Fransk manikyr.

Vaknade upp vid älsklingens sida imorse.♥ Vi åt frukost i sängen och såg klart på filmen som vi gjorde ett försök att se på igårkväll men somnade.. Sen valde han att ligga kvar i sängen då han fick den där huvudvärken som kommer och går som den vill, och faktiskt inte släppt än fast hela dagen har gått. Då så bestämde jag mig för att gå över till mormor och morfar på en fika. =) Vi såg lite på gladiatorerna och äntligen hemma. Sen åkte jag hem med morfar för att förbereda för ett besök av Sarah. Vi bytte en nagelförlängning mot lite makeup. Jag köpte en foundation- och eye primer och en rouge. =) Jag fick ju hem vit gelé i torsdags, så jag gjorde fransk manikyr för första gången på Sarah!
Det var klurigt och tidskrävande, men det var kul! =)


Hår och naglar.

Det här är vad jag sysslat med på sistone. Lärt mig tupera på rätt vis och gjort en frisyr utav det, och gjort en massa nagelförlängingar. =)

Nagelförlänging på Tanja.

Återbesök på Ann-Charlotte.

Nagelförlängning på Tina.

Återbesök på Linn.

 


Våffeldagen

Blev just påmind att vi ätit våfflor en vecka för tidigt då det är våffeldagen nu på söndag, men det gör väl inget, det innebär ju bara mer våfflor för mig! Jättegott! :D


Kalas

Ganska chill dag må jag säga.. Förmiddagen har gått åt att platta håret, måla naglarna och snacka skit med vännerna. =) Snart ska vi väl gå och få i oss lite mat i magen, känns som det är dags! I eftermiddag ska jag bli sminkad, det är inte heller helt fel! ;)
Sen tänkte jag kolla med Sandra om jag inte kan komma ut till hennes jobb och åka med henne hem ist för att vänta på hjärtat som blir lite sen från jobbet.. Vi ska ju fira Ida idag, som fyllt hela 7 år..=) Så vi får se om jag får ta en promenad ut till boländerna i eftermiddag, vet inte om jag ens hittar dit.. Haha! Tjejen som är uppväxt i Uppsala. x)


23 mars, 10.34

Hej där alla min trogna läsare! :)
Den senaste tiden har jag verkligen haft mycket att göra, och jag är alldeles för trött! Skulle behöva sova ett dygn och ta igen lite förlorad sömn, men det har jag ju inte tid med..
Mitt nya arbete flyter på och jag hade 3 kunder i helgen. =) 2 nya och ett återbesök. I söndags var det våffeldagen så vi samlades allihopa hemma hos mormor och morfar och frossade våfflor!♥ Men innan det blev jag och Kennet hämtade av Sandra och barnen för att åka hem till Funbo en sväng och fika och sedan ta en av deras bil hem. De är så snälla och lånar ut en bil till oss medan Passaten är trasig. =)
I måndags var jag till Centralbadet med Anja och simmade en halvtimme! Det var första gången för mig så vi körde en mjukstart, men såhär efteråt känner jag att vi lika gärna hade kunnat simma en timme.. Men men, det blir en timme på fredag istället! ;) Kvällen ägnades med S1 ute i Fyrislund på en Mary Kay-kväll! Det var jättemysigt! Jag (som gäst) och 2 andra gäster fick lära oss en varsin make och göra den på oss själva. Lärorikt! Det som är lite extra roligt är ju att jag har exakt de 3 ögonskuggorna jag använde i makeupen hemma! =)
Igår gick jag runt och tittade lite efter present till lilla Ida som blir 7 år idag! =) Efter det gick jag och solade och sedan mötte upp Kennet för att åka hem och göra stallet.



Permanentrullning och tvinning

På förmiddagen tränade jag på att rulla upp hår med permanentspolar, det tog ungefär en timme för mig och jag fick beröm för resultatet och för att det gick på sån bra tid. :) När jag rullat ur det igen, fick jag ta en långhårs-docka och sätta ett fäste på dess hår. Sen var det bara att börja tvinna. Jag hann inte så långt och det blev inte heller jättebra, men ni får se litegrann hur det ska se ut i alla fall. ;)


Nagelförlängning

Idag gjorde jag en nagelförlängning på Ann-Charlotte, och bra blev det! :) Tog lite längre tid än beräknat, men jag vill ju inte att en kund går härifrån missnöjd. Avslutade med ett ljust färglack.

Har en del lediga vardagskvällar och även tid på helger ifall det är någon som är intresserad av förlängning eller förstärkning. Hör av er antingen här eller på mail, [email protected].


Hemmakväll

Då var det fredag igen då! Veckorna går så jädrans fort, det är helt sjuukt.. Skoldagen har väl inte varit speciellt jävla rolig. Matte, mentorstid och idrott teori. På mattelektionen fick vi reda på att våran mattelärare ska sluta, redan nästa vecka. Han som var så chill .. Nu ska vi få en kvinnlig mattelärare, jag menar, hur ska det gå? Whuu..Ryser av tanken .. Undrar verkligen vad det är för typ, vår lärare kunde inte uttala hennes namn för det var så svårt. Det låter ju säkert..:s
aa, nej jag ska inte döma någon. Hon kanske är jätteschysst! :)

Sen jag kom hem har jag gjort lite i stallet, städat rummet, duschat och ätit middag. Skulle kanske ha sett Devils inside ikväll, men hjärtat är dålig så då blev vi hemma. Och det gjorde väl inte mig jättemycket, visst jag hade velat se den, men jag är inte i toppform, så det är ganska skönt att vara hemma åh. :)

Imorgon ska jag göra gelénaglar på Ann-Charlotte, det ska bli kul! Jag behöver öva, det var en vecka sen jag gjorde naglar sist nu .. :P Men det går nog bra ändå ska vi se, lägger upp bild imorgon på resultatet! ;)
På kvällen åker jag nog över till Millan och Sverker och ser på när de piercar lite. :) Skulle ju själv ha piercat en tragus, men jag bangar den här gången .. :P hehe fegis som jag är!

Puss på er!:*

50-tals inspiration

Hej där! Jag är visst lite dålig på att uppdatera .. Jag vet, men tiden bara rinner iväg. I början av veckan var jag dålig så jag stannade hemma, väntade egentligen på en sjujävla förkylning som aldrig bröt ut men .. Någon gång kommer den väl iaf, eftersom alla andra runtom en är dåliga. :/

I onsdags gick jag till eftermiddagslektionen, (ville ju inte missa projektet inom 1900-talets mode), och runt 13-tiden mötte jag upp Sara utanför skolan för att få mina ögonskuggor som jag beställt utav henne från Mary Kay. Hon hade även skickat med en highlighting-penna som jag tänkt köpa men aldrig gjorde, jättegulligt av henne! :)

 

Idag arbetade vi med projektet på nagellektionen, så jag dekorerade en nagel med 50-tal som insipration. Den fick bli ljusblå med vita prickar, och på det målade jag en röd "Marilyn Monroe" mun och en mouche. Men jag skippar nog att lägga ut bild här, för jag blev inte jättenöjd med resultatet .. ;)
På eftermiddagen gjorde jag en 50-tals sminkning på Josefine, den blev jag däremot väldigt nöjd med! :) Sotade ögon, lätt rouge och röda läppar!

 

Blev väldigt överraskad idag när jag kom hem! På bordet stod den verktygslåda som jag velat ha till mitt nagelmaterial, och nu har jag fått den av Anette och Uffe! :D ♥♥


Så har typ den här veckan sett ut bortsett från lite stalltjänst, pojkvänsbesök, middag hos finaste Millan och Sverker och lite annat dyligt .. :)


Ingen höjdar-måndag för min del..

Hej där alla trogna läsare! Det har inte varit någon höjdar-måndag för mig inte .. Har stannat hemma idag p.g.a huvudvärk, en del halsont (som nu gått över) och ont i handleden. Eftersom huvudvärken inte släppt än så har jag bestämt mig för att stanna hemma imorgon med, men att jag är hemma från skolan betyder inte att jag slipper plugget! Eftersom jag nu missar två viktiga svenskalektioner måste jag försöka ta igen dom hemma, genom att börja med en debattartikel. Jag som är så fruktansvärt dålig på att debattera, ska hålla en debatt inför klassen ..

Har beställt hem mer material idag, bl.a vit gelé så jag kan börja göra fransk manikyr. Ska väl titta lite efter dekorationer och börja med det så småningom också, men en sak i taget. Har även insett att lär höja priset en aning för att täcka materialkostnaderna, så såhär ser priserna ut framöver;

Naturlig nagelförlänging: 300kr.
Förstärkning av egen nagel: 200kr.
Återbesök: 150kr.

Hoppas ni inte tycker det är för dyrt.. :)

God natt på er! :*

Min första nagelförlängning hemma!

Ja då var även denna helg gått mot sitt slut. Jag har iaf haft en bra helg! I lördags hade jag besök av Linn hela dagen, vilket var jättetrevligt! Jag gjorde en nagelförlängning på henne, min första hemmavid! :) Det var över hennes förväntan, vilket jag antar är bra.. :P

 

Idag åkte jag o syrran till Millan och Sverker efter lunch, Millan behövde lite hjälp med att rensa förrådet. Det var väldigt kallt ute till en början, men när solen väl tittade fram bakom trädtopparna så blev det riktigt behagligt. :) Vi grillade korv till lunch, det var mysigt! :) Hittade även lite grejer jag drog med mig hem bland allt som skulle kastas, 3 gamla fina kastruller i olika färger, en liten fin porslinsservis att ställa på hyllan i köket, galgar i fint skick, ett fräscht strykjärn och lite annat dyligt. Allting togs hem till Kennet, och det var jättebra att jag fick syn på strykjärnet för det behövde vi verkligen! :) Ett stort tack för den här dagen, det har varit jättemysigt!♥

Jag och Alexander, och Sverker i bakgrunden. :)


Jag äger en jeansjacka!!

Den här dagen har gått fort .. Gick upp kl 7 för att ta ut hästara, gjorde mig iordning och åt frukost med hjärtat. Sen åkte jag in till stan. Känns skönt att dagen för en gångs skull inte har varit jätteseg och att man inte behövt tvingat sig igenom den. Efter skolan var det meningen att jag skulle springa in på h&m och köpa kleenex och sen gå till jobbet, men så blev det ju naturligtvis inte .. Av någon konstig anledning hamnade jag på nedervåningen på h&m och provade kläder. Hittade en blus som jag bestämde mig för att köpa för presentkortet, men så hittade jag även en jeansjacka som jag så gärna ville ha, men egentligen inte hade råd med. Eftersom jag har en så fantastisk pojkvän så har jag nu den där jeansjackan iaf! Gissa om jag e glad ?! :D Typ överlycklig ..♥


Fredag!!

Är det inte fantastiskt väder idag! Och så är det fredag dessutom, kan ju knappast bli bättre! :D Slutar 14.40 idag, ska gå till jobbet och göra någon timme samt ge pappa sin telefon, eftersom han var så glömsk och lämnade kvar den på köksbänken imorse ..

Igår fick jag hem allt material till nagelförlängning! Så nu kan jag erbjuda en förlägning för 200kr, eller en förstärkning om man redan har långa fina, men kanske sköra naglar, för 150kr. :) Hör av er här på bloggen, fb eller mail om ni är intresserade! :)


RSS 2.0