Visit till Alunda

Sitter på bussen påväg hem från Alunda. Har varit och hälsat på min käre faster och hennes familj!:) mys!<3

När jag kommer hem blir det nog en snabb dusch, sen sängen för min del. Jag red ju innan jag åkte hemifrån också, vilket gick jättebra btw! ;)

Imorgon funderar jag på att hälsa på Malin och hennes fina döttrar, vi får se hur det blir! :)

<3


Städning hit och dit..

Spenderade gårdagen hemma hos Sandra och Rickard! Kennet hjälpte dem att riva ut golvet i köket, medan jag passade kidsen. ;) Mot kvällningen åt vi mat ihop. När vi kom hem igen, satte vi upp lite tavlor, och jag ramade in lite foton på Nova och satt upp i sovrummet och i hennes rum. Sedan såg vi på Bad boys, grym film!

Idag har jag städat och pysslat lite överallt där hemma, sen åkte jag hem till mig och fortsatte. Har även hunnit med en visit till Benny och Dannis, alltid lika trevligt!:)

Nu ska jag titta lite efter nya gardiner och skynken till garderoben på Ellos, 30% nu! ;) har nämligen bestämt mig för att få in lite färg i rummet. Just nu har jag en svart fondtapet, och svarta detaljer, vilket gör det väldigt mörkt och tråkigt..och nu ska jag få in lite ljus, nämligen turkost!

höstlov=sovmorgon imorgon!<3

Hej mer er!<3


Nya byxor!

Trott eller ej, men snåla lilla jag har gått och köpt ett par nya byxor idag! ;) Ett par gråa, med hög midja och dragkedja i bak, som formar sig efter kroppen! Det är hur bra som helst! Andra byxor brukar ju kunna sitta lite hur som helst efter ett tag, men de här ska alltså sitta perfekt! :) Känner mig helnöjd! :)


Mumma!

Har beställt lite kläder från ellos, fint! :)






Påväg hem!

Hello my friends!

Sitter på den tråkiga bussen på den tråkiga, långa 272:an som leder till min tråkiga cykel, som sedan tar mig hem!<3 Ska bli skönt att komma hem, fastän jag inte har ett dugg planerat! Jag vet iaf att jag måste göra något nyttigt, känner mig lat!

Nu har jag iaf ändrat min frukost från en Onyttig macka till Naturell yoghurt med Nyttig müsli! ;) En bra frukost utan tillsatt socker. Och så äter jag en banan till mellis. :P Och dricker knappt saft längre, däremot mycket vatten! Känner mig rätt nyttig. Nu måste jag bara börja röra på mig mer också ..

Det absolut Bästa med att jag bytt matvanor är att jag har blivit mycket piggare! Det märks verkligen skillnad. Tidigare var jag en otroligt trött människa, men den tröttheten börjar sakta men säkert försvinna! :)

Apropå matvanor, när jag kom in på mitt rum igårkväll stod där en överaskning från Kennet. En vas med röda rosor, och en sten med texten "mitt hjärta" på och en liten conversesko som doftade vanilj (supersöt). Och ett kuvert! kuvertet var det allra bästa! Tack min finaste!<3

Nu ska jag kliva av bussen och cykla hem!
hej med er!


Raast!

Sitter och har lite rast mellan de två sista lektionerna..Hade just en chillektion.. Funderar vad fan jag ska göra när jag kommer hem! Har igentligen ingen lust med någonting så vi får väl se..

Har nog glömt säga att jag köpte min jacka i fredags! Den är heelt underbar, varm och gosig!♥ Den kommer hålla mig varm hela vintern! :)

Nu kom Johannes tillbaka, så jag antar att det är dags att ta sig igenom svenskalektionen..

Hej!

Finbesök

Då börjar den här helgen också dra sig mot sitt slut..I fredags kom bäste Alex till mig, och sov kvar till lördagen! Vi snackade en hel del, tittade på film och var onyttiga! I går var vi och hälsade på hemma hos Benny och Dannis. Där var även Carro och Stoffe och några fler. Det var mycket trevligt att träffa alla, jag är nog där snart igen:)) Träffade även Ella lite, hade gärna haft lite mer tid med henne..men vi får se till att det inte blir så lång tid till nästa gång vi ses!:)

Idag har jag varit ute hela dagen och rensat tankarna med lite olika aktiviteter..Har bl.a. spikat lite staket, och låtit hästen blivit turriden.

Nu väntar jag på Lasagne!

Ha en fortsatt trevlig kväll alla fina!<3


18 oktober

Idag är inte vilken dag som helst, jag och Kennet firar 16 månader tillsammans! Och det firar vi med att han jobbar sent, och jag är hemma, så vi ses inte alls idag..:( jag tror det här är första gången vi är ifrån varandra den 18-e. Vi får fira det desto bättre när det är 1.5 år! ;)

Jag älskar dig Kennet, du är finast!<3


Rätt!

Nu har jag hittat en design som får sitta ett tag, den passar ju faktiskt min utbildning alldeles ypperligt! ;)

Saaknar...



Jag saknar Spanien!!
och värmen..♥

Promenaad!

Hej hopp!

Tisdag idag, och jag och Nattis ska gå våran lilla promenad efter skolan! Undra om det blir 1 mil eller 7.5 km.. Får se vilken runda vi tar..;) Skönt ska det bli iaf, känner att jag behöver röra på fläsket lite!

Pratade med finaste Carro igår, och vi bestämde att jag ska sova över hemma hos dem i Sigtuna på lovet! :) Jag läängtar! Kommer bli jättemysigt!<3

Imorgon är det dressyrträning, det var ett tag sen nu..Har ju haft problem med ryggen, så det har inte blivit någon ridning på länge, men nu så! ;)

Återkommer när jag har något roligt att komma med! ;)

Puss, hej!

Snart min...

Har hittat min vinterjacka!
Tänker köpa den så snart som möjligt..


Den militärgröna♥

Halloween!

Sitter med min härliga klass och har lite rast. Det pratas om halloween, och jag kom just på att jag inte har någonting för mig varken på lovet el på halloween..vad ska jag göra? Jag vill göra en sak, men det vet jag inte om jag får..-.-

För en stund sen fick jag höra en nyhet, och jag är jätteglad för hennes skull! Hoppas att allt kommer att gå bra..jag vill också!<3

Idag kom papperna, så nu kan jag övningsköra! Ska fan hem och köra direkt!;D

Nu ska jag återgå till lektion..
Puss, hej!<3


Utförsäljning, 50%!

Yes, det är 50% på hela sortimentet på mixmix!;D jag och Kennet var dit idag och shoppade lite smått och gott. Bl.a köpte vi 5 nya tavelramar till nya vardagsrummet, för typ 50kr! Vill ju ha likadana ramar i rummet!;)
Så åkte vi till Ö&B och köpte syltburkar till mor min och lite pärlor och annat pyssel. Och Kennet random-köpte 4 nya dubbdäck till vintern, det var ett bra kap han gjorde där! Ibland kan han!;)
Sen körde han hem mig, så har jag tvättat lite här hemma, och klippt lugg på syrran! Jag har fått lite fason på hennes hår nu. Det stod ju rakt ut förut, nu har jag tvättat det med en superbra inpackning och fönat och plattat det. Och klippt lugg då förstås!;)
Har även snackat lite skit med Nattis:) Hon har återigen tagit kontakt med en kille, så nu kanske vi ska hitta på något tsm, som att gå ut och äta och gå på bio eller något!:) trevligt!

Igår hade jag myskväll med pappa och småsyskonen! Vi hade fredagsmys framför Idol:)

Snart så kommer Kennet hit så ska vi krypa ner i sängen och glo på film!:)

Puss hej!<3


Heldag inom skönhet

Hej hopp!

Har haft en heldag inom skönhet idag, vilket var otroligt skoj! På förmiddagen var jag med Anna och Sara, och vi gjorde ansiktsbehandlingar på varandra, jätteskönt! Det var sista dagen med hudterapeuten Åsa idag, det var lite tråkigt..Hade gärna haft lite mer tid med henne..:/ Men men, vi får träna på det vi lärt oss hittills. :) Vi fick lära oss en lätt ansiktsmassage idag. Och så masserar vi axlar och nacke, och när jag gjorde det på Anna sa Åsa att jag har bra handlag. :P

På eftermiddagen hade vi Lovisa i make-up, och får reda på att nästa vecka är hennes sista vecka som vår lärare! Där fick jag en liten tår i ögat..:( Det kändes inte alls bra.. Lovisa har varit en jättebra lärare, och hon är verkligen helschysst, och nu ska vi inte ha kvar henne. Den nya läraren hette visst Therese tror jag, hoppas fan att hon är bra! Men jag förstår Lovisa fullt ut, hon har en 10 månaders liten bebis hemma, klart hon ska vara hemma med honom! Inga tvivel. Vi kan väl alltid hoppas att hon kommer tillbaka! ;)
Iaf så sminkade jag och Zandra varandra, och det var jätteroligt! :D Hahah skön tjej..x) Och jag började grina mitt i allt..-.- Ibland vet jag inte vad som flyger i mig, men från ingenstans kan jag börja grina..Det börjar oftast med att jag skrattar, sen går det över i gråt..:S Vi blev iaf jättefiina! ;)

Ikväll gjorde jag färdigt hemtentan om naglar som jag ska lämna till Marianne, när hon kommer hem på måndag efter 2 veckors ledighet!

Imorgon är det fredag, och jag ska var hemma med mina småsyskon. Storesyster ska bort, och päronen ska ut och äta. Pojkvännen min vet jag inte vad han har för sig.. Men förhoppningsvis får jag träffa finaste Alexandra imorgon!♥ Hoppas, hoppas...

Puss hej!♥

Vill ha!!


Rihanna's

Det var först min vän som köpte den här parfymen, och den luktar så himla gott! Har 20% på kicks just nu, vilket innebär att jag kan köpa den för 279 kr! Men som vanligt är jag för snål..:/ jag vill ju så gärna ha den! Man kan aldrig ha för många parfymer! ;)

Hemma på välkänd mark igen..

Kom hem för några timmar sen, och sen dess har det inte hänt mycket..Men jag har haft det finfint i Rättvik med nära och kära:) Fick en jättefin klocka därifrån av älskling

 
























Så köpte vi en superfin tavla, ett litet hjärta med texten Home sweet home på och en vägglykta med texten För världen är du bara någon, men för någon är du hela världen, till sovrummet. Det kommer bli såå fint därinne!:))
Och så köpte vi lite småsaker som en vetekudde, någon spec. kniv, lite gelkulor som växer i vatten (asballa) och lite annat. Jag, som älskar färger, fick syn på en turkos konservöppnare och bestämde att vi måste ha den, eftersom den vi har hemma är svart.. :P Hahah

Nu vill min häst uppenbarligen gå ut till de andra hästarna, så jag lär kila! ;) Hej svejs!

Dalarna!<3

Att det ska vara så svårt att hitta den rätta designern..-.- Jag har haft så många olika, men aldrig känt mig bekväm med någon utav dem.. Ajaa, nu får den här duga för ett tag framöver. Tills jag hittar någon bättre.

Hade matteprov imorse, första matteprovet som jag faktiskt varken var nervös eller orolig över! Det får gå som det går tänkte jag, jag har gjort vad jag kan. Och bra gick det! Supernöjd. Hoppas verkligen att det inte blir som förr bara, att man tycker att man gjort jättebra ifrån sig, så har man gjort helt fel.. Men det känns iaf bra, vi får se nästa vecka på resultatet! ;)

Imorgon bär det iväg mot Rättvik! Jag, älskling, syrran, mormor och morfar åker vid tio-tiden mot Dalarna!♥ Jag älskar Dalarna, det är så himmelskt vackert! Vi ska spendera 4 dagar där i en jättemysig liten stuga, vid rättviksmarknaden, som vi åker dit för. Kommer bli helmysigt!♥

Och det betyder att jag kanske inte kommer att blogga så mycket i helgen, får se om jag lägger in något litet inlägg.. :)

Ha en underbar helg kära läsare!♥

Hälsovecka

Börjar med gårdagen eftersom jag glömde blogga igår..

Vi hade föreläsning om rökning på förmiddagen, vilket var väldigt intressant. Jag visste inte att en cigg innehåller 4000 ämnen, varav 2000 av dem är giftiga, och 90 av dem är dödliga.. Och om man som rökare, röker ett paket om dagen så får man i sig 2.5 dl tjära per år! Tjejen som höll i föreläsningen berättade om en annan tjej som rökt i 15 år, hon spottade tjära. Det är vidrigt. Tobaksbolagen blandar medvetet i kakao i ciggaretterna för att luftrören vidgas utav det, och vi ska bli beroende fortare. De utgår från att få oss ungdomar att testa röka, för att så fort som möjligt bli beroende, och röka resten av våra liv, för dom tjänar så hutlösa stora mängder pengar på det. En som jobbar på de där bolagen, sa en gång när han fick frågan "varför röker inte du?", "vi röker inte skiten, vi säljer den bara." Det är för att dom vet hur jävla farligt rökning är, men dom tjänar (tyvär!!) så jävla bra på det. Det är tragiskt.
Jag har Alltid sagt att jag aldrig ska börja röka, inte ens testa! Och efter den här föreläsningen är jag ännu mer bestämd över mitt beslut. Jag ska aldrig börja, så är det bara. Jag hatar't.

På eftermiddagen hade vi bara tråkiga baslektioner, innan vi slutligen fick åka hem. När jag väl var hemma så plockade jag ihop lite grejer, som skulle hem till Kennet, och cyklade över med det. Sen gick jag ut och gick med Nattis 1 mil! Det var superskönt, andra gången vi är ute och går:) och vi ökade med 3 km igår, men gick på samma tid som första gången. Känns bra!;)
När vi kom hem var det duschen och sängen som gällde, sov som en Gud inatt!

Idag har vi fortsatt våran hälsovecka med prat om kost, stress, och yoga!;) det var faktiskt riktigt kul att höra om, man får sig en tankeställare. Jag har redan bestämt mig för att ändra min frukost, och börja äta mellis. Och försöka äta mer näringsrik mat, men det är svårt när man är en hel familj, för då måste alla ändra sin kost för att man ska få det att funka, och alla kanske inte är så villiga till det. Men jag ska iaf försöka. Och jag ska börja äta Omega-3 igen, för de minskar bl.a risken för blodproppar och andra sjukdomar, minskar "pms" (a) och man åldras inte lika snabbt. ;)
Och så var det förstås mycket mer som jag inte tänker ta upp här, för det blir alldeles för tråkigt att läsa! ;)

På eftermiddagen hade vi våran första lektion med hudterapeuten som vi ska ha i 2 veckor. Idag gick hon mest igenom produkterna från Dermalogica, som vi ska använda oss av när vi börjar med ansiktsbehandlingar. Vi ska även få lära oss noppa ögonbryn "på rätt sätt", och så småningom även färga ögonbryn och fransar. :)

Nu ska jag plugga matte resten av kvällen, vad roligt jag ska ha! Eller inte.. Men men, har man matteprov imorgon så har man!

Hare fint såhär på kanelbullens dag!<3


Fett stolt!

Känner mig rätt stolt, jag har pluggat matte idag, jag har skrivit färdigt engelska artikeln och skrivit ut, och jag har tjänat en femhunka idag!;) Var nämligen iväg till Sven idag och tvättade hans fönster, därav 500:- rikare:) Så nu har jag något att slösa på småskit på maknaden nästa vecka! ;) Nej då, i år ska jag faktiskt tänka mig för vad jag handlar, och inte komma hem med massa skit, känns bara onödigt. Inte för att jag bara köper skit på marknaden, men jag kan ju tänka mig för lite bättre ändå;)

Sitter och lyssnar på Newkid, allt är Jossans fel..

Ajaa, undra om jag inte ska ta och duscha kanske..Eller äta mat, det vore inte helt fel det heller!;) Men det är så kul att tvätta håret nu, när man har så fint schampo!:))

Hej då fina människor!♥

Seg söndag

Idag får det lov att bli en slappar-dag, känner inte alls för annat. Blev inte allt för sent igår, men jag blev ju å andra sidan väckt av Jezzie 8.00 imorse. Men för att jag iaf skulle få ligga o dra mig en liten stund så satte jag på My Little pony åt lilltjejen:) Nu har vi fått i oss frukost och hon är på högvarv, själv ligger jag i sängen skittrött..-.-
Ska iaf plugga idag, ska lämna in en engelsk artikel imorgon och har matteprov på onsdag. Och torsdag blir det ledighet för då far vi till Rättvik!:D Den årliga marknaden äger rum nästa helg, och gud så kul det ska bli!:)

Men nu äre matte som gäller! Ha en fortsatt trevlig dag!<3


Mary Kay

Jag som trodde att min rygg blivit bra efter massagen, men icke sa nicke..Igår visste jag inte vart jag skulle ta vägen, hade så förbaskat ont i ländryggen! Jag är svullen över området, och pappa gissar att en kota hoppat snett. Jag ringde massören idag, men fick inte svar, så ska försöka imorgon igen.
Idag tog jag två ibumetin, så jag har inte känt något under hela dagen, förän nu, då tabletten uppenbarligen inte verkar så bra längre. Tyckte ändå de höll bra länge. Men jag försöker att inte ta värktabletter mer än i yttersta nödfall, för skulle man gå och ta tabletter så fort man hade lite ont, så vore jag immun mot dem vid det här laget.
Hoppas iaf att jag ska få ordning på det här snart, för jag kan inte gå runt och ha såhär ont. Emellertid kan jag varken stå, sitta eller ligga.

Idag har jag och Kennet varit till Sandra och Ricke och fikat i det fina vädret:)) Vi skulle hämta lite golv, och blev kvar där lite längre, och det gjorde inte mig något heller. :P Jag fick även massa Mary Kay produkter av Sandra, tusen tack för dem!♥ Vågar inte ens tänka vad de produkterna jag fick kostar..
När jag kommer hem, är det några killar från jobbet hemma hos mig! En del av dem har varit upp på taket och snickrat lite, och sen blev det grillning. :) Trevligt!

Men nu är jag väldans trött.. Jezzie har bestämt att hon ska sova inne hos mig inatt! Gullungen, jag har saknat henne så♥

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll kära vänner!

RSS 2.0