Modehelg på Gränby

God morgon :) Vaknade till solsken, inte helt tokigt! ;) Känns som att den här dagen kommer att gå hygsat fort, ska gå skolan, sola och simma sen hem för att invänta två saknade vänner..<3

Igår var jag och hjärtat ut till Funbo och hälsade på, åt mat ihop och hade det trevligt. :) Jag var ute med Samuel hela eftermiddagen och lekte, sen blev både han och jag lite trötta så då la vi oss i soffan och tittade på Bayblade. Han tvärslocknade han.. :P
Kom hem därifrån ganska sent, så det var bara att fixa stallet, duscha och gå isäng.

Imorgon ska jag jobba på Gränby mellan 12-16. Det är modehelg, och det ska vara en massa modevisningar och lite annat. Jag ska hålla med naglar iaf, så kom gärna förbi och säg hej och få naglarna lackade! :)


Tiden går fort när man har roligt..

Tiden går vääldigt fort när man har saker att göra hela tiden, jag menar, det är redan torsdag ? :o Veckan började inge bra, fick åka hem från skolan för jag hade så ont i magen..:/ men tur var så gick det över till tisdagen! Hur dåligt jag än mått så hade jag varit tvungen att ta mig till skolan i tisdags, för vi hade nationella prov i svenska hela dagen. Men det gick bra, alla var jätteduktiga på den muntliga delen!:) Efter skolan gick jag och tittade efter lite sommarkläder med Isabelle, bl.a mintgröna shorts och en turkos topp! :) love colours..
Hör och häpna(!), jag övningskörde in till stan igår! Shit, pappa stackarn vad han får stå ut..:s hahah men det gick rätt bra tycker jag, trots min otroliga nervositet.. När vi kom fram till jobbet gick jag därifrån ner till stan för att simma en timme före skolan. Så gick jag skolan och allt det där, sen åkte jag ut till Läby och gjorde nagelförlängning på en tjej! :) Det var väldigt trevligt (fast jag inte kände människan alls).. :p
När jag kom hem hände inte mkt alls, förutom att jag fick hjälp i stallet av gullungen Jezzie.<3

Idag har jag ännu lite mer nationella, så slutar jag 11.45! :D Efter det blir det en tur ut till Funbo och hälsa på!


A little bit of heaven..

Syrran kom hem över helgen, (hon är i Falun på intensivkurs för körkort). Sov hemma hos K i fredags, myste framför en film och tog det lugnt. Lördagen spenderades hemma i gammelmormors hus, det var dags att rensa ut det så Robin kan börja renovera. Kändes lite tungt bitvis, det var längesen hon gick bort, men minnena lever kvar. Känns så fel när huset står tomt, och snart är det inte alls sig likt längre. ;/ Nu står 2 duvor på min hylla, det är gammel- mormor och morfar.♥
Min bäste vän kom på eftermiddagen och hon blev kvar över natten med. Hon gör mig så glad, snart kommer vi ses ännu mer.♥ Söndagen ägnades åt att färga Alex's och Ida's hår, annars var det en riktig slappardag. Runt 18-tiden tog jag bussen in till stan och åkte till Linn och Jesper. Vi åt lasagne, såg på film och bara myste.♥ Hjälpte även Linn att färga utväxten. En film som jag varmt rekomenderar är a little bit of heaven. Den var otroligt sorglig, men annars var den bra.




Vi är bara en bit påvägen..

Praktikveckan

Tänkte summera min vecka på Holmlunds!
Som jag tidigare nämnt så var inte mitt första intryck så bra. Jag kom in i rena svinstian, det var jätteäckligt! Dag 2 tog jag tag i det och städade fikarummet, toaletten och lagret och dag 3 tog jag städskrubben. När jag inte städade, packade jag upp kläder, larmade och galgade dem. Gick även runt i butiken en hel del och såg till att alla kläder hängde snyggt och prydligt, och hjälpte kunder med diverse saker. Låter kanske inte jättekul, och det var det inte heller alltid. Ibland var jag fruktansvärt uttråkad, men när det var mycket kunder i butiken var det kul. :) Personalen på Holmlunds är jättetrevliga! Hade det inte varit för dem, så vet jag inte om jag hade klarat av hela veckan. Även de andra praktikanterna var väldigt trevliga. :)
För var dag vi var närvarande fick vi 50kr, så efter min vecka där hade jag samlat in 250kr att handla kläder för! Det var riktigt najs! Jag köpte 2 tröjor, och med rabatten betalade jag endast 79kr!

I torsdags och fredags hann jag med att göra 2 nagelförlängningar efter praktiken. Jag var sjukligt trött hela veckan, men det gick bra. :) En av dem är nagelbitare så det var nytt för mig, hon hade dock varit jätteduktig och låtit bli naglarna i 2 veckor, så ett stort + till henne! Det gick jättebra att göra nagelförlängning på henne. Den andra tjejen bitar på naglarna till och från, men nu var de hyfsat bra så det gick även bra där. :) Bra blev det i alla fall!






2:a dagen på praktiken

Mitt första intryck av praktikplatsen var väl inte den bästa.. Först blev jag inte insläppt, sen visades jag in i det värsta, äckligaste fikarum, toalett, städskrubb och lager jag någonsin varit med om! Tur att de fick mig som praktikant som har ordnat upp det mesta nu. ;) Annars så är personalen supertrevlig och jag känner mig verkligen välkomnad! Igår och idag har jag fått plocka upp, larma och galga kläder, ordna med kläder ute i butiken, städa en del, springa ärenden och lite sånt där. Det är kul, fast jag blir så jädrans trött i fötter och rygg av att stå hela dagarna igenom.. Efter praktiken idag var jag till centralbadet och simmade och gjorde lite mag- och benövningar i en timma, så vi får väl se imorgon om jag har nå träningsvärk! ;)

Förresten går det bra med mitt sockerbehov. Jag har slutat helt med att dricka saft och att ha socker i teet. Jag äter endast en macka till frukost och en frukt till eller något annat nyttigt. Försöker även med mindre portioner till middan, fast idag fuskade jag då pappa gjorde hemmagjord pizza. Men det satt fint i magen nu när man varit så nyttig! På torsdag tänkte jag låna vågen hemma hos Sandra och väga mig och se om det hänt något, men det har ju bara gått knappt 2 veckor än så vi får väl se. :)

Nu ska jag samla lite krafter och göra stallet!
Tjingeling!


Lugn helg..

Ja då har även den här helgen lett mot sitt slut kära vänner.. Har väl inte haft en speciellt händelsrik helg, men det har varit lugnt och skönt. I fredags var jag hemma med familjen och Pia och Emma, och Emma hjälpte mig att färga håret. Meningen var att jag skulle bli guldblond i skallen, men blev mörkare än vad jag var från början så det blev väldigt misslyckat..:/ Tur att jag har Millan som ska hjälpa mig få den hårfärg jag är ute efter! :)

Igår var vi till svärmor och hälsade på lite. Hon hade tittat ut ett tvättställ som hon så gärna ville ha från IKEA så K skjutsade dit oss så hon kunde få det. :) Blev en heldag där..
Till middag åt jag och hjärtat kött med klyftpotatis med smak av sour cream & onion, sallad och vitlöksbröd! Det satt fint i magen det.. Till det kollade vi på en jättebra film med Reese Witherspoon, Just like heaven. I korta drag handlar den om en tjej som ska på date, men dör i en olycka påvägen dit. 3 månader senare flyttar en kille in i hennes lägenhet, och precis när han bott in sig dyker hon upp helt upprörd över att det är en främling i hennes lägenhet. En massa missförstånd uppstår innan han inser att hon faktistk bara är ett spöke. Då försöker han ist få henne att inse att hon inte lever, vilket inte är jättelätt. Hon minns ingenting av sitt tidigare liv, men det händer en del grejer som får henne att minnas bilolyckan hon dog i. Det visar sig att hon än har hopp kvar, hon kan komma tillbaka till livet, hon ligger bara i koma. Så händer det massa grejer, och allting slutar lyckligt med att de kysser varandra och så vidare.. :)  Senare såg vi på American history x, inte av min smak, men ändå rätt okej.

Idag fick jag frukost på sängen! Till frukosten såg vi på Cadillac Records som handlade om bl.a. Chuck Berry, hur han blev känd och hur hans liv såg ut. Annars har jag inte gjort så mycket idag, fixat stallet, storstädat rummet, förberett lite för morgondagen. Imorgon är min första dag på praktiken! Jag ska praktisera på Holmlunds hela nästa vecka mellan 9-16, så det är bara att kika in och säga hej om ni känner för det! ;)
Imorgon efter praktiken ska jag hem till Linn och Jesper och checka in deras nya lägenhet, och fixa Linn's naglar! =) På torsdag ska jag göra naglar på Sandra, som ska ta med sig Ida och åka på semester en vecka. Något avundsjuk bara.. :P

Nu ska jag sova galet mycket!

Mot nyttigare tider!

Ja nu går vi mot nyttigare tider jag och hjärtat! Det är slut på allt mitt saftdrickande, inget mer socker i teét, försök till nyttigare frukost och mindre middagsportioner. Lunchen går det sisådär med, jag borde ju äta en del till lunch, men just nu äter jag ingen lunch alls. Har absolut ingen aptit när det är lunchrast så det skiter sig, men jag hoppas väl att aptiten snart är tillbaka.. Något jag märkt sedan jag slutat med allt socker är huvudvärk! Jag har mer eller mindre aldrig huvudvärk, men nu kommer den och går hela dagarna. Men det går ju över det med så fort man vant sig vid det här. ;)
Men nu längtar jag allt till imorgon, fredag, när jag får äta det megastora kinderägget som står på mitt skrivbord! Hjärtat köpte det åt mig idag..♥

Igår fick vi för första gången gå efter egen fantasi och styla en klasskompis i temat romantik. Jag makeade och fixade håret på Jossan. :) Det var roligt, fastän jag har vääldigt dålig fantasi och föredrar att följa instruktioner..
På makeuplektionen idag fick vi öva oss på barnmålningar! Det ska bli jättekul när/om vi får åka ut till ett dagis och göra målningar på barn! =) Vi ska eventuellt börja göra barnmålningar på marknader, köpcentrum, barnkalas o.s.v för att tjäna in pengar till nå skoj i slutet av 3:an..
Fick lyxmanikyr av Josse på nagellektionen idag också, vilket innebär en vanlig manikyr+ peeling och oljeinpackning. Det var riktigt skönt! Så nu har naglarna en härlig korallfärg.

Imorgon vankas lite simning med Anja, så man får träna lite inför onyttigheterna senare på kvällen. ;) Ska bli skönt att komma igång med simningen igen, har ju inte simmat sen innan lovet!

Näe nu ska jag ta en snabbdusch och gå isäng med min (redan sovande) pojkvän! Puss!

Off to school.

Hej där! =)
Helgen har bara flugit förbi.. Vi har haft Nova nere mellan torsdag-söndag och vi har ridit, hälsat på hennes farmor, grillat med hennes kusiner och massa annat mysigt.♥ Det kändes sisådär att skjutsa hem henne när hon ville vara kvar.. :/ Förhoppningsvis så är hon snart här igen. :)

Igår var min sista dag på lovet och den spenderades med Alex hemma hos Millan och Sverker. =) Cyklade dit och hem så sammanlagt blev det 1 mil och 2 km! Det behövs ju nu när jag bestämt mig för att gå ner i vikt. När vi var hemma hos Sandra i söndags ställde jag mig på vågen och insåg att jag väger alldeles för mycket. Jag har bestämt mig för att gå ner 10-12 kg, och fr.o.m idag så ska jag äta betydligt mycket mindre sötsaker, simma 2 ggr i veckan, cykla el gå istället för att begära skjuts och försöka äta mindre till middag (låta bli det där lilla extra).
Jag återkommer om hur det går. ;)

Idag är ingen bra dag, jag är helt off. Förmodligen för att det är första skoldagen efter ett ganska långt lov. Dessutom ska jag till husläkaren i eftermiddag och se vad vi kan göra med mina fötter. I nuläget kan jag inte stå eller gå för länge, kan knappt ha några skor alls och absolut inga finskor! Har aldrig ägt ett par riktigt fina högklackade, och jag längtar verkligen till den dagen då jag kan köpa mina första fina högklackade skor eller varför inte ett par ballerinor för den delen ?


Påsklov

Lovet går fort, och halva har redan gått. Hittills har jag iaf haft det bra!=) Jag har haft min fina Alexandra här en hel del och jag har tagit hand om världens gulligaste lilla Alexander en kväll och en heldag. Igår var jag till frissan, och ångrar mig så fruktansvärt över att jag gick dit. Jag hade förvisso väldigt slitet hår och behövde säkerligen klippa av väldigt mycket, men nu är mitt långa fina hår helt borta.:'( Jag älskade mitt gamla hår! Nu är jag korthårig, och har ingen fason alls på håret.. Men men, det växer ju ut igen..-.-
Idag vankas det kalas ute i Funbo, Svärmor fyller år.=) Har gjort stallet och ridit på förmiddagen, så nu ska jag väl snart ta en dusch och göra mig iordning för att åka. Sen ikväll ska jag få ta hand om lillen igen, och ha han kvar över natten.❤
Imorgon far vi uppåt jag och hjärtat, vi ska hämta hem Nova över påsken! =) ska bli jättekul att ha henne här igen, vi ska rida och hälsa på släkten och ha riktigt kul. ❤


Ska berätta om en rolig händelse, med en lång planering bakom..

Min syster fyllde 20 år i torsdags och jag, mina föräldrar och vänner har under en längre tid planerat en sjujävla brakfest för henne! =) Den festen ägde rum i lördags. Dagen gick till såhär:
Malin skulle övningsköra med pappa in till stan för att skjutsa hem Pia och jag följde med, för jag skulle ju jobba.. ;) Vi åkte till tunabackar och handlade och tog ut pengar, sedan åkte vi via fyrishov. Pappa bad Malin köra in till kanten vid fyrishovs entré, och stanna bilen och kliva ur för hon skulle inte längre än så. Älskar Malins min när pappa sa det.. haha Hon sa inte ett ljud förän vi klev innanför dörren på relaxbadet. Jag och mamma hade planerat en dag för mig och syrran på relaxen, med lite spaprodukter och annat. Det var riktigt härligt, man kände sig jättefräsch när man kom därifrån! =)


Här hade vi packat in hela ansiktet i lera..

Och såhär fina och glada var vi när vi var färdiga! =)

Pappa hämtade oss kl 18, och då ville Malin övningsköra hem också. Vi tankade och hämtade mina Mary Kay produkter innan vi for hemmåt. Halvvägs hem ringde Kennet och sa att vi måste dra ut på tiden då alla gäster inte kommit än, så vi tog en vända genom Bälinge och Björklinge och letade efter en öppen affär att handla någonting på..
Kvart över 7 var vi på plats hemma igen, och eftersom jag och pappa hade händerna fulla tyckte vi det var smartast att syrran öppnade dörren åt oss.. :P Hon möttes av ett helt gäng i dörren som högt sjöng ja må hon leva och blåste i såna där illalåtande grejer.. Så sjukt roligt att vi lyckades så bra, och att hon inte misstänkte något!
Där började kvällen, och sen var det full fart! Det bjöds på tacos, ballongdansen som underhållning, bra musik, och en massa riktigt underbara människor som gjorde syrrans överraskningsfest så jävla grym!

















Det var några få av ca 400 bilder från kvällen, men har inte tid att sitta och ladda upp bilder halva dagen, så ni får nöja er med detta! ;)

Tusen tack till alla som medverkade den kvällen, den vart sjukt lyckad! :D

RSS 2.0