Mors-dag

Grattis världens BÄSTA mamma på mors-dag!♥
Grillning hemma hos mormor för att fira denna fina dag! :)

Igår hade jag en jättemysig dag på Åland med hjärtat.♥ Vi åkte runt och tittade, stannade på ett köpcenter och gick på "stan". Så åt vi buffé på hemvägen. :) Det gungade nå hemskt påvägen hem, och det var inte så uppskattat.. :/ Hittade såklart en parfym som jag vill ha! Flora, by Gucci.

Ciao!



Dålig uppdatering!

Dåligt med uppdateringar på denna blogg just nu.. :/ Men det är så sjukt jävla mycket att hinna med nu, och jag är så jävla trött så jag orkar aldrig skriva.. Men men, ska göra ett försök nu att tala om vad som hänt på sistone.. :)

Förra veckan var jag på klassresa till Gotland. Vi sov i 8-bäddsstugor i Gustavsvik, med havsutsikt. Det var helt underbart fint! Vi hade en hel del aktiviteter för oss, bl.a. någon gps-tävling i Visby, där mitt lag vann! ;) Jag vann faktiskt på sten, sax, påse och äggkastartävling också! ;) Jag är helgrym! :D Hahah
Sista dagen åt jag en jäättegod glass! Jag tog brownie- och guldnougatsmak och det var så jävla gott! :D

När jag kom hem så var Ella och Alex hemma, så jag har spenderat halva helgen med dem, underbart!♥
Och i lördags så var jag med familjen, Benny och Lisa, och spelade kort, och tog det lungt. :)

Imorgon lutar det mot att åka och hälsa på Sandra och Ricke, det var längesen nu.. Ska bli trevligt :)
Och så blir det stan med Nattis på torsdag såklart! ;) Helgen ska spenderas med älskling!♥

Nästa vecka är fullspeckad.. På onsdagen tar syrran studenten, och så ska jag vara barnvakt på kvällen. Och dagen efter så åker jag med bäste Jossan till Liseberg!! :D Kommer bli så jäva grymt! Det lutar även åt att det ska bli en prataspanienresa-middag helgen därpå, med våra föräldrar :) Vi får se hur det blir.

Snart är det sommarlov!! Känns lite skrämmande att jag snart slutar på Tunaberg, jag kommer aldrig att gå där nå mer.. :/ Kommer sakna det, kommer sakna Sove.. :P Hahah Sen äre gymnasiet som gäller, och därpå äre vuxenliv som gäller! :O Är inte redo för det..! Vill inte bli vuxen, vill inte flytta hemifrån, vill inte jobba 24/7, vill inte behöva lägga alla pengar på räkningar, vill inte! Usch.. :/ Tur att det är 3 år på Real först och främst! ;)

Näe nu ska jag ta mig en dusch!♥

Min helg i Kilafors!

I fredags skjutsade bäste pojkvännen upp mig och Alex till Kilafors. Och jag har haft helt underbart kul den här helgen! I fredags var vi ute i spöregnet med massa olika folk, visste knappt vilka hälften av dem var.. :P Men det var mysigt:) Så åt vi pannkaka när vi kom hem mitt i natten, asgott!^^
Och i lördags var jag, Alex och Ella ute och red i närmre 2.5 timme. Det var helt galet kul, vi badade med hästarna! Har aldrig gjort det, och jag har velat göra det så länge! Men nästa gång hoppas jag att det är lite finare väder, för det var lite småkyligt.. :P Påvägen hem så galloperade vi massor, och aldrig förr har jag haft sån träningsvärk efter ett ridpass. Har fortfarande träningsvärk.. x) På kvällen blev vi skjutsade in till byn av Anders, för att Ella ville ha en Dr. Pepper, som btw är jätteäckligt! :O Men i alla fall, så var det ett helt gäng med folk där, så vi blev kvar hela kvällen. Och trevligt var det! :) Och vi som skulle gå hem, blev skjutsade hem av Ohlsson.. :P
På söndagen fick jag äntligen träffa Nova! :D Vi var hem till hennes morföräldrar för att gratta henne, (eftersom Kennet jobbar när hon fyller år nästa helg). Och hon var så otroligt söt!♥ Hon visade oss sina sniglar som hon hade plockat, och jag var väl inte så fascinerad då jag avskyr slemmiga små äckeldjur, men det var i alla fall gulligt! :P Så visade hon oss hur duktig hon var på att cykla, innan vi åkte hem. :) Det var jättetråkigt att åka, jag ville inte lämna henne där.. Jag vill träffa henne igen, och mycket mer än ett par timmar!

Det var min helg! ;) Vill åka upp snart igen.. Ska försöka planera in några dagar i juni, kanske dagarna innan midsommar.. Vi får se helt enkelt! :)

Puss, hej! <3


Jag orkar inte hur mycket som helst.

Jag orkar inte hur mycket som helst, jag bryter ihop snart.. Varför måste allting hända på en gång? Varför måste allting vara så svårt?

Life goes on

Hej hej! :) Snart är även denna vecka över, men det känns rätt skönt, för den har varit rätt jobbig.. Jag har haft en hel del prov, och p.g.a. all stress att hinna med allting, så har jag inte presterat så bra på något av dem.. :/ Allra helst NP i matten, det gick helt åt skogen, och jag är så jävla besviken på mig själv. But life goes on..

Jag hade i alla fall en otroligt mysig kväll med världens bästa pojkvän igår!♥
Han hämtade mig efter jobbet, så åkte vi och solade. Så handlade vi lite godis, innan vi drog ut till Funbo, till Sandra och Rickes place. Påvägen stannade vi vid Gunsta krogen, och köpte pizza/kebab. Vi spenderade kvällen/natten där hemma, helt lonely, eftersom Sandra och Ricke är i Turkiet. Och jag kollade på One Tree Hill, den bästa serien ever! Och eftersom min älskling var helt utmattad efter en stressig vecka, så sov han som ett lamm i soffan, medan jag såg på tv.:P

I onsdags var jag med Jossan och solade, sen var vi på en stylistkväll på Real! Vi fick en mini-behandling av två tjejer som går på Real, och tjejen som fixade mig var ju då förstås Michelle, som var här förra midsommaren.. Världen är då liten! Sen gick vi och drog i oss en välförtjänt kebabtallrik! ;) Det var supergott!

På söndag åker Jossan till Spanien..♥ Hon ska lämna mig ensam i en hel vecka! :'( Nu väntar en outhärdlig vecka i skolan. Men jag hoppas i alla fall att min bästis kommer att få det bra, vi syns ju sen igen, det är faktiskt inget farväl! ;)

Imorgon kommer finaste Alexandra hem till Lindsbro!♥ Det ska bli så underbart kul att ha henne här i en vecka! :) Sen hoppas jag att mina planer att åka med henne hem på fredag och bli kvar där över helgen, går i verk! Det ska isåfall bli jättekul att få komma upp dit, det var ju ett tag sen nu.. Alldeles för längesen faktiskt!

Veckorna rullar på såå snabbt nu, och snart är det faktiskt sommarlov! Men än är det några veckor kvar.. Nästa vecka blir som sagt hemsk. Men veckan därpå är vi lediga på måndagen (jag ska jobba), så går vi vanlig dag på tisdagen, sen äre klassresa som gäller! Det ska bli jättekul att få åka till Gotland, och jag tror att vi kommer ha såå kul! Vi kommer hem därifrån sent på fredagkväll. Och på lördagen så fyller Nova år! Jättetråkigt att vi inte kan åka dit då (för hjärtat jobbar), men jag hoppas på att vi kan åka dit helgen efter, och gratta henne. Dagen efter hennes födelsedag så konfirmerar sig Meryam, och då ska jag och min familj sitta i Gottsundas kyrka, och se när Meryam sjunger solo! Jag är så stolt över henne, hon är så duktig!♥
Och snart så tar min syster studenten! Jäkla unge och bli stoor..Hehe Samma dag ska jag vara barnvakt, då alla andra ska på Larz Kristerz! Och så dagen efter ska jag till Liseberg!! Det kommer bli såå grymt, längtar apmycket! Och jag och Jossan ska ha våra Ziperaller på oss när vi sitter i bussen påvägen hem, så myyssigt! :) Apropå Ziperaller, så kommer min nästa vecka!
Den sista skolveckan ska vi förmodligen till Alnäs! Det är så grymt kul där, hoppas verkligen att vi ska dit!
Och så är det ju förstås balen! Den planeras för fulla muggar för tillfället, det kommer bli storslaget! Ska beställa min klänning i veckan tror jag, men hur den ser ut, är ännu en secret! ;) Ja, det händer ju en hel del fram till avslutningen.. Och så har vi själva avslutningen, den har jag ingen aningen om hur den kommer att vara..

Nu vet ni vad jag har för mig de närmaste veckorna ;) Jag vet inte om det blir så mycket bloggande framöver, får se om jag har någon tid över! ;)

Pusshej!♥

08.26

Hellu:) Har massa att skriva om, men ingen tid.. Sitter nu i skolan och väntar på att matte NP ska börja. Känner mig inte så taggad..-.- Det har varit en hektisk vecka, prov varje dag, därav anledningen till att jag inte skrivit.. Och jag är skittrött! Ska försöka lägga in ett mindre inlägg ikväll, om jag orkar.. Ciao!

Henry Sjöberg

Sov gott käre Henry!♥

† 11-05-02

 

Ta hand om gammelmormor min.♥


RSS 2.0