Myskväll med Jossan!<3

Igår började vi 08.30, så gick vi till frisörshoppen och shoppade i en timme, och slutade 10.00! Skön skoldag! Jag och Jossan delade på ett supererbjudande! Vi köpte varsina 3 L hårprodukter av märket One (frisörprodukter) för sammanlagt 375:-! Är supernöjd att jag köpte det, nu kommer håret glänsa!;) hihii
Efter skolans slut gick vi tillbaka till skolan och lämnade lite papper och tog en snabbis på Apoteket, sen lunchade vi på restaurang Hållplatsen, och jag fick hemmagjorda pannkakor! Det var jättegott:D Och sen handlade vi för våran myskväll:) Vi åt kebab till middag, och varm nyponsoppa med glass och biskvier till efterätt! Mums!:)) Kollade även på Idol och Ps. I love you. Den filmen är så jävla bra! Jag vill åka till Irland någon gång i mitt liv, det verkar helt underbart!
Somnade sista gången runt 00.00, och gick upp idag 07.00, för att käka lite mannagrynsgröt och gå till jobbet! Nu har jag jobbat mina timmar för dagen och sitter på bussen påväg hem! Väl hemma ska jag äta lunch, rida min fina häst och ta en långpromenad med Nattis! :) Hon och jag ska nämligen börja promenera, minst en gång i veckan till en början, sen får vi se hur ofta det blir;) måste ju träna upp sig lite!;)

Så nu vet ni vad jag har för mig resten av denna härliga höstdag!;) hej på er!<3


Inte min dag!

Det här har inte varit min dag..Har varit trött och haft ont i huvudet, och det gick inte bra på matten! :( Det vi "lär" oss på matten, är så fruktansvärt onödigt att kunna, jag blir så trött.. Varför ska vi kunna om konstiga jävla inverteringar och prefix?! Orka...
Fick iaf äppelkaka av min snälla syster när jag kom hem idag! :) Så åt vi varma mackor till "middag", och det var år och dar sen! Det är jättegott!:P Hihih
Min pojkvän kom på en Koort visit innan middagen också, för att jag var trött och hängig och ville att han skulle komma och hålla om mig och tycka synd om mig..Nu vart det inte riktigt så, men han kom iaf!

Duschen nu!♥

Hur många lingon finns det i världen ?

Sitter i skolan, har precis haft första lektionen, engelska..:(( Engelska är verkligen inte min grej, och så ska vi skriva en jävla påhittad artikel..Fifan.

Skitsamm! Efter skolan ska jag och Becca åka hem och rida!:)) Hoppas att det går lika bra som det gick i fredags, då kommer jag sova gott inatt:) 

Glömde nästan, i lördags såg jag och K på Hur många lingon finns det i världen, och den var så fruktansvärt bra! Jag hatar svenska filmer, och filmer med handikappade inblandade, men den här var ju en film för sig! Den var både jätterolig, och otroligt sorglig. Du är allt, är såå himla fiin!♥

Trött tjej..

Jag känner mig rätt skapligt trött efter helgen, trots att jag inte festat eller något sådant liknande.. Igår var vi in till staden jag och älskling. Kikade runt lite på Gränby och Gottsunda Centrum. Kom hem med ett nagellack.
På kvällen åkte vi till mormor och morfar och fikade. Mormor bakade äppelkaka:)) Det var kul att åka dit, det var längesen nu.. Näst-nästa helg åker vi på Rättviksmarknaden med dem:)♥

Idag jobbar mr, så medan jag strosade runt därhemma själv, gjorde jag en liten överaskning till honom:) Fick besök av småsystrarna, så de hjälpte mig en del:P Sen cyklade jag hem med dem, och städade mitt rum, som var i stort behov av att dammas!

Känns som att det blir en varm dusch nu, sen sängen med en bok:)
Saknar min man!♥

Första inloggningen!

Första inloggningen på skolans datorer, känns bra:)) Jag gillar den faktiskt, vill också ha en sånhär data! Ska kanske önska mig en i julklapp ;) Hihii

Bio i helgen med pojkvännen, någon som har förslag?;) Har tittat efter Crazy Stupid Love, The End, och Friends with benefits, kommentera gärna ifall ni sett dem, och vad ni tyckte om dem:)
Vi ska även fortsätta med vardagsrummet, så vi får någon ordning på det hela! Blir ju rätt stökigt i resten av huset, när man fått lov att fylla det med allt som var i vardagsrummet innan...-.-

Igår åkte jag och hälsade på Carro och Stoffe, och deras små söta prinsar!♥ Den yngste är endast 12 dagar gammal, och nå så himmelst sööt! Jag älskar småbarn, skulle kunna börja gråta av lycka att få hålla i en liten.. Längtar tills jag får egna barn!♥
Senare mot kvällningen kom Benny, och så åkte jag hem med honom. :)

Efter skolan ska jag möta upp Becca, och åka hem och rida! :) Kanske blir till att rida ut i det fina vädret;)
Hej med er! ♥

Ps. Jag har världens finaste pojkvän, älskar honom så!♥


Inredning!

Inredning och design är verkligen min grej, jag älskar't! Har ju precis gjort om sovrummet hemma hos min pojkvän, och är helnöjd med det!:)) Är dock inte riktigt färdig med inredningen riktigt, men renoveringen är färdig. Och nu är min kille i full gång med vardagsrummet! Han ska fixa färdigt muren och lägga plattorna framför, sen ska jag måla den och taket. Väggarna ska tapetseras, vi valde en jättefin tapet igår!=)
Just nu tänker jag inte göra något åt panelväggarna och listerna, men tänker mig att jag ska ljuslasera dem i framtiden, kanske i vår. Kommer bli helgrymt! :D Tv:n som satt i vardagsrummet, sitter på väggen i sovrummet nu, så vi lär införskaffa en ny till vardagsrummet. Sen så ska vi även köpa en ny soffa! Äntligen ska jag få min soffa:)) hiihi Åh jag älskar att göra om! Men när vardagsrummet är färdigt, så får det nog vara lugnt ett tag, nu när vintern snart är här och så. Pojkvännen ska göra en del på övervåningen, och rusta badrummet, men det överlåter jag till honom och hans kompis.
I vår vill jag rusta jäntans rum. Jag har inrett det och så, men till våren så blir det nog även en renovering därinne. :)

Och så har vi ju då den stoora trädgården också! Det finns såå mycket att göra, och jag vet inte vart jag ska börja.. Dessutom är jag inte jätteduktig när det gäller trädgård. Men det viktigaste nu är att klippa ner äppelträden och alla buskar, innan vintern faller in. Sen ska jag försöka ta tag i rabatten i vår.. Vet bara inte riktigt vad jag ska göra med den..:S

Det var det ja! Nu har jag fått skirva av mig lite, så nu ska jag käka lite och dra ut och rida! ;)

Kräfthelg i Vingåker

Helluu! :)
Haft en dunderhelg med älskling och Sandra m. familj nere i Vingåker!:D Kom ner i fredagskväll, tog en fika, och åkte ut på sjön och la kräftburar direkt. Jag är inte världsvan att åka båt, tycker att det är lite läskigt, och det utnyttjade självklart Kennet och Rickard..-.- Senare på kvällen åt vi kräftor (som de fiskat tidigare), och myste:)
I lördags var det suuperfint väder, så vi var ute hela dagen lång! Karlarna hjälptes åt att klippa gräsmattan, och jag o Sandra plockade äpplen :P Ungarna var det full fart på hela tiden, energin tog aldrig slut.
Till lunch tog vi båten till en badplats och grillade korv:) På kvällskvisten la vi i nya burar.
Idag tog jag mig mod att ta i en levande kräfta, hejja mig! ;) Och så tog jag av beten från några krokar, men jag rörde dem inte förstås.. Vi åkte hem vid två-tiden, för det var så tråkigt väder. Så svängde vi in på Vingåkers outlet påvägen, och min underbaraste pojkvän köpte mig ett par gråa Converse!:) Älskar dig så!♥
Har haft en supermysig helg! Hoppas det inte var den sista!♥

Kinder choklad!<3

Sitter på lunch nu på Coffehouse by George, och väntar på min nachotallrik. Vilket fredagsmys:)) hehe I eftermiddag har jag style advising, och då ska vi fortsätta med färglära och så.. Världens bästa pojkvän, skickade ett mms till mig på matten, då har han köpt hem en hel kartong kinderägg! Jag Älskar kinder, det är den bästa chokladen ever!:D Och igår färgade Sandra mitt hår, äntligen har jag mitt mörka hår igen!:D woho! Mahogny:)) asnöjd! Förutom att jag blev satan så blek, men det får vi förbättra med lite mer solning;) Ajaa, nu ska jag äta min mat! Hej svejs!

hujedamej vad tiden går fort..

Hujedamej vad tiden går fort, hinner aldrig med allting jag skulle vilja göra.. Hinner aldrig sätta mig vid tv:n, vilket är lite tråkigt, då jag aldrig kan följa med vännerna i diskussion om alla de olika tv-program det följer. Hinner inte sitta här så ofta heller, tur att man har facebook på mobilen säger jag bara! ;) Hahah

Nu är iaf projektet avklarat, och nu sätter vi igång med kurserna! Idag har vi lärt oss göra handmassage på varann, haft lite teori om kroppsformer, och fått lära oss göra en bas i makeup. Det var otroligt svårt att på egen hand blanda en färg som skulle passa kunden, men jag lyckades faktiskt rätt bra:)
Nästa vecka ska vi börja med manikyr, få veta vilken kroppsform vi har, och fortsätta med makeupen.
Det är superroligt att gå i skolan! ;D

Imorgon far jag och älskling ner till Vingåker med Sandra m. familj! :) Det blir en helg hemifrån, och koppla av och ha det bra:) Vi ska fiska kräftor, det kommer bli superkul! Har aldrig gjort det :P Och jag ska ha en Stor godispåse med mig ner, för jag är sjuukt sugen på godis! Och dom hade rea på världens godaste choklad på ICA idag, Kinder!:D

Nu ska Sandra färga mitt hår! :D Jag ska äntligen få min mahogny-färg, I'm so excited! :D Bye bye mitt blonda hår! Hihi

Hej då kära läsare!♥

Helschysst skoldag!

Trots det fruuktansvärt tråkiga vädret, har denna dag varit helnajs! Jag och Jossan har skenat runt på stan och kollat efter skillnader på hår/nagel/makeupprodukter på salong och ute i handeln. Och när vi gjort det, satte vi oss på café Linné och skrev en uppsats på 3 sidor om det. Det har varit våran dag- rätt schysst skoldag! ;)

Nu ska jag fixa färdigt med lite annat vid dumburken, sen cykla iväg en sväng:) Bye!♥

Helsoft dag!

Har haft en helsoft dag i skolan, sovmorgon, matte, lunch och style advising! :) Jossan gjorde min mattelektion!;) Hahah Och på style advisingen fick vi veta vad vi passar i för färger, och jag passar i guld, i varma färger:))
Efter skolan hade jag dressyr, och det gick huur bra som helst! Är jättenöjd över min häst, som har gjort så stora framsteg! Från början kunde han iingenting, och nu är han skitduktig! :D Hihi:)
Sen så har det hänt lite annat under kvällskvisten, men det tar vi inte här..

Nu skall jag hitt på något! ;D

Vilken adrenalinkick!

Woho, jag har kört fyrhjuling! Det var fett roligt!:D Jag brukar sällan själv köra, utan bara åka med, men idag körde jag själv, och det var hur kul som helst! Vilken adrenalinkick!;) Hahah
Idag fick vi tvätta varandras hår, "så som frisörerna gör", och föna det. Vilket jävla fint schampo vi har! Men satan så dyrt.. 2000:- för en ynka flaska schampoo...-.- Jag lockade iaf Jossans hår, och gjorde en fläta av överhåret. Det blev rätt fint;)

Igår hade vi besök av finaste Örjan och Linnea, med lilla Joakim!♥ Det är alltid lika kul att träffa dem! :) Vi åt mat ihop, och hade det mysigt! Hoppas vi ses snart igen:))

Nu ska jag äntligen få maat! :D Bye!♥

Fullt upp hela helgen..

Har målat om mitt och Kennet's sovrum i helgen, och det vart supersnyggt! Det är dock inte riktigt färdigt vid kakelugnen än, och dörrarna ska målas, men i övrigt så är det perfekt! :) 2 väggar har blivit vita, två "plommonlila", och listerna har fått en vit högblank färg, (istället för rökgul). Dörrarna är inte målade än, men ska få en ljus nyans av grå. När det är helt färdigt och inrett, kommer det bli jättemysigt!:))

Igår tog vi en paus från allt målande och åkte med min kontaktsyster, Meryam, på Ulvamarknaden. :) Hittade tyvär inte så mkt där, men fick iaf ett par fina örhängen av min älskling! Och så köpte vi ett armband till lilljäntan. Meryam hittade ett jättefint halsband, och godis.:P
Efter maknaden åkte vi till Ö&B, och köpte spackel, och lite smått och gott till hemmet:))

Här kommer lite bilder från helgen! :)

Förarbete:





Passade på att ta lite bilder, när vi tog en paus och åkte till Ulva! ↓













Middagen jag fick av mr, innan allvaret satte igång igen! ↑




(Så rök/smutsgul som dörren är, var även dörrkarmen, men inte
längre! Dörren, ska som sagt, få en ny färg den med. Och den
lilla garderoben ni ser, ska bli ett linneskåp, och ska målas
i vit högblank färg).



Fett Najs! :D




RSS 2.0