Om du var en bonde, skulle jag vara din spade!

Bäst idag; Du är min bästa kompis, du är helt okej. Lalala lalal lalaa, om du var en bonde skulle jag vara din spade! Hahahahha, jag dog när Jossan sjöng den för mig!! Hon är allt för gullig!<3 Vilken toker..Du gör min dag vännen! :)

Kul att höra när man kommer hem, att vargen strykit omkring på gården under dagen! Stackars min lilla häst....<3 Jag ska kutta den jäveln, om han ger sig på min häst! haha

Måste bara säga att jag hade sönder Jossans skåpdörr för andra gången idag! Hahahha Bäst jag är!
Efter skolan jobbade jag en timme, sen drog jag hem till Jossan, och vi lagade en dundermiddag! ;)
Kyckling, hemmagjord currysås, basmatiris och sallad! ;) Tjohho, vi har matte-diagnos imorgon och jag har inte pluggat! Hejja mig!! :D
Imorgon måste jag ner på stan och köpa en jeans-jacka för 149 kr! :O Jag döör om den inte finns kvar! 


Nya trenden för kvinnor; Att skaffa unga män! Hahahah, tycker det stämmer in perfekt på mig!<3

En typisk söndag..

Vilken typisk söndag det har varit.. Har varit trött och hängig precis hela dagen, därav min tjurighet.. Fan vad lätt jag tappar humöret, och har jag väl blivit sur eller irriterad en gång så går det inte över.. Skittråkigt, men så är det..
Hoppas att man är på bättre humör imorgon! Då ska jag och Jossan laga mat till oss och hennes föräldrar. Sen ska vi gå på tunet. :) Och älsklingen hämtar oss sen. :)

God natt på er alla, nu ska trötta Sandra sova! ;) <3

Bra att veta!

För ungefär en halvtimme sen sågs vargen vid Broddbo, och verkade gå i riktning mot svarvarbo.
Så ni som bor i närheten, håll djuren inne!

Strålande sol!

Vaknade lite sent idag, men till strålande sol! Så jag och hjärtat tog en promenad hem till Lindsbro i det fina vädret, jätteskönt var det! Funderar faktiskt på att spendera större delen av dagen utomhus!
Sen ikväll blir det att plugga matte, då vi har något prov på tisdag eller hur det nu var..
Ha en bra dag alla läsare!<3

Tjejkväll á la Sandra och Nathalie!


Jag och Jezzie!<3


Här börjar det..


Nattis jäättehungrig.. hehe


Supergod pizza!


Förberedning; efterrätt





Nattis sådär lagom mätt efter all mat..!


En liten promenad..


Älskling, som kom på den briljanta idén
att ha jorgubbar på pizzan.. 


Tack vännen min, för en superlyckad tjejkväll!
Det lär vi lätt göra om! ;) <3



Mums, massa god mat!

Mums, vad gott det ska bli med all mat imorgon! Delar kanske med mig av lite bilder senare ;)
Annars blir det en lugn kväll.. Snart stallet, sen får vi se vad kvällen bjuder på! Har ingen aning
om när älskling kommer hem, men det visar sig!

Hej då alla underbara läsare! <3

Real- Najs! :D

Jag och Jossan var till Reals stylist-studio idag, och tittade hur de arbetade. Det var kul :) Jag fick sminka Jossan, med råd från läraren hur jag skulle göra. Sen fick vi lacka varandras naglar. :)
Jag tog 14.45 bussen hem till hjärtat, och hjälpte honom städa stugan! Det blev jättefint, för vi äger på att städa! ;) Nyss fick syrran och älskling för sig att städa och möblera om här hemma med, dom är helt tokiga.. x) Själv valde jag att sitta här, väldigt klokt val tycker jag! ;) Fast man kanske ska hjälpa till lite i alla fall.. Men sen måste jag ut i stallet! Så bye bye! :D <3

Ps. Imorgon blir det en grym dag, börjar 09.50 och så ska jag träffa Nattis!<3

Tjejkväll<3

Var till G. mormor idag, som jag inte träffat på 1 månad! Det märks att hon legat inne på ackis, för hon var allldeles tokig i huvudet idag.. hahha :P Men jag älskar henne ändå!<3
Jag och älskling åt mat hemma hos G. mormor. Och mormor och morfar var också där! :)
Ikväll fick jag gå ut själv i stallet, men älskling lovade att följa med ut imorgon! ;) Det var hemskt tråkigt att vara där ute själv.. :/

Imorgon blir det bara en halv-dag i skolan, för jag och Jossan ska till ett gymnasie på eftermiddagen, och kolla hur de arbetar. Lite nervöst.. :P Och på torsdag har jag sovmorgon! :D Gaahh, börjar inte förän 09.50! Jätteskönt..!
Och efter skolan ska jag träffa Nattis, så ska vi handla inför fredag. För på fredag ska hon och jag ha en tjejkväll hemma hos älskling, så han får inte vara hemma! Hahah ;D Kommer bli najs! Vi ska äta hemmagjord pizza, och till efterrätt ska vi äta chokladgratinerad fruktsallad. :) Massa snack kommer vi ha tid för! ;D

Nu ska jag alldeles själv sova.. Hoppas min man vill göra mig sällskap imorgonkväll! ;) <3


Musik, data, plugg.

Har haft en underbar dag med mitt hjärta! Vi har tittat på film, så mysigt. Och gått en liten promenad, men hjärtat tyckte det var lite kallt, så det blev ingen lång sväng.. Så har vi varit i stallet, och kollat en sväng när pappa och morfar höll på att elda. En lugn dag.
Nu har jag lite tid för mig själv på rummet, med lite musik, datan och plugg.
Måste bara säga att jag älskar min nya hårfärg! ädelmahogny.

Jag älskar min pojkvän!<3

Nyponsoppa och glass

Hellu! :) Jobbade en timme efter skolan igår, sen gick jag ner på stan och handlade lite grejer. Runt 17.30 gick jag hem till Jossan och lagade mat medan hon tränade, så åt vi tacos innan vi gick till tunets fritidsgård. :) Där drack vi varm choklad, snackade och spelade pingis. Jossan vann över mig, och Danne vann över Jossan. Sen mellan 22.00-23.00 åkte vi skridskor, det var grymt! ;) Fast man fick jävligt ont i fötterna.. Väl hemma så drack vi varm nyponsoppa med glass i, det gillas! :D Somnade till en film, och vaknade vid 09.30 helt utvilad. :) Nu håller Jossan på att göra en makeover på mig. :) Ska hem om ett tag, till min kära familj och pojkvän! <3 Tack Jossan för en dunderfredag! :D<3

Bring back memories..





A great song..

Vilken höjdarsommar!

Vilken dag! Gaahh, jag är så glad! :D Tunet på fredag med Jossan, och sedan sova hemma hos henne.<3
Och RommeAlpin den 16 februari! :D Dessutom Gröna Lund med Jossan och Tunet sommar -11! Och Gotland med klassen. Kommer bli najs:) En höjdarsommar med my BFF Jossan! ;D Och självklart med min älskade man!<33 I'm so happy!:)


10-06-18 / 11-01-18



Sandra
Kennet

Kärlek

Lyckan för mig var för 7 månader sen,
då jag blev tillsammans med denna
underbara kille! Jag älskar dig
oerhört mycket hjärtat!



R.I.P

Ibland liksom hejdar sig
tiden ett slag
och någonting alldeles
oväntat sker

Världen förändrar sig
varje dag
men ibland blir den aldrig
densamma mer.


Vila i frid Carina!

S&M

Har hittat en ny favorit! :)


Helgen som var..

Igår var jag och älskling och grattade Jennie, som blir hela 10 år idag! :) Vi spenderade hela dagen hemma i storvreta. Jag och Thessan gjorde hemmagjord pizza, jättegott blev det! :) Sen var vi hem en snabbis och fixade stallet, och åkte sedan vidare till Benny och Dannis. :) Blev kvar där till 12-tiden, grabbarna drack öl och snackade. Själv höll jag mig till vatten.. :P

Vaknade vid 11-tiden idag, och gick till affären och handlade frukost. :) Sen efter frukosten städade jag lite. Var så rastlös, så jag kunde inte slappa och ta det lugnt, även om jag hade velat det.. Det har inte blivit så mycket gjort idag.. Tobbe och Nattis var över med Julia en sväng idag, så jag mös med Julia i soffan en stund, och så snackade jag med Nattis. Vi kommer överens om att vi måste hitta på något någon helg.:)

Imorgon är det en ny vecka, med nya händelser och förhoppningar! :) Ha det så bra alla läsare!

Puss Sandra.<3

När vi två blir en!

Denna dag har känts som den längsta någonsin..! Jag avskyr verkligen torsdagar, allra helst att börja med idrott, bollsport dessutom! :O Det finns inget värre än bollsport, för jag är så fruktansvärt rädd för bollar! Har fått alldeles för många bollar i huvudet och hjärnskakningar och allt möjligt..
På musiken idag bestämdes det att vi ska spela När vi två blir en med Per Gessle, så nu lär man träna på gittarren.. :) Nu blir det stallet, sen duscha och ta det lugnt resten av kvällen! :)

Puss Sandra!<3

Jag, mina bästa vänner och min kära pojkvän!

Denna dag var ännu jobbigare än gårdagen.. :O Den har varit otroligt långtråkig, har inte haft ett dugg att göra, eller ett dugg att prata om.. Och så har jag nå hemskt ont i kroppen sen gårdagen och smällen i ena sidan.. :( Inte alls roligt.. Lyckades i alla fall läsa ut den otroligt tråkiga boken Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö på bussen hem idag, känns skönt. Jag, Tina och älskling fixade hela stallet idag, så sjuklingarna skulle slippa, snälla som vi är! :) Hela min familj + kontaktsyskonen ligger nämligen i feber.. Hoppas inte jag hamnar där jag med! :O

Lägger ut en bild på mig, mina bästa vänner och min kära pojkvän! :)



Love!


First day at school.

Första skoldagen avklarad för den här terminen. Och nu får man äntligen pusta ut lite.. Shit, vad jobbigt det är med skolan! :O Jag förstår inte överhuvudtaget hur jag ska orka med denna termin..! Jag har fått en ny lärare i biologi, jättehemskt såhär sista terminen! :O Men men, blir man pappa så blir man..
Några sjyssta ändringar har i alla fall skett.. Jag har nu Hk istället för teknik :) Och så slutar jag 14.20 på fredagar, det är awesome! :D Träffade Danne i tunet idag, och snackade en del. :)

Efter skolan gick jag hem till Jossan och hämtade hennes bio-kort, för att jag skulle ner på stan och hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning på Love and other drugs till mig och älskling, men då var dom slutsålda.. :( tråkigt.. I alla fall så när jag var påväg ner på stan, halkade jag rejält och slog i huvudet och vänstra sidan, hemskt ont gjorde det.. :( Och fort som fan tog jag mig upp igen, kunde ju inte ligga kvar där.. hahah Jag fick stå kvar typ en halvminut innan jag kunde börja röra på mig igen ba..

Åkte hem med pappa, handlade påvägen, mötte hjärtat i affären, och åkte hem med honom. Och väl hemma så gick jag ut i stallet på en gång och mockade. Och till middag fick jag bruna bönor och fläsk! :D Mums.. Nu ska jag duscha, och sen ska jag bara ta det lugnt, är så fruktansvärt trött..

Jag saknar min älskade så mycket när jag är i skolan, längtar bara hem hela tiden.. Jag älskar dig så mycket hjärtat! <3

Cleaning up the mess

Idag har det då inte hänt mycket, har varit trött och slö precis hela dagen.. Det ända bra jag lyckats åstadkomma är en städning av mitt rum. Det var i och för sig välbehövligt, så ett litet plus i kanten där.. :P
Tina och Robert var här på en snabbvisit, det var trevligt:) Och nu är taliban Johan här ;)

Funderar på att lägga in lite bilder från nyår senare, vi får se.. :)

ByeBye! :D

Barnvakt

Började dagen med att åka till Ikea med älskling och köpte en expedit-hylla. Det var rea p.g.a att färgen skulle utgå, så den kostade endast 99:- ! Helt okej tycker jag..! Så köpte vi lite nya glas också, eftersom några har spruckit hemma. Vi åkte till rusta och tittade lite också, men det var inte alls nå intressant där idag.. Så åkte vi till Kennet's mamma och hälsade på, jättekul att få träffa henne tycker jag! :) Och hon hade två jättesöta hundar, Falcon (stavning?) och Cicci. Och massa fina kort hade hon på min kärlek också! :) Har hjälpt K att flytta en bil idag, jag fick styra ! Hahah, det kan bara gå fel när jag styr.. x) Han drog mig med traktorn och jag hade inga bromsar, så i nerförsbacken, åkte jag rakt in i traktorn.. skitläskigt..!
Ikväll är vi barnvakt åt småsyskonen, vi har det så lugnt och skönt:) Snart blir det chips och dip framför Ensam Hemma. :)

Jag älskar dig Kennet, så mycket! <3

Skoter

Var jättetrött imorse och orkade inte alls kliva upp när klockan ringde, så det vart vid elva-tiden istället..
Frukost i sängen med älskling- gröt, rostat bröd och té. :) Och en film såklart.
Kom hem vid halv ett, och då var Sofie och Tobbe här! Det var jättelängesen jag träffade båda två, så det var jättekul att få se dom! :) De hade med sig skotern ut, så de flesta provade på att köra/åka.
Själv vågade jag absolut inte köra själv, så jag satt bakom Tobbe när han körde. ;) Livrädd som jag var, skrek jag mer eller mindre hela tiden. Tobbe stackarn, måste ha blivit döv.. Efteråt kom jag på, att det var ju faktiskt ganska kul ändå.. :P
Blir en lugn kväll.. Dannis kommer över en sväng och hämtar lite kläder, och lämnar Lucas reflexväst från nyår.. ;) Sen imorgon kommer Jossan hit! Det är första gången hon kommer hit, och hon vill rida min häst.. Det skulle inte jag vilja, om jag vore henne, men men.. :P Hon får väl ramla av ett par ggr, så märker hon! ;) hahah Nu ska jag hjälpa hjärtat att göra lite sallad till maten!

ByeBye! :)

Ps. Ni får gärna kommentera min nya bloggdesign, och min ifyllan om mina intressen och bla bla bla.. ;)

IKEA

Har varit i staden med pojkvännen idag. Vi var till Ikea som hade superrea, och skulle köpa en
expedit-hylla, men dom var slut.. Dom skulle visst komma tillbaka till helgen, så vi får se om det blir någon mer tripp dit i veckan..
Efter Ikea, blev det hemfärd.. Hittade inte på nå mer att göra som båda ville, så då åkte vi hem och tittade på film istället.
Hoppas på att få åka och hälsa på Linnea och Örjan och deras lille Joakim imorgon, och senare på kvällen kommer Dannis över. :)

Snart blir det mat.. Spaghetti och köttfärssås, mums vad gott! :) <3

2011

2011

Ett nytt år med nya förväntningar och äventyr.
Jag har några saker att jobba på det här året, lite dåliga ovanor och så..
bl.a så ska jag defintivt jobba på ett mer vårdat språk, men det är jättesvårt
när man har många omkring sig som kläcker ur sig fula ord ständigt..
Men jag ska ta mig ur det, det ska jag.. Så ska jag jobba på min kroppsform,
man måste ju vara i form till beach 2011! ;) Efter hur mycket prov och sånt
det blir i skolan, så ska jag jobba på så mycket jag orkar med
påläsning och annat, men det är mycket snack om att jag måste jobba mer också,
för att tjäna mer pengar, så jag måste försöka prioritera på nå vis.
Jag vet igentligen inte alls hur jag ska orka med allt, men det löser sig väl..
Jag får väl som vanligt välja bort vissa nöjen, för att hinna med plugget och jobbet.
Och jag måste hitta motivationen till att börja rida igen, jag kan inte bara ge upp allt
jag kämpat för i 5,5 år! Jag vet bara inte vart jag ska hitta den..
Tjat från alla håll att jag måste rida hjälper inte,
det har jag redan provat. Det tappar jag lusten att rida totalt av..
Det som skulle funka bäst, som jag tror, är att jag får sällskap av någon i stallet,
att någon rider med mig. Så jag slipper gå ut själv.. Långa uteritter, det är det bästa!
Jag hoppas finna lusten igen, glädjen av att
komma ut till sin älskade häst. Jag saknar det.
Jag ska spendera tid med min bäste vän Josephine Berger, en sån
underbar flicka! Vi ska hitta på saker tillsammans, gå på tunet, shoppa tillsammans,
mysiga tjejkvällar o.s.v. Och vi ska ha en dundertermin, som vår sista på Tunaberg!
Det känns bra att säga att det är vår sista termin i högstadiet,
men jag tror då att vi kommer att sakna det lite ändå.. Kommer sakna 9e..
Jag ska tillbringa massor av tid med min älskade pojkvän,
som ställer upp så bra för mig. Och han älskar mig för den jag är. Jag har känt honom
ganska precis ett år, och det känns som att han alltid funnits i mitt liv..
Jag älskar honom så mycket, och jag vill verkligen inte förlora honom!<3

Jag ska ta vara på tiden, vara varsam om den. En dag tar den slut.

<3

1 Januari

Nyår var toppen! :) Firades med underbara familjen, vänner och pojkvän.. God mat, och otroligt trevligt sällskap, kan inte bli bättre..! Gick och la mig halv 5, efter att ha dansat med Dannis till Gyllene Tider och Björn Rosenström. :P Helt underbart!
Idag är man desvärre lite hängig.. Mest trött faktiskt. Har tittat på tre filmer, och somnat till en av dom..
Vi blev alldeles insnöade här hemma med, kunde inte ta oss utanför går'n.. Så hela familjen Netsö stannade kvar här ända tills för en stund sen.. Jättetrevligt! :)
Ikväll blir det mer film med älskling! <3
Och för en stund sen kom jag på att det är Januari 2011! Och jag glömde bort nyårslöftet inatt.. Men jag ska hålla dom, jag lovar! ;)

Ha en underbar lördagkväll alla läsare! :) <3

RSS 2.0