Every teardrop is like a waterfall

Omtumlande dag, minst sagt.. Vet inte riktigt var jag har mig själv, allting utåt sett är väl som det ska tror jag, men i mitt huvud.. Tankarna bara snurrar, vet inte alls vad jag ska gå på. Har ont i huvudet. Och vad ska jag göra då? Vet inte. Väntar på att tiden ska gå, och hoppas på att det blir bättre. Ta mig härifrån, långt häifrån..
 
Finns en kille som får mig att glömma omvärlden, som förgyller mina dagar såna här tider, som får mig att le, skratta och må bra för stunden. Underbara, älskade, ♥
 

A beautiful day..

Runt halv ett idag kom Millan och Sverker och lämnade deras son, som jag ska ta hand om hela helgen, :)) Vi har haft en supermysig dag. Började med en promenad på ungefär 2 timmar så han fick sova ordentlig middag, sen var det full fart till seent på kvällen! Han har kört brorsans lilla traktor helt själv! Till middag vräkte han i sig västerbottenpaj! Aldrig sett han äta så mkt förr! ;o men det är bara bra det :)
 
 
Nu ska jag sova så jag är någorlunda pigg när han vaknar imorgonbitti^^

Solsken och blåst..

Tog mig en liten sovmorgon och sov ända till 11 idag, kände liksom att jag behövde det när jag somnade närmre 4 inatt igen.. Vaknade till solsken idag igen, helt underbart! Men det blåste litegrann, så det var inte jätteskönt att ligga ute och pressa. Gick in istället och tog en tallrik glass, bra frukost va? ;) Just nu håller jag på att vänta in Alexander, han skulle komma mellan 12-13, så de ramlar väl in här snart skulle jag tro. :) Sen får vi väl se vad som väntar, har ju en del grejer att göra. :)
 
 
Ha en mysig fredag, puss!

Midsommarbilder

Det här är ett helt underbart gäng, vilka fantastiska människor det finns! De gjorde min midsommar till den bästa och jag är så himla glad att jag fick fira den med dom! Alla finns tyvär inte med på bild, men jag lägger upp dom bilder jag har iaf. Tusen tack för en underbar midsommar, kunde inte bli bättre!♥
 
 
 
 

Strålande sol = superglad tjej!

Det har varit strålande solsken hela dagen, eller ja, i stort sett hela dagen iaf. :) Så jag har nöjt legat ute på gräsmattan några timmar mitt på dagen och pressat, och det har i sin tur lett till att jag ser ut som en kräfta i ansiktet just nu och det hettar galet mycket, men det var det värt! ;) Blev ju iaf lite brunare.
Mitt i allt fint väder fick jag för mig att jag ville ha glass och jordgubbar, så då drog jag med syrran på en galen cykeltur till affären! Gott var det, även fast jag aldrig fick några jordgubbar..
 
 
 
Mot kvällningen kom Linn ut till landet för att fixa till naglarna lite, :) Alltid lika trevligt att träffa henne och få prata av sig lite! Och naglarna blev bra, bortsett från pekfingrarna som jag inte vågar sätta nå tippar på, de är jättesköra och behöver verkligen vila. Efter att Linn åkt hem igen och jag och storesyrran dragit en repa på byn så satt jag mig ner och gjorde någonting åt mina egna naglar också, De såg bedrövliga ut! Men nu är de fina ett par dagar igen^^
 
 
Funderar på om jag ska försöka somna lite tidigare inatt, kl blev säkert närmre 4 innan jag somnade igårnatt så jag behöver min lilla skönhetssömn nu.^^ Läre ju vara utvilad imorgon dessutom, för då kommer Alexander! Jag ska ha honom här hela helgen! Ska bli hur mysigt som helst!♥

Hoppas allting kommer gå bra imorgon, och att du kommer hem hel igen. Jag älskar dig morfar!♥
 

Mitt liv är upp och ner..

Har inte bloggat på ett bra tag nu vilket beror på att min liv har varit upp och ner den senaste tiden, och jag har inte orkat skriva någonting.. Har haft det väldigt struligt i förhållandet, på många sätt och vis, vilket har resulterat i att det tog slut. Jag pallade inte med längre. Vi kom inte överens, bråkade mycket, jag mådde dåligt, o.s.v. och så ska det ju inte vara i ett förhållande, så jag gjorde slut på det. Trots alla omständigheter, så mår jag hyfsat bra nu! Tänk att det är först när man gör slut som man får se hur personen egentligen är, hur den hanterar olika situationer, och hur den behandlar en. Det är förjävligt. Har varit rädd, arg, besviken, ledsen, ja typ allt på samma gång i en vecka ganska precis..Men det ska väl snart lägga sig hoppas jag, så man kan leva vidare sitt liv och känna sig trygg igen.
 
Jag åkte upp till Ella och Alex i Kilafors över midsommarhelgen för att få komma bort från allt en stund, och träffa härliga människor och ha det bra. Vi firade midsommarafton hemma hos Thomas, med massa andra fantastiska människor. Jag hade sjukt kul hela kvällen/natten! Kom hem därifrån närmre 7 på morgonen tror jag.. Minns inte helt vad lördagen ägnades åt, men på kvällen badade vi med Amanda och Thomas. Det var fruktansvärt kallt, men kul! På söndagen var jag och Ella upp till Iggesund med Annika för att titta till deras häst som de trodde hade fång, men så var det inte. På kvällen åkte vi och badade igen med Thomas och Björn. Skulle fara hem tidigt måndagmorgon, men åke inte hem föränn på kvällen så vi drog en kebab på Hambogrillen och snackade lite, det var mysigt. :) Är jätteglad att jag åkte upp i helgen, tvekade nämligen, men ångrar det inte för fem öre! Träffade så himla sköna männsikor! Skulle vilja lägga upp några bilder från i fredags, men min data vill inte vara med mig ikväll..
 
Sen jag kom hem så har jag rensat massa på mitt rum och gjort om lite. Har bestämt mig för att byta ner mig till en mindre säng, nu när jag ändå alltid sover själv, då får jag lite mer plats i rummet också! Så det blir väl en 120.
Så har jag fixat naglar på Millan, då de ska på Big Lake Run och jag ska ta hand om Alexander.
 
 
 

Äntligen!!

Äntligen har jag tagit tag i mina foton och gjort någonting med dem! Jag har förstås massa bilder kvar som saknar plats i ett album, men det är blandade bilder så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dem.. Men nu har iaf bilderna från Spanien och Åland fått ett eget album. :) Jag har ett tomt album kvar, där Grekland-bilderna ska sitta. ;)




Foton och album

God morgon! Det är segt att vakna idag när man somnade efter 2 inatt. Håller på med foton och album och fastnar lätt i det, och klockan vill ju gärna springa iväg. Tänkte jag skulle fortsätta lite med det när jag kommit ur sängen, men det är inte så lockande just nu. Höll på med en present till hjärtat också, vi firar 2 år idag.♥ Vi får väl se om vi hittar på någonting idag, det beror på hur han mår, han var väldigt dålig igår.
Annars så ska jag väl iaf åka in till stan och hämta ut en beställning av nagelmaterial så jag har över sommaren. Så är ni intresserade av en nagelförlängning med gelé till midsommar/bröllop/fest eller annat roligt, hör gärna av er! Jag tar mer än gärna emot så många som möjligt nu, då jag ska till Grekland väldigt snart och är i behov av pengar..

Hare gott kära läsare, nu ska jag slita mig härifrån!

Schools out

Sitter och lyssnar på Kapten Röd och tänker tillbaka på helgen. :) Jag var i Kilafors hemma hos Ella och Alex mellan fredag-lördag. När vi kom hem till dem efter Alex's skolavslutning så åkte vi tjejer in till Bollnäs och käkade lunch, sen åkte vi på lite sightseeing i Bollnäs innan vi hämtade upp Hanna, en vän till Ella, och åkte hem igen. På kvällen åkte vi till Orn en sväng och träffade ett par vänner till Ella innan vi for upp till Söderhamn på Schools out. Vi såg på Kapten Röd och Den svenska björnstammen, :) När vi stod där bland alla människor och lyssnade på Kapten Röd, dök Björn upp också.. :) Det var en väldigt trevlig kväll som slutade på Max i Bollnäs med ett litet nattmål innan vi for hem. Sen låg jag och Ella och pratade bra länge innan vi slocknade, så den kvällen blev sen.. :)
Jag hade jättemysigt i helgen, siktar på att åka dit snart igen! :) ♥


Ägg till frukost

God förmiddag, :) Har hunnit med en morgonpromenad och ägg till frukost. Har även sett litegrann av Våra bästa år, älskar det programmet.♥ Inte helt säker på hur den här dagen kommer att se ut, men jag ska iaf nåon gång ta mig in till stan och handla lite nödvändiga saker, senare mot kvällen ska jag hem till Buckarby till min kära vän och sova kvar där. Imorgon bär det av mot Kilafors för att gå på hennes skolavslutning, ska bli kul. :)

Jag är så lycklig, jag är så lycklig..

Känner att jag varit lite dålig att skriva de senaste dagarna.. Jag är iaf inte alls lika deprimerad som jag varit i de senaste inläggen, utan jag mår faktiskt oförskämt bra! Förutom just nu precis då, har lite huvudvärk och är fruktansvärt sömnig, men jag repar mig. :) Idag gick jag på sommarlov! Känns ju hemskt skönt faktiskt. Invigde lovet med att ta en sväng till Linn och tjattra lite innan jag for till jobbet och städade en timma. Påväg till jobbet stötte jag på en del hinder, men det orkar jag inte dra nu. Övningskörde hem från jobbet gjorde jag också, och även det gick ju bra! Man ska inte klaga.
Allra helst inte när man häromdagen beställde en resa till Grekland med pojkvännen! Åhh, jag är så glad!! Vi ska åka till Kos en vecka i juli! Kommer bli grymt! :D










Nagelförlängning till avslutningen

Gjorde nagelförlängning på min kontaktsyster i lördags till hennes skolavslutning, och för första gången ska jag visa för- och efterbild. :)




Tävling!!

Hos Agnes kan man tävla om två st riktigt härliga goodiebags, en för tjejer och en för mammor! Jag är med och tävlar om tjejgoodiebagen! Klicka HÄR och tävla du med! :)




Finner ingen glädje i någonting idag.

Den här dagen har hittills varit riktigt dålig.. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, det kanske inte är något speciellt, men jag känner mig så jäkla sänkt. Har inte velat träffa någon idag, har inte velat göra någonting, har legat halva dagen på rummet med datan i knät. Har tvingat mig själv att sitta uppe en stund, har inbillat mig att det känns bättre då. Det enda jag har gjort idag, av många saker som skulle behöva göras, är att plantera 3 pelargoner. Heja mig!
Nej, det här har inte varit en bra dag. Ska i alla fall få rå om Alexander ett par timmar ikväll. Jag vet inte vad pojken gör, men han får mig på mycket bättre humör, han gör mig glad.
Åh, han betyder så mycket för mig den här lilla pojken, liksom hans föräldrar betyder jättemycket!♥


Du lilla sparvöga, flyg över ängarna,

Tiden den går, livet är så kort.
Allt för kort, för att gömmas bort.
Så gör det du vill, och blomma ut.


Nu är nagelkursen slut..

Nu är min nagelkurs färdig, och jag klarade den med betyget A! Marianne ska ha ett stort tack för det här året, det har varit grymt roligt! Jag är jätteglad att jag klarade det så bra, och att jag numera är diplomerad nagelterapeut!




Åland 2012

Med de här bilderna vill jag visa vilken underbar helg jag hade på Åland.♥







































Jag hade verkligen en jättebra helg, saknar det redan.♥

Det är inte långt kvar!!

Alldeles snart får vi sommarlov! Tisdag, onsdag och torsdag är jag ledig, fredag är ännu oklart, måndag är jag ledig och på tisdag är det skolavslutning! Så jäkla skönt!
Idag fick jag ett diplom för naglar, så nu är jag diplomerad nagelterapeut! :)
Sen "lekte" vi lite lekar med 2:orna innan vi slutligen fikade och slutade för dagen.
Efter skolan åkte jag till Heidenstam och gjorde naglar på en tjej till studenten, hon blev Jättenöjd! :)


Har ingen motivation kvar längre..

Vad gör jag för fel..? :( Det går ju inte..tappar min motivation. Har hållit på i ca 2 månaders tid utan resultat. Vad ska jag behöva göra, hur mycket ska jag behöva ta i?


RSS 2.0