Inte meningen helt enkelt..

Hallå där! Den här dagen har ju varit helt ok! Förmiddagen ägnades åt att skriva CV och plugga lite sv grammatik, medan eftermiddagen gick åt att dansa street! :) Det var faktiskt riktigt kul! Tänk om man hade ekonomin och tiden att kunna gå på det.. Men det var väl inte meningen att jag skulle ägna mig åt någon slags dans helt enkelt.
Just nu bär det hem till Millan. :) ska ha "tjejkväll" och färga håret och dona! ;)


Gelénaglar med Julia

Har tränat på att göra gelénaglar idag igen, den här gången med Julia! :) Det går bara bättre och bättre, och tur är väl det eftersom vi bara har 16 gånger kvar nu. undra hur i fasiken jag ska hinna lära mig det här ordentligt tills dess.. Första gången gjorde jag 1 nagel, andra gången 3 naglar, och nu gjorde 5 naglar på en timme. Det är bra! :)




Kalas hela helgen!

Fasiken vad helgen har gått fort! Har varit på kalas 2 dagar i rad. I lördags åkte jag, syrran och S1 och överraskade faster som fyllde 32 år! Skitkul att se hennes min när hon öppnade dörren, hon blev jäätteglad! :)
Och igår var vi på Alexanders 1-års kalas! Det var fullt hus där hemma hela dagen, och vi hade jättetrevligt! :) Kom väl hem därifrån strax efter 10, då vare bara att slänga sig i sängen!
Knäppte kort på presenten Alexander fick av oss innan jag slog in den! :)



!!

IKEA!

Igår hade vi heldag på balder, prov på sjukdomslära naglar på förmiddagen, och makeup på eftermiddagen. Jag och Josse sminkade varandra, jäklar så snygga vi blev! ;) hehe Nej men det är faktiskt riktigt kul! Snart är vi färdiga med beaty makeup, då blir det modellering. :)

Efter skolan blev det arbete, sen träffade jag hjärtat och vi solade. Så jäkla skönt, man behöver verkligen lite sol och värme såhär i vintertider! Sen åkte vi till IKEA och gick runt i typ 2 timmar. Träffade K's mamma där, så vi hjälpte henne att kolla lite på nya möbler till lägenheten. :) Jag fick en till expedithylla av hjärtat, och 4 förvaringslådor. Så köpte vi lite smågrejer hem till stugan, och den sista delen till Alexander's present. :)

Näe man kanske ska försöka räkna ett par mattetal.. ;)

Hoppas ni får en riktigt härlig fredag!:*


Råkade shoppa lite på rean..igen..

Får se hur den här dagen kommer se ut då..Matte nu på förmiddagen och i eftermiddag blir det väl projektarbete antar jag..:/ Efter skolan ska jag gå och fixa lite grejer på stan, sen ska jag åka med pappa och köpa nya idrottsskor! :)

Förhoppningsvis kommer hjärtat hem ikväll, han har varit i Sundsvall och jobbat hela veckan och jag saknar honom..<3 Det har inte varit nå roliga dagar för honom däruppe, allt har gått åt skogen, men idag har han i alla fall fått ett Bra besked, så jag hoppas han är lite gladare nu.:) Det är i alla fall jag!;) Jag älskar dig min fina!<3

Igår köpte jag ricinolja så idag jävlar ska jag packa in hårbotten ordentligt i olja! ;) haha ska kanske t.o.m skämma bort mig med ett bad.:)
För er som inte vet vad ricinolja är så är det ett laxermedel som är jättebra för håret!;) Tro det eller ej, men håret sägs växa en hel del bättre! :)

Köpte även 5 plagg på rean igår!:) Tre baslinnen, en pistagegrön bh(!) och ett par strumpbyxor! Allt för 275:-. :)


21.30

Nej nu är jag färdig på den här dumburken för idag. God natt då mina vänner!♥

Chill dag!

Ganska chill dag..klev upp 8.00 och tog ut hästarna, åt frukost, duschade och gjorde mig iordning. Nu ligger jag på sängen och äter godis medan jag väntar på att tiden ska gå. Går i skolan 2 h och 45 min i eftermiddag. :) härligt!

Jag håller även på att tänka ut en present åt finaste Alexander som fyller 1 år på söndag! :) Jag har en idé, men den kan jag inte ta här eftersom Alexander's underbara mamma läser min blogg.. ;) <3

Nu ska jag fördriva tiden med någonting! Hej då!


Just close your eyes



I remember tears streaming down your face
When I said "I'll never let you go"
When all those shadows almost killed your light
I remember you said "Don't leave me here alone"
But all that's dead and gone and past tonight.

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Don't you dare look out your window
Darling everything's on fire
The war outside our door keeps raging on
Hold on to this lullaby
Even when the music's gone
gone

Just close your eyes
The sun is going down
You'll be alright
No one can hurt you now
Come morning light
You and I'll be safe and sound

(INSTRUMENTAL)

Just close your eyes
You'll be alright
Come morning light
You and I'll be safe and sound

Gelénaglar

Idag hade jag min andra praktiska lektion med gelénaglar, så idag har jag gjort tre nagelförälängningar på Tove, förra måndagen gjorde jag en på Josse och en på Isabelle. Här har ni mina första försök! ;)

'
Här har jag gjort min första tip, hann dock inte med att lägga på gelé,
tiden går så fort när man håller på med sånt här.. :P

Här har jag lagt på en tip och gelé på Josse, min första färdiga gelénagel,
och den är jag faktiskt riktigt nöjd med! Tro mig, det är inte lätt! ;)

Den här tumnageln gjorde jag idag, är inte jättenöjd med den, men det kan
ju inte alltid gå bra!

Den här pekfingernageln blev ändå hyfsat bra! :) Mitt femte försök!

Platt- och lockteknik

Förra tisdagen hade vi våran första praktiska hårlektion och vi fick öva på fön-, platt- och lockteknik. Tyvär hann jag inte med föntekniken, men ni ska i alla fall få se de andra teknikerna. :)

Här har jag bara plattat håret.

Här har jag lockat den högra sidan helt utan produkter och den vänstra sidan med
saltvattenspray, och som ni ser så får man mer extrema, fylliga och hållbara lockar med
saltvatten. Det är för att saltvatten gör håret strävt, och villigare att lockas.

Den vänstra sidan är lockad med saltvattenspray och den högra med
hårspray och även här ser vi att det blir ett bättre resultat med saltvatten.
De blir väldigt fina lockar i en uppsättning.

 

 


Ommöblering

Igår runt 9 på kvällen fick jag för mig att jag skulle möblera om på rummet så det blev en sen kväll för mig, fastän jag var skittrött och skulle lägga mig tidigt.. Är så himla skönt att gå och lägga sig när rummet är städat och ommöblerat, men jag är inte riktigt färdig än. Jag rensade ut ungefär en sopsäck med skit igår, men jag har en del kvar att rensa ut. Så ska jag även flytta runt lite grejer och försöka få lite mer ordning. Det blir nog bra i slutändan. :)

Fick ett samtal av hjärtat nyss, han ska visst åka till Sundsvall och jobba ett par dagar..:( tråkigt som fan, nu blev ju inte veckan som planerad.. Men men, det är som det är, bara att planera om.

Nu börjar min första lektion för den här veckan! Jippi!


Har fått hem mitt Ellospaket!

Har varit rätt dött här de senaste dagarna, men jag kan ju i alla fall upplysa er om att mina kläder har kommit nu! Love it! Sportväskan var i helt rätt storlek och jättefin - rosa! ;D hehe
Den här helgen har gått sjukt fort, knappt hunnit blinka och helgen är liksom över..-.- I fredags hängde jag med Jossan ut till Järlåsa och hälsade på Maria och Uffe. :) Det var jättekul att träffa dom alla, har nog inte sett dem sen vi var i Spanien tsm eller något... :S Igår var jag och hjärtat ut till Funbo och var barnvakt åt hans systerbarn. :) Det var lugnt och mysigt. :) Idag har varit en typisk seg söndag, och det har inte hänt jättemycket. Vi har åkt ut till Funbo och lämnat tillbaka bilen eftersom vi fick ta den hem igår, då passaten pajade påvägen dit igår..-.- suck..Är så fruktansvärt trött på trasiga bilar, det kryllar av dem!

Nu ska jag nog kanske ta mig en dusch, sen far jag isäng! Hare gött alla kära vänner!

Beställde kläder på superrean på Ellos igår! Bäst av allt, var att jag får en sportväska, en vattenflaska och en handduk till på köpet! Och alla går de i rosa! ;)


Jag blir inte klok på det här..

Är helt slut i huvudet.. Har suttit och letat och letat i 2 timmar på google efter information, men hittar ingenting! Vad är grejen..? Vi har nämligen börjat med ett projekt och vi har blivit tilldelade olika länder, där vi ska ta reda på lite grejer inom stylistämnet. Allting ska skrivas som en artikel på engelska dessutom! Blää...


Promenad med lillen..

Har varit en väldigt seg söndag för min del.. Millan och S1 kom och hämtade Alexander mitt på dagen, och tills dess  hann jag och lillen med frukost och en prommis på 7 km. Han sov middag den tiden det tog för mig att skena rundan runt. :P hehe Resten av dagen har jag bara latat mig, och sett slut på sista OTH-boxen, så nu måste jag vänta tills den 9:onde kommer till Sverige! :/ suck..

Imorgon är det back to school som gäller, usch och fy.. Känner inte alls för skola just nu, fastän det egentligen är roligt.. :/


Barnvakt♥

Sitter här med lille goa Alexander i knät..:) Hans föräldrar och S1 har just åkt iväg på feest, och då fick ja turen att ta hand om lillskrutten.♥

Trött och seg...

Fredag idag, känns helt underbart att jag får sova tills jag vaknar imorgon! Är sjuukt trött nu, och det beror nog på att jag försökt vända tillbaka dygnet efter att ha sovit helt galna tider hela lovet..

Efter lunch ska jag gå till Holmlunds och presentera mig, för jag ska nämligen ha praktik där i April! Ska bli jättekul att vara där, de som jobbar där är jättetrevliga! :) Hoppas de gillar mig, då kan jag förhoppningsvis få lite extrajobb där, för det behöver jag!

Har tagit på mig insläpp, utsläpp och mockning hela helgen, så jag vet ju vad jag har att sysselsätta mig med.. Kanske får jag vara barnvakt åt lille Alexander i helgen åh, hoppas det! :)


My sistah♥

Ibland är min syster bra go, hon fixade hela stallet ikväll och gjorde jättefint, trots att det var min dag.♥

En viss skillnad..

Lillfingernageln är mest förstörd, och den gör mest ont. Vill få ordning på mina naglar igen!!


Våld, vilja och vaselin!

Ja ungefär så gick det till när jag slet bort mina nagelförlängningar igårkväll. Jag var trött och sliten, och hade ont i naglarna, och ännu ondare har jag idag! Mina naglar är helt förstörda..;( Så tyckte min kära lärare att det passade alldeles utmärkt att visa upp mina naglar när hon gjorde nya förlängningar på 2 naglar, så då fick jag sitta och lida ett tag till, och nu får jag stå ut med 2 fina naglar och resten helt fuckade...-.- whatever...

Igår åkte jag o hjärtat och köpte en ny soffa, en svart tresits ektorp, och en fotpall fick vi med åh! :) Vi tittade även efter en vardagsrumsmatta, men det hittade vi ingen.. Men vi fick ju iaf en soffa, så nu har vi ett vardagsrum igen! ;)

Idag åker jag hem till Millan och Sverker efter skolan, ska bli trevligt:) och gosa lite med Alexander..:)


Nova's byrå


Städa och rensa!

Har haft fullt upp de 2 senaste dagarna med att hjälpa Kennet att rensa bort en massa gammalt skit, och få lite ordning på saker och ting! Börjar bli riktigt bra faktiskt! Novas rum är i stort sett färdigt, jag håller på att måla en byrå till hennes kläder och jag ska köpa shabloner idag till den, sen så är det nog så gott som färdigt. Vardagsrummet saknar matta och soffa, men det ska förhoppningsvis fixas idag.

Känns bra att vi äntligen börjar få ordning där hemma. Nu är nedervåningen snart klar, sen är det badrummet som står på listan, och när det är färdigt kan man börja vara där lite mer, och umgås mer. Ska bli skönt.


New year's eve

Hjärtat bjöd mig på bio igår, vi såg new year's eve. Faktiskt riktigt bra, kom en del tårar emellanåt, men så blire när man varit med om en del, och känner igen sig i scenerna. Efter filmens slut åkte vi hem till honom, och sov där.
Idag har jag inte gjort mycket inte, kom iaf till slut ut i stallet och fixade all mockning. Så har jag även beställt hem nya gardiner och lite annat, då Kennet har tapetserat färdigt vardagsrummet, så nu kan jag äntligen börja inreda! Längtar tills vi får ordning på allt, så man kan börja röra sig lite mer i huset, och få ordning på jäntans rum så hon kan komma ner.

Nu ska jag gå och käka, syster min har lagat god mat! :)



Me myself and I


Trettondagsbalen

Något trött efter en galet rolig kväll, med middag hemma hos Lisa och dans i bygdegården! Fick med mig Alex ner från Hälsingland på lite dans, det var skoj! :) De bjöds på oerhört god mat hos Lisa, den hemmagjorda glassen var ju helt underbar! Bjuder på lite bilder;

Alexandra

Jag och syrran

Lisa

Dannis och Alex

Millan och Sverker

En bild på mig, min käre  morfar och Dannis får avsluta kvällen!

 

Tack alla underbara vänner för denna galet roliga kväll! ♥

 


 

 

 


Hem från kära Hälsingland

Blir hemgång idag efter 5 härliga dagar uppe i Hälsingland hos kära vänner. Dagarna har väl igentligen inte varit så händelserika, men bara att få vara här gör mig lycklig.♥ Vi tar valbo påvägen hem idag, och kollar efter lite grejer till våra outfits vi ska ha på festen vi ska på imorgon med min syster och kompisar till henne. :) Ikvälll kommer jag förhoppningsvis få vara barnvakt till lille Alexander, mys.♥

Ha en bra torsdag mina vänner! ♥


Dricker en kopp te i väntans tider..

Hellu! :)
Sitter hemma hos mina kära vänner i Kilafors och dricker te medan jag väntar på att den ena ska komma hem från jobbet och att den andra ska vakna.♥
Kom hit i söndags med tåg, mötte upp Alex och Amanda i Gävle. Det har varit rätt lugnt hittills, vi har inte hittat på så mkt.. Igår kom Björn hit och hälsade på en sväng, var jättekul att träffa honom, händer ju inte varje dag.. Idag ska väl jag o Alex jobba lite här på gården ser det ut som, sen får vi se vad kvällen bjuder på! :)

Ha en bra dag mina underbara vänner! ♥

RSS 2.0