Never Say Never!

Grymmast ever! :D

Ebba, Jossan och jag på Never Say Never! ;) ♥


Malin 19 år!

Tusen grattiskramar till min storesyster, som fyller 19 år idag! :D
Hipp Hipp Hurra!!! :D ♥



1992-03-29 / 2011-03-29
Malin Ahlström, min syster! ;D


Regler för mig själv.

Igår var jag och hjärtat hem till Sandra och Ricke, och fikade och firade Ida.
Det var väldigt trevligt, hoppas det blir nå mer tripp dit snart! :)

Och sen igårkväll har jag haft Jossan här ute på landet! Det har varit grymt, Kossan ute på landet.. Inga kommentarer..! Haha x) Vi har ridit, cyklat till affären (som slutade i kaos), tittat på film, sovit liite, bakat kladdkaka mitt i natten o.s.v.. ;) Fun! :D<3

Så red jag även med Sofie igår, vi red ut en sväng. Det gick bra i början och slutet, men däremellan vettefan vad som hände.. Det slutade med att jag o hästen höll på att bli påkörda.. :O Men som tur var så gick allting bra till slut!

Hjärtat mitt har varit borta hela dagen.. :( Han har jobbat, och nu är han tydligen i Rengsjö. Någon gång ikväll ska han väl komma hem..! Saknar honom.. <3



Jag ska börja sätta upp regler för mig själv nu, för jag har insett att jag har ett fruktansvärt beroende av att sms:a. Sitter jag sysslolös 2 sekunder så måste jag sms:a, och det är helt sjukt! Jag ska börja lägga ifrån mig mobilen när jag är hemma, när jag är bortbjuden hos folk och lektionstid. Och jag ska ha ljudlöst på natten för att inte kunna bli störd när jag ska sova eller redan sover, och jag ska lära mig att jag inte måste svara på alla sms. Vissa sms måste man inte svara på, men jag gör det..
Sms är en stressfaktor jag måste få bort!





Gamla goda tider..


Där var hon så glad! Tänk att denne person kan få alla

att skratta! ♥ Kan man inte bara få spola tillbaka tiden.. ?


Hur kan man känna en så stor ensamhet, när man lever i familj ?

En nära vän ställde frågan; hur kan man känna en så stor ensamhet och tomhet när man lever i familj ?

Man är inte världens lyckligaste människa för att man lever i familj, om man inte kan erbjuda varandra kärlek.
Känner man en stor ensamhet när man lever med någon, så är det någonting som inte står rätt till, och då måste man göra något åt det. Man kan inte bara låta livet rulla på om det känns fel, man lever bara en gång, och då måste man se till att leva lyckligt den tiden. Finns det något bättre än den pirrande känsla man får bara av att vara i närheten av sin älskade ? Det är en känsla som alla är värda att få känna, och även du min vän!

Jag hoppas verkligen med djupet av mitt hjärta, att det ska ordna sig för min vän! Jag vill att hon ska må bra, och att hon ska vilja komma hem till sin älskade! Styrkekramar till dig vännen! ♥

Som en bro över mörka vatten

Idag har vi tagit ett sista farväl av vår älskade Karin Maria Wilhelmina Andersson. 33 849 dagar, vaknade hon upp, och varje gång med en otrolig livsglädje. Vilken kvinna, hon kämpade ända in i det sista! Men ett hjärta kan inte slå för evigt, någon gång tar kraften slut.. Det var dags för mormor att gå vidare, att leva vidare lyckligt med morfar. ♥



Begravningen var otroligt vacker och minnesvärd, och det har vi Elisabeth Målqvist att tacka för! Hon kan ge en tårar bara genom sin röst. Hon sjöng en sång, en sång som mormor sjungit väldigt mycket, och hon gjorde det så bra! Och hon sjöng även, som en bro över mörka vatten, och det var jättevackert!
Den här dagen kommer jag att minnas förevigt!






















NP hela dagen

I'm dead.. Nationella prov hela dagen..! Vilken pest!
Fick i alla fall god lunch, matkornspytt med rotfrukter och bacon, kycklingsallad med melon, och någon slags laxpytt. Jag, Elvira och Adam lagade matkornspytten, vi är grymmast!
Och i min brådska att hinna med bussen, glömde jag min väska i Kossans cykelkorg.. Fail! Men ajaa, nu slipper jag plugga ;) Kanske blir en film ikväll istället, vad vet jag..
Någon gång ikväll får jag äntligen träffa min älskling igen, jag saknar honom!<3

Puss, hej!

Simning=Boring!

Som bestämt så red jag och Sofie i lördags, och det gick jättebra! :) Sofie och Tobbe åt även hos oss. Och igår blev det väl inte så mycket gjort igentligen, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde.. -.-

Idag var det simning på idrotten, och det var fruktansvärt tråkigt! Jobbigt var det med för den delen..
Efter simningen bastade jag och Jossan, hade hårinpackning i håret och ansiktsmask. Dessutom slog jag två flugor i en smäll, jag jobbade och pluggade samtidigt! ;) Ikväll har jag slipat lite på den vägg, som ska bli fondvägg i mitt rum! :)

På fredag blir det våffelbuffé med Jossan på tunet, kommer bli asnajs! ;D Och ridning med Sofie på lördag, eventuellt! Längtar såå till nästa  helg!<3

Puss, hej!

Kalas

Turdeloo! :) Dagarna bara rullar förbi, hinner knappt med.. Men jag vet i alla fall att det är fredag idag, helt underbart! ;D Igår var jag ner på stan och solade med Jossan, och köpte en present åt Lillan. Jag och älskling var nämligen på 5-års kalas idag, jättetrevligt! :) Så var vi även till MIXMIX och Maxi och köpte present åt lilla Ida som fyller 6 år på måndag! Det är mycket kalas nu.. :P

Imorgon ska jag rida med Sofie! Hoppas verkligen att det blir fint väder, det sägs att det ska bli +15!
Ska bli riktigt skönt att komma upp på hästryggen igen, var ett tag sen..
På söndag blir det kyrkan för min del.. Ska verkligen försöka plugga till idrottsprovet i helgen, kan ju få göra det vilken dag som helst nästa vecka, så måste förbereda mig på att eventuellt få göra det i början av veckan. Är ju ledig på torsdag, när alla andra gör det..
Och på onsdag blir det bio, Never Say Never! ;P

Idag är det den 18/3, vilket innebär att jag och älskling har varit tillsammans i 9 månader! Jag älskar dig så offattbart mycket hjärtat! ♥

Puss, hej!

Klippa och klistra

Jaha, nu var det lite segt på bloggen igen.. Fan, jag hinner ju aldrig vara inne vid datan längre.. :/ Ändå så hinner det inte hända något roligt bland gångerna. Jag och älskling var till mormor en sväng mitt på dagen och fikade, sen åkte vi hem och jag fixade stallet och älskling fixade bilen. Sen på kvällen åkte vi in till stan, och åt på Kina. Det var gott! :) Och igår städade jag rummet, för att kunna tapetsera och måla om. :) Det kommer bli skitsnyggt när det blir färdigt! ;) Vi var in till stan idag och kolla på färg, men har inte riktigt bestämt mig än..

Nu ska jag ut i stallet och packa lite hö, sen plugga!

Uppdatering

Har inte skrivit på ett par dagar nu, man hinner inte alltid med allting.. Det känns som att det har varit väldigt mycket de senaste dagarna. Men nu känns det som att det är dags för en uppdatering!

Senast igår solade jag och Jossan. Och vi provade ett nytt ställe, Solpalatset. Det var jätteskönt, aldrig mer Relax House! Och det stod att man inte bör använda ansiktskanonen mer än 10 minuter, men ingen av oss förstod hur man stängde av den, så vi hade den på i 16 minuter.. :P Ajaa, jag brände mig inge speciellt i alla fall, så det var lugnt. :) Och bäst var när vi var påväg dit.. När Jossan skulle slunga iväg bananskalet, slog hon mig med knytnäven rakt i pannan! Hahaha Fan vad ont det gjorde.. x) Men men.. Får väl skylla mig själv antar jag, som var ivägen.. :P

Det har varit lite gamla NP:n i veckan, och dom har gått bra. Dessutom har vi haft två muntliga NP:n nu i 2 dagar, som också har gått bra. Jag och Matilda har samarbetat, och vi var grymma! ;)

Ikväll ska jag och BästisJossan äta kebabrulle! Är så fucking jävla hungrig, längtar tills hon sms:ar mig att hon är påväg hem, så jag får ringa och beställa! :P Och senare ikväll ska vi till Tunet, och Jossan ska äga ut Danne i pingis..x) Lycka till tjejen! :) Och älsklingen hämtar oss!<3

Imorgon ska jag gå ut och äta med min älskade pojkvän! Kommer bli jättemysigt, längtar..
Och han kom hem med en present åt mig igår, så gullig han är!<3 Fick nyss höra att han har köpt ett par byxor till mig idag med, det är nästan så man blir alldeles bortskämd.. :P Hahah
Jag älskar dig hjärtat du betyder jättemycket för mig! <33

Ha en underbar fredag alla läsare!
Puss, hej!<3

Sola!

Gårdagen blev inte riktigt som planerat. Hade tänkt mig en storstädning av rummet, men så blev det ej.. Fick lov att spendera kvällen ute i stallet, då en av hästarna blev sjuk.. :/ Men det verkar vara bra nu, efter veterinärbesök och sådant!

Idag följde jag me Jossan hem efter skolan, så fikade vi lite och satt vid datan en stund. Jag har aldrig garvat så mycket i hela mitt liv, som jag gjorde när jag såg en video på Blondaa! Hahaha, fy fan vilken jävla fjolla..! Ajaa.. Sen gick vi i alla fall ner på stan, och solade! Det var superskönt, älskar värme! Och så blev det en lyxshake på max, awesome!
En sväng till Tunet blev det med, det var rätt så dött där ikväll.. Men vi gjorde i alla fall semlor, och spelade guitar hero! :)

Nu blire sova för min del, så hoppas jag på att få tid till en städning av rummet imorgon! ;)
Puss, hej! <3

Myskväll

Hade en trevlig lördagkväll, med nära och kära! Åt god mat och drack gott. Synd att Nattis blev dålig senare på kvällen och fick åka hem, men vi hade trevligt så länge hon mådde bra! Jag var med lite och tittade på en film också, den var rätt spännande.
Jag och Nattis var bäst när vi åkte spark! Men det blev nog den sista spark-turen på den här sidan av året..

Idag ska man väl försöka vara ute i det fina solskenet lite. Skulle så hemskt gärna vilja rida, men det är ju så halt överallt.. Och min häst har inga skor och broddar..
Och en uppsats står även på listan idag, får se hur det går med den..

Ha en skön söndag alla läsare! <3

Charmtrollet

Åt hemmagjord pizza med älskling hemma i Oxsätra igår. Det var supergott, aldrig varit så mätt..
Så åkte vi hem vid 21.00-tiden då familjen Gyllner var på besök hemma i Lindsbro! :) Var jättekul att få träffa dem, det var ju så länge sen sist! Och lillknodden har blivit så stor! Vilken charmtroll han är :P Vi åt lite glass med dem och fikade, sen vid 23.00 ungefär, åkte vi hem till Oxsätra igen..
Idag kommer Nattis hit, så ska vi umgås och snacka skit^^ Hehe Och äta lite god mat såklart! ;)
Ha en bra lördag i det fina vädret! ! :)


Vilket charmtroll! :)


Jag och Joakim!


Byta däck

Fy fan vad jag äger! :D Jag bytte däck på älsklings bil idag! ;D Med lite hjälp att få loss muttrarna, men men.. Ja jag vet, jag är bäst! Skulle bara säga det, puss hej! ;)


24/3 11.00

Nu har älskade mormor fått en egen annons i tidningen.
Och snart äger begravningen rum.

 

 


RSS 2.0