förstår inte att jag gör det här för dem. Och då ger jag upp. Vill de inte ha någon hjälp, så ska de fan inte få någon heller.

Pappa!

Idag fyller världens finaste, snällaste, bästa, mest omtänksamma och älskade pappa år, och det är min pappa!♥ Grattis min älskade far, på 45-års dagen! Hoppas din dag blivit så som du hoppats, och att du är nöjd med presenterna. :) Vi älskar dig!♥


Som om det inte vore nog..

Känns inte nå bra nu kan jag lova..Har en vän som funderar på att ta en stor vändning i livet, och det ger mig magont. Vet inte vad jag ska göra för att hjälpa denne person, kan jag ens göra något? Kan jag hjälpa henne? Hon måste inse att det kanske är en enklare utväg, för henne, men den gör ingenting bättre för någon. Hon måste bli stark, hon måste klara det här.

Så har jag en till nära vän som håller på att råka ut för någonting riktigt illa. Det värsta är att hon inte inser det själv, hon inser inte vilken fara hon sätter sig själv i när hon väljer den här vägen. Hur mycket jag än försöker tala om för henne hur fel det är, så lyssnar hon inte. Hon tar inte åt sig ett skit av det jag säger, och i det läget känner jag att det jag säger till henne, för att jag är mån om henne, inte betyder någonting för henne. Men där måste jag vara stark, och hålla inne mina känslor. Jag måste visa att jag finns för henne, även fast jag känner att det inte är till någon nytta.

Som om det inte var nog, så ligger min pojkvän på sjukhus! Han ringde mig igår kväll, och talade om hur det ligger till. Mina tankar kommer inte att befinna sig på rätt ställe idag..
Fan vad orolig jag är..vad är det som händer egentligen? Vad händer härnäst? Jag älskar min pojkvän jättemycket, och jag hoppas att det kommer att ordna upp sig snart!<3


No measure of time with you would be enough. But we'll start with forever.

Tjolahopp! :)
Vaknade vid min älsklings sida imorse, underbart♥ Filmen vi såg igår var så bra, så bra! åh, jag vill se den igen..Men kan ju säga att det var på håret att vi hann dit! När vi kommit in till stan första gången, kom klantarslet (jag!), på att biljetterna låg kvar hemma i mitt rum! Så det var bara att möta pappa halvvägs, och fort gick det kan jag lova! Vilken tur jag har som har sån snäll pappa♥ och han fyller år på måndag! :) Ska bli gött me tårta! ;)

Ifall det är någon som har missat det så har det varit jättefint väder idag, så jag har tagit tillfället i akt och ridit min fine häst! :) Det gick ju hur bra som helst! Vi tränade på det vi lärt oss på senaste träningen. Efter ridningen fick han stå inne och äta lite och vila. Han kanske vill ut nu btw.. Haha :P

Hoppas jag får träffa min fina kille ikväll♥

18 november

Idag firar jag och Kennet 17 månader tillsammans♥

Det är helt sanslöst vad tiden går fort, man hinner knappt blinka..För knappt 2 år sen trodde jag aldrig att det skulle bli du och jag. Det fanns inte för mig. Och här står vi idag, du och jag, kära och allt!
Jag älskar dig Kennet Kircher, du är mitt allt♥

Ikväll firar vi vår dag med att se Breaking Dawn! Sen jag såg Eclipse, har jag längtat så till att den här ska komma ut, och ikväll är det dags! Äntligen♥


Are you happy then I'm happy

Tjohoo!
Har ju fått mitt hår klippt idag, gud så skönt! :D Hon klippte bort alla risiga toppar, och kortade lite framtill. Nu fattas bara ny färg, sen så :) Och det ska väl bli lite ljusa slingor har jag tänkt mig.
På bussen hem träffade jag Nattis, så vi snackade en del. Ska förhoppningsvis rida och promenera i helgen! ;) Och fyfan vad kallt det har varit idag! :O Det var fan inte kul att cykla till bussen varken imorse eller nu ikväll..:O Har iaf haft dressyrträning ikväll, och det gick superbra trots att jag ridit jävligt dåligt på sistone..Anne var lika nöjd som alltid :)

Min pojkvän har köpt ny bil idag! Äntligen har han fått sin passat ;) Haha
Är han nöjd, så är jag nöjd.♥

Nu ska jag ringa och prata lite med en kär vän!♥

Tisdag, 16.10

Jaha då var det tisdag då.. Känns som att den här dagen gått väldigt fort! Satt hela förmiddagen och skrev en berättelse på svenskan, och hade lite historia på eftermiddagen. Nu sitter jag på jobbet. Har jobbat 2 timmar men nu väntar jag på att pappa ska göra färdigt det sista, så vi kan åka till Beijer och handla, sen hem.
Egentligen skulle Ragaá klippa mig efter skolan, men det blir imorgon istället, så vi får se om det blir någon dressyr imorgon för min del. Ska bli så skönt att klippa håret, det är skapligt slitet nu! Så ska jag färga håret nästa vecka, askalas! :D En liten förändring skadar aldrig! Jag har ju börjat använda mittbena nu också..

Nu ska jag skynda på farsgubben lite! ;)
Puss, hej!

Måndag!

Hellu! :)
Sitter i skolan och chillar lite...Har snart mina sista lektioner för dagen, svenska och engelska! :/ Det blir väl rätt lugnt, ska mest skriva. Har nämligen en engelska uppgift som ska vara inlämnad senast på fredag, och på svenskan skriver jag en berättelse. Och jag har såå dålig fantasi.

Igår var det fars-dag. Jag älskar min pappa mest av allt!♥ Vad skulle jag göra utan honom? Han stöttar mig i alla lägen, och jag skulle aldrig klara mig utan honom!

Firade Kennet's syster, Sandra igår, som fyllde i torsdags. Hon fick en asball turkos jetset klocka av oss, och hon tycktes tycka om den! :) Var jättetrevligt att träffa dem! :)

Börjar nu...

Sockerkaka!

Startade dagen med frukost, sen en tur ut i stallet och mata alla hästar och mocka lite. Kändes skönt att komma ut i friska luften :) Vi har lite bygg-hjälp här ute idag, Bullen, Tobbe och Osama :) Och Pia gör oss bygg-handikappade sällskap! ;) Hahah nu ska jag baka sockerkaka med lillebror!♥

Sweet home Alabama!

Chilldag kan man väl kalla denna dag..Försov mig till 8.30, åkte till jobbet, och satt mig med en kopp varm choklad och väntade på att tiden skulle gå. Jag o pappa åkte på utvecklingssamtal till 10.30, och det gick superbra! Blev lite lätt rörd när min pappa♥ talade så gott om mig! Lunchade på Coffehouse, by myself, och blev så varmt välkomnad av han som jobbar där, (vet inte vad han heter...) :P Men det är alltid lika kul :) Sedan sprang jag runt på stan och letade present..12.15 träffade jag åter mina fina klasskamrater och såg en otroligt bra film! Sweet home Alabama Och sen hade vi ett avstämningsprov i färglära, och det gick ju som det gick...:S Typ 2 st i hela klassen klarade det.. Hahah

Tyckte jag var rätt bra när jag ställde mig på knä framför mamma och bad om att få tacos till middag! Och så fick jag det! :D Hahah har haft en helskön kväll med systrarna och Ida! :) Vi har spelat guitar hero, sjungit och pysslat med födelsedagskort.. :)

Nu ska jag försöka få tag på min pojkvän och få hit honom!♥

The worst pain my eyes have ever been through

Trodde jag skulle få fixade naglar idag så jag tog av det gamla lacket igår, men nej då, vi hade teori om nagelsjukdomar. Det var i och för sig inte helt ointressant, fan vilka äckliga sjukdomar det finns..:S Efter lunch fick jag träffa min lärares son, vilket litet charmtroll! :) Och dagens lektion gick ut på att vi skulle färga varandras bryn och fransar! Ragaá ville visa på någon av oss, så både jag och Jossan ställde upp, och fick sitta inför klassen och bli färgade. Det var nog bland det värsta jag har varit med om! Fy fan vad det sved i ögonen..I 10 min fick jag lov att sitta stilla på en stol och blunda medan hela klassen satt och tittade på när jag led som en gris.. :O Hahah Tur jag går med så snälla tjejer, Josefine masserade mig så jag skulle tänka på annat och Anna torkade bort mina tårar som ofrivilligt och ständigt rann nerför kinderna..♥ Efter färgninen plockade Emma ögonbrynen på mig och stylade mitt hår, plattat och mittbena :) Börjar vänja mig nu vid mittbena, och trivs rätt bra i det;) Vilken makeover! ;D
På tisdag ska Ragaá klippa mig, och på onsdag ska jag (kanske) färga håret! :D Eller så blir det veckan därpå...Ska bli så jävla skönt att få fixat!

And so it came as a blow straight up the face

Varför ska jag vara öppen för dig, när du inte vill öppna dig för mig..:(

Kall och varm outfit

Hade en kort dag, slutade 12.15 :) Jag, Jossan och Zandra gick till H&M och valde ut två outfits, en kall och en varm, knäppte kort och sen slutade vi ;) Hade förstås matte på förmiddagen också, dör vad svårt det är..:S 12.30 var jag på jobbet, och fick ihop 3.5 tim. Fortsätter jag såhär blir det en fin löning dagen före julafton :) Åh, det är snart jul!♥ Älskar julen, så mysigt..

Nu ska jag ta mig en varm och skön dusch!

Tråk..

Satt hela förmiddagen och skrev engelska- och svenska uppgifter. Ska visst skriva en berättelse på svenskan, och jag som är så bra på det..Eller inte. Men men, lär väl ta mig igenom det åh.
På eftermiddagen gjorde vi ansiktsbehandlingar, och jag var med Isabelle, Emma och Josefine :) Fan va kul vi hade, och tack för behandlingen! ;) Så skönt så.. Efter skolan åkte jag och jobbade en skvätt innan jag slutligen åkte hem. Och sen dess har jag typ ätit mat och skrivit lite engelska.. Vet inte vad jag ska göra nu, är ju rastlös!

Nu kom jag på att jag måste göra en grej! Herrå! ;D

Halloweensminkning!

Ja, för er som inte vet var det halloween i helgen! ;) Roine skulle på en halloween/40-års fest,
så då fick jag i uppgift att sminka honom! Och såhär blev det:


The Devil

Det tog mig ungefär 2.5 h att göra den där sminkningen.. Kul att det var flera som inte visste vem han var..x) Hahah Och han var nöjd, det var viktigast för mej.
Dagen efter var Roine inte lika pigg, men brydde jag mej? Nej. Jag drog med mig honom och Kennet och städade gården! Vi krattade undan all löv (typ 1 dm tjockt..!), eldade upp gamla komposten, och plockade upp lite stock och gammalt ruttet trä ur "gräsmattan", så nu börjar det Äntligen likna en gräsmatta! ;) Hahah fy fan.. Mitt i allt tog vi en paus och drog till Bälinge och käka pizza/kebab! Mums!

Den dagen var avslutet på mitt långa, härliga höstlov! :) Jag är nöjd med lovet, har hunnit med lite ridning och hälsat på en del vänner och släkt. Hann inte med att hälsa på Malin och tjejerna, men det kanske blir av i helgen. ;) Till helgen blir det även att fira Sandra! :) Ska bli trevligt! :)

Fastän det är skönt med lov och att få vara hemma, var det skönt att komma tillbaka till skolan och rutinerna! Började dagen med att lacka naglarna med mörkt lack och fransk manikyr, det vi övar mest på nu. Jag och Isabelle var med varann.:) På eftermiddagen såg vi på film. Vi såg A walk to remember, faan så sorglig..:'( Den var sjukt bra, verkligen sevärd! Jag vill se den igen:)

Nu ska jag slå mig ner vid köksbordet och vara lite trevlig mot vårat främmande :)

Mys i Sigtuna

Igår skjutsade Kennet hem mig till Carro och Stoffe i Sigtuna. Deras två små söner är så oetmotståndligt söta! Jag myste massa med dem, innan de sov för natten..♥ Jag och Carro hade en hel del att ta igen, då vi inte träffas så ofta, (tyvärr!!)..Och båda vi två har ju en tendens att prata vääldigt fort, så den som lyssande på oss när vi drog igång lär ju inte ha förstått så mycket..haha♥ Fick träffa en del av Carro's släkt under kvällen och förmiddagen idag också :) Stackars Stoffe då, som fick sova på soffan inatt, jag tog hans sovplats..:P
Idag var vi ner på Märsta Centrum en stund med pojkarna. Det var inget vidare stort centrum kan jag lova, men jag ska inte klaga, det var fan bättre än vårat centrum! Hahah x) Oxsätra centrum=en liten ICA-butik...

Tack Carro och Stoffe för ett underbart dygn! Det lär vi göra om!♥

Skolfoto..




Saker och ting

Tjolahopp!

Vaknade runt 9, klädde på mig och drog iväg på cykeln hem till Kennet. Vi åt frukost ihop, sen var det meningen att vi skulle måla, meen mormor frestade mig med att åka till prylbutiken i harbo, och jag kuunde inte säga emot! :O :P Så jag cyklade hem och åkte med morfar och hämtade mormor vid bussem för att sedan åka vidare mot harbo. Mormor köpte ett fat, vit dekorationssten och ett hjärta i sten till mig! Och imorgon ska hon köpa ett turkost blockljus åt mig också. Tack bäste mormor!♥

Har ganska nyligen haft dressyr. och det gick jäättebra, men det var jäättejobbigt! Min tränare har fått för sig att jag inte får rida lätt längre, så nu gäller det att antingen stå eller sitta! Jag fick stå nästan hela ridpasset idag, så jag kommer väl ha lagom träningsvärk imorgon...-.- Men det är bra träning! ;)

Hoppas att det blir en sväng till Malin ikväll och hälsa på! :)

hej så länge!♥

En dag i staden..

Då var även denna dag slut..Har varit inne i staden med Kennet och handlat en del, och hälsat på mor hans. Han köpte mig ett par nya jeans, så nu har jag snart gått från 1 par byxor till 4 par! Hämtar ju ut ett par på posten i slutet av veckan också.. Känns bra!:D

På lördag ska Roine på halloween/40-års fest, och då har jag fått i uppgift att sminka honom! Ska bli kul! :) Har handlat lite smink och grejer idag..

Var även in på Chilli för Första gången idag! Och varför har jag aldrig varit in där tidigare ? Det fanns ju massa fina grejer där, det mesta för bra priser! Gillar't!

Slutligen drog vi en vända på mixmix och fick med oss lite skrot hem..:P nej då, men fick mig ett par nya foppisar att knata runt i här hemma:) och lite små praktiska saker som nagelbandstång, febermätare, knapp- och säkerhetsnålar o.s.v.. Hittade även en nopp-plockare! Superbra! ;)

Nu ska jag sova kära vänner..god natt!<3


RSS 2.0