Färgning, gymnasieval, 7-e mars, och myskväll!

Hände inte mycket igår, sista dagen på sportlovet.. Men hade i alla fall en mysig kväll! :) Nattis kom hit för jag skulle färga hennes hår, som blev superfint, btw! Kommer en bild på det! ;)
Jag, älskling och Nattis satt i vardagsrummet en stund och pratade lite.. Och Nattis har alltid något roligt att komma med..! :P Hehe Tack alla som var närvarande vid min sista kväll, innan oxveckorna satt igång! För nu har man nämligen 6 veckor framför sig utan en enda ledig dag, innan påsklovet kommer.. Vettefan hur jag ska stå ut, men det är väl bara att bita ihop antar jag.. Har ju gjort det ett par år så, nå fan ska jag stå ut en sista termin!


Min fina tjej!<3

Har gjort mitt gymnasieval ikväll, som blev; stylist på Realgymnasiet, och fordon på Uppsala praktiska. Känner mig helt nöjd med mina val, men hoppas såklart att få komma in på mitt första val, och det tror jag inte ska vara något problem.. Intagningspoängen ligger på ungefär 150, och jag har långt över det, så det är nog lugnt.. :)

Nästa måndag kommer att bli hektisk, då det händer massa grejer.. Det sägs att jorden ska vara färdigskapad då. Jag är inte ett dugg insatt i det där, men jag bangar inte på lite smörgåstårta, som det är bestämt att det ska ätas då.. Hahaha x) Dessutom har jag utvecklingssamtal kl 15.00, vilket är aptråkigt..! Och det värsta av allt, är att vi ska byta postnr på måndag! :O Jag hatar att dom byter postnr, bara sådär! Jag kommer aldrig att lära mig det nya.. :S
Och på måndag ska man bära rosa kläder, för att hedra något.. Vad det var har jag ingen aning om, men jag ska görat i alla fall..^^ Haha, jag är så jävla grym! ;D

I helgen kommer mina gullungar, Ella och Alex! :D Är så sjukt taggad, saknar er tjejer såå mycket! Jag, Ella, Alex och Nattis ska äta lite gott på lördag, och mysa! :) Längtar!!<33

Puss, hej! <3

Tripp till Funbo

Vaknade 07.40 idag, efter knappt 5 timmars sömn.. Det första som stod på listan var frukost, dusch och diskning. Sen blev det en snabbis hem till mig för att byta om och byta bil, för att sedan åka vidare ut mot Funbo! Har  spenderat dagen med Kennet hemma hos hans syster Sandra och Rickard. :) Det blev kaffe och bulla, och en hel del snack. Och Kennet hjälpte Sandra med datan. Vi lånade hem några filmer också, så ikväll blire lördagsmys framför en bra film :) Ha en fortsatt trevlig lördagkväll alla läsare, puss hej! <3

Älskade gammel mormor

Kl. 10.30 kom jag och mormor in på gammelmormors rum, på Hospice, där Anita satt vid sängkanten och vakade över henne. Hon låg där så fridfullt, och sov. Hon hade ett par enstaka andningsuppbehåll, men det var inget ovanligt. Vi satt där i en timme och tittade på henne, pratade med henne, höll henne i handen, strök henne på kinden, fällde tårar. Ibland när vi pratade med varandra, kunde man höra henne grymta till, precis som att hon ville säga någonting, eller bara höll med. Hon kanske drömde. Men det var inte mer än så. Jag läste ett häfte om livets slutskede, där det stod att personen oftast i sina sista timmar, blickar tillbaka på livet, och tänker efter hur det har varit, och om personen i sig är nöjd med sitt liv. Personen sover oftast den sista tiden, av ren utmattning.
Det hade skett en stor förändring, sen jag var och hälsade på henne i söndags, då hon såg på mig och åtminstone försökte prata med mig. Nu låg hon bara där.
Kl. 11.45 kom två sköterskor in och stängde dörren om sig. Vi ville att de skulle vända på henne, och lyfta upp henne en aning, eftersom hon höll på att sjunka ner mot fotändan. Men det såg på henne och sa; "Nej, vi flyttar inte på Karin, hon får ligga kvar sådär." Så satt de sig ner på en varsin stol bredvid oss. Vi förstod inte var det var frågan om, men vi sa inget heller, utan vi satt bara där, och såg på mormor. Vi satt vid mormor och såg på henne medan hennes andningningsuppbehåll blev tätare och och andningen blev intensivare. Hon tittade upp med det högra ögat en sista gång, som att hon ville se efter att vi var där, för att ta farväl. Hon hade ett sista andningsuppbehåll, som blev ett förevigat uppbehåll.
Jag såg min gammelmormor ta ett sista andetag, och sedan blev det tyst.
Vi satt vid mormors sida, och strök henne över kinden och handen, och fällde många många tårar.
Medan vi senare tog lite fika, tog två sköterkor hand om mormor. De klädde om henne så fint, tände ljus, och bäddade in henne. Sedan fick vi komma in och ta ett sista farväl av vår älskade Karin. Det var de sista minutrarna i hela mitt liv jag fick sitta bredvid mormor och hålla hennes hand. Också de finaste minutrarna i hela mitt liv.
Nu har hon lämnat oss, och farit vidare. Och jag vet att hon har det bra där hon är. Kanske med sin Kerstin, kanske med sin käraste, vad vet jag.. Jag älskar dig gammelmormor, och jag saknar sig så otroligt mycket!
Vila i frid bästa mormor! <3




Heldag på fyrishov!

Gick upp kl 08.30 idag, kändes jättebra! Gillar inte att sova bort halva dagarna.. Började dagen med frukost, sen gick jag och älskling ut i stallet och tog ut hästarna och mockade. Det är skönt med sällskap ute i stallet, så man slipper hålla på själv.. Mitt på dagen hade jag rätt tråkigt och var rätt så rastlöst, så jag städade nedervåningen. Sen på eftermiddagen åkte jag och hjärtat först till hans kompis mamma, Ulla, och fikade. Sen åkte vi till K:s mamma en snabbis, och så tittade vi förbi på hans systers jobb. Det var jättekul att äntligen få träffa Sandra, även fast det bara var en kortvisit.. Men vi ska hem till dem någon dag i slutet av veckan. :) 

Imorgon ska jag upp tidigt igen, för att åka in till fyrishov på en heldag på relaxen med Jossan! :D Ska bli jättenajs med gym, badning, bastu o.s.v. :) Och fin i hyn blir man! ;) Ska dessutom sova hos Jossan imorgon, det blir najs! :) Får se hur det blir på torsdag, om det eventuellt blir en visit till mormor igen..
På fredag blir det i alla fall 8 timmars jobb igen! Fett me pengar jag kommer ha till resan! :D

Puss, hej! <3

09.37

Det gick rätt bra på jobbet igår, det var inte så jobbigt.. Fick ihop 8 timmar i alla fall. :)
Idag blir stallet, och sen arbeta lite hemmavid. Ha en bra dag i det fina solskenet alla läsare! :)

Puss, hej!

Mormor Karin

Jag och älskling var och hälsade på gammelmormor på sjukhuset idag. Det var värre än vad jag vågat hoppas på. Jag försökte prata med henne flera gånger, och hon ville prata så mycket, men fick inte fram något i ord.. Det enda hon kunde få fram var ett ja eller nej. Hon var så utmärglad..
Tiden har gått så fruktansvärt fort från det att hon började sjukna in, tills idag.
Det är så svårt.. att det här kan vara under en liten period, och att hon snart kommer hem igen, som att det likaväl kan vara hennes sista dagar, sista veckor, sista månader i hennes liv. Jag hoppas i vilket fall att när hon lämnar oss, så gör hon det med ett leende på läpparna. Att hon själv känner att hon gjort sitt här på jorden, och är redo att gå vidare. Att hon är nöjd med sitt liv. Jag älskar dig mormor, och jag kommer att sakna dig! <3






Massor av fika och fina presenter!

Hade en mysig eftermiddag igår med familj, släkt och vänner. Massor av olika goda tårtor blev det, så nu har man ätit för ett tag framöver.. :P Fick jättefint porslin, och massa blommor! :) Och senare mot kvällningen kom mormor över, och grattade mig och åt lite tårta. :) Tack alla som var närvarande, för den fina lördagen! <3


Tårta á la Jossan! :)


Tårta á la mej! ;)


Tårta á la mamma!


Jossan och jag när vi bakar! ;)


Puss, hej!


Födelsedagsfika

Idag blir det födelsedagsfika hemma i Lindsbro. :) Det ska sitta fint i magen med lite smörgåstårta, och gräddtårta! Och Jossan och jag ska baka kladdkakemuffins, bättre lycka till oss idag! ;)
Hoppas mormor kan komma, men för tillfället sitter hon och vakar över G. mormor.. Hoppas verkligen att hon blir bättre snart!<3 Funderar på att eventuellt hälsa på henne imorgon.

Puss, hej! <3

11-02-18

Tack älskling,

för att du vill dela ditt liv med mig

för att du är världens bästa pojkvän

för att jag får dela fina minnen med dig

för att du står ut med mig och älskar mig,

även i de allra svåraste stunderna

och för att du är du.

Jag älskar dig obeskrivligt mycket!


Sandra Ahlström <3 Kennet Kircher


Hemfärd!

Sitter på bussen, påväg hem från Romme. Har haft en underbar dag med Jossan, matilda och gilbert!:) har vurpat några gånger under dagen, men bara lyckats åstadkomma en ynka liten sträckning i vaden! Helt otroligt, för att vara mig.. När jag kommer hem, blire mat och duschning, sen sova! Puss, hej!

Övernattning hos JossanKossan

Blev en trög dag i skolan, var hur trött som helst.. Åkte hem direkt efter skolan, och mockade, duschade och åt middag. Så skjutsade älskling in mig till stan, till Jossan, för jag ska sova hos henne ikväll. :) Just för tillfället så bakar vi chokladmuffins, som håller på att växa sig enorma.. :P
Imorgon blire att gå upp typ 05.30 eller nåt, då vi ska vara i skolan 06.45, för att åka till Romme! :D

Saknar hjärtat mitt redan, och får inte träffa honom föränn imorgonkväll.. Jag älskar dig Kennet Kircher! <3

Min födelsedag!

Har haft en underbar första dag som 16-åring! :) I skolan tittade vi på en film, den var sådär. Jag är inte jätteförtjust i svenska filmer.. Lite sorglig var den också.. Och resten av dagen satt jag i aulan och filmade Jossan när hon spelade piano. :P Älsklingen min hämtade oss från skolan, så skjutsade vi hem Jossan. Och han var så gullig, som hade köpt rosor till mig!<3 Väl hemma så lagade vi lasagne, och gjorde tårta! :)
Så fick jag en present av hjärtat, en parfym som jag länge velat ha. Älskar den, Hypnoze.
Och Jossan ska bjuda mig på en heldag på relaxen på fyrishov nästa vecka, preliminärt datum är på torsdagen. Vi ska ha ansiktsmasker och grejer, och hon bjuder på mat också. :) Tack så mycket gumman, ska bli jättemysigt!
Imorse ringde Jennie och sjöng för mig, det var jättegulligt! Vem blir inte rörd när en 10-åring ringer till en och sjunger så fint!? :) Tack alla vänner och familjen för denna minnesvärda dag, och tusen tack för alla gratulationer! <3





Min och älsklings fina lasagne


Den otroligt fina tårtan jag dekorerade..^^


Chokladpudding med nonstop :)


Älskling är så snäll och hjälper mig! <3




Rommealpin

Hände inte mycket igår.. Jo jag städade, och det var välbehövligt kan jag ju lova! Känslan av nystädat rum är underbar! :D Hihi Kvällen blev lugn, hemma med familjen och pojkvännen.. :)
Idag har Carro och Carola varit här, och motionerat hästarna, det gillas! ;) Dom var så duktiga så! :) Dom skulle rida på vallen, men drunknade i all snö, så det blev en uteritt istället..
Själv passade jag på att laga mina leggings, och lite annat.. Jag och älskling var till Björklinge en sväng och handlade ikväll, så det snart kan bli mat! :)

Imorgon är det alla hjärtans dag, och pysseldag i skolan! :D Dessutom ska vi titta på film, så jag köpte lite godis och coca cola idag.. :) Ska se I rymden finns inga känslor. Har ingen aning om vad den handlar om, men den är säkert bra.. ;)

På tisdag ska jag förmodligen sova hos Jossan, för på onsdag åker vi till RommeAlpin! :D Kommer bli grymt! Har inte åkt skidor sen i 3:an eller något.. Och det var inte igår precis.. :P Vettefan hur det ska gå.. Får se hur många brytna ben jag kommer hem med.. Haha x) Wish me good luck!

Puss, hej! <3

Good News!

Gammel mormor fick inte stanna i Vattholma så länge, nu ligger hon på akis istället.. Hon har tydligen vatten i lungorna, men det börjar bli bra nu. Hon får massa urindrivande. ;) Låter som att hon kanske får komma hem sen, hoppa verkligen det!<3

Annars har det inte hänt så mycket på sistone, har gått i skolan som vanligt.. Jo förresten, hade en jättetrevlig kväll igår med Benny, Carro, Stoffe och de lilla charmtrollet Liam. :) Han är så grymt söt, älskar bebisar!<3 Och självklart blev det en spelrunda Plump! ;) Imorgon kommer Carro och rider! :)

By the way, så fyller jag år på måndag! Det gillas! :D Ska bli najs.. Blir en kort dag i skolan mellan 09.00- 14.00, sen vet jag inte vad som händer.. Lite tårta kanske..?! :)

Puss, hej! <3

Terminens första NP

Hade terminens första NP idag.. Det kändes som att det gick ganska bra, men jag vågar inte hoppas på någonting, då blir jag bara besviken av resultatet. Det var i alla fall svenska läsförståelse, och det tog hela förmiddagen.
Sen hade vi 2 ½ timmes lunch, vilket var hur drygt som helst, vi gjorde absolut ingenting.. Eftermiddagen bestod av biologi, matte och svenska.. Apatråkigt..

Var över till gammel mormor en sväng ikväll. Imorgon åker hon till Vattholma, för att bo där ett tag. Hon kommer nog inte hem igen.. Allting går så ofattbart fort, hon känner inte igen mig längre. När hon överhuvudtaget pratade ikväll, så pratade hon om hundar. Det spelade ingen roll vad man frågade, svaret blev hundar..

Puss, hej <3


Anonym,

Har fått en helskum kommentar av någon anonym som snacka något om att jag ska satsa på beach 2035 istället för 2011, och jag fattar verkligen inte vad den menade med det, med tanke på vilket inlägg personen valde att lägga till kommentaren på.. :S Till den anonyma: Jag publicerar inte kommentarer från personer som skriver sig som anonyma, och definitivt inte sådana inlägg!

Kilafors,

Är ganska nyligen hemkommen från en underbar helg i Kilafors. Har umgåtts med de allra bästa! :)
Kom upp mitt på dagen i lördags, och fikade och pratade med mina BFF's, Ella och Alex<3 Senare på kvällen åkte vi skoter med Björn och co. :) Jag körde inte skoter själv, utan jag åkte med Ella och Björn. Kändes säkrast så! ;) Hehe Missade Melodifestivalen gjorde jag också, men det var det absolut värt! :D
Vi somnade till en film i soffan runt 12, så vaknade jag av att Anders och Gustav kom ner och åt frukost. På söndagen åkte vi skoter upp till Hårga och grillade, jättemysigt. :) Björn fick återigen bli min chaufför^^
Jag, Ella, Alex, Björn och Jim var upp i ett torn, det var asballt! :D Synd att man inte hade kameran med sig, så man hade kunnat lägga upp lite fina kort på det vackra stället, och de fina vännerna!

Tack för denna helg, det lär vi göra om! :)

Puss, hej!<3

Dunderhelg!

Vilken dag det har varit.. Började dagen med kemi, och jag börjar inse att NP i kemi aldrig kommer att funka. Det känns inte helt okej.. Sen hade vi engelska, och nästan hela den lektionen spelade vi monopol, vilken lektion!
Och sista lektionen var den värta jag varit med om! Lärarstudenten, (som håller i våra lektioner), talade om för oss att vi inte skulle skylla på honom ifall det går dåligt på provet. Vilken idiot.. Så frågar jag efter instuderingsfrågor att plugga på till provet, och då får jag till svar; Det är inte mitt problem! Och då frågar jag läraren som spydigt svarar; Nej det får ni faktiskt inte, ni får läsa på i boken! Vilken jävla idiot! Hur ska de göra som inte kan plugga i form av läsning då, ska dom få dåligt på provet för att läraren vägrar ge ut frågor..? Nog om det.

Efter lektionens slut gick jag och Jossan till matsalen, och åt kebab. Det satt bra i magen det! :)
Sen fastnade vi i tunet ett bra tag, det var inte bara jag och Jossan som var pratglada.. hehe Bäst var sista gången jag halkade påväg till jobbet, Jossan ba; Ta ur handjävlarna ur fickorna ditt jävla pucko! Hahha jag apgarvade, så jävla roligt det var! Hon var ju så jävla seriös också! Hahah
Jobbet gick trögt som fan, blev bara 2 ½ timme. Men det ger väl lite i alla fall, en bit påvägen..
Älskling hämtade mig efter jobbet, och nu ligger jag hemma i sängen.. Ska snart gå ut i stallet! Blir supergod mat ikväll, tunnbrödsrullar fyllda med salladskyckling och lite annat skit.. hehe

Ikväll lär man lägga sig hyfsat tidigt, för imorgon förmiddag bär det iväg mot Kilafors/Bollnäs! :D Längtar så himla mycket, ska bli underbart att få träffa mina fantastiska vänner, Ella och Alex! Det kommer bli en hel del snack, och skoteråkning! :) Kommer bli en dunderhelg! <3

Puss, hej!

Francesco Kovac

Var på en 2 timmar lång föreläsning idag, där en 82-årig gammal gubbe höll ett föredrag om sitt liv.
Francesco Kovac heter han, och han var med under 2:a världskriget. Och han har varit med om en hel hel, bl.a suttit i koncentrationsläger. Det var en otroligt intressant föreläsning! Det är så mycket lättare att förstå och kunna föreställa sig någonting som någon berättar, där personen själv har varit med om det och har egna erfarenheter. Personen får med det här lilla extra, som man aldrig får läsa i böcker.
Jag hade lugnt kunnat lyssna på Kovac i flera timmar till, men tyvär så tog föreläsningen slut.

Slutade tidigare idag p.g.a läsningen, så ca 14.20 blev jag hämtad av älskling. Vi åkte till MIXMIX och kikade lite, och dom har fått in lite nya fina prydnader, det gillas! Sen käkade vi på Sibylla, mums vad gott! :D Och så vart det en snabbis hem för att byta kläder, och sedan åka vidare till storvreta, för att hämta fönster! Blev kvar där hyfsat länge, fikade lite och så..

Nu blir det en snabbdusch, sen sängen!

Puss, hej!

Gymnasieval

Var på ett informationsmöte idag angående gymnasievalet, och vi fick våra användarnamn och lösenord för att kunna göra ett val. Känner mig lite smått stressad, då valet ska göras till 1 mars, och jag har inget 2:a handsval.. Mitt 1:a val är Stylist Realgymnasiet. Och jag vill inte börja någon annanstans, eftersom jag är helt inställd på att börja där. Det verkar verkligen grymt, och jag vill inget annat än att gå där! Men kommer jag inte in, så måste jag ha ett 2:a val. Och vad ska det vara?!
Funderade ju på barn- och fritidsprogrammet Katedralskolan. Men så läste jag om programmet på skolans hemsida, och det lät inte alls som något jag vill hålla på med.. Känner mig helt kluven..
Och sabbatsår är inte att tänka på ens, för då kommer jag aldrig tillbaka till skolbänken igen, och får aldrig någon utbildning.. Detta är ett rent helvete!

Utöver detta, så mår jag prima! Älskling hämtade mig efter skolan, så åkte vi och köpte lite presenter, sen åt vi pizza på pinnochio! :) Har mockat två boxar ikväll, med hjälp av mitt hjärta! Snart är det nog dags för en dusch, sen sova! :D




RSS 2.0