Det går inge bra för mig..

Det går inte alls bra för mig att ladda upp Ålandsbilderna..:( Första gången jag skulle ladda upp dem så gick det inte p.g.a något tekniskt fel och andra gången så var bilderna borta på datan!? :O Nu är bilderna spårlöst borta från datan, vad trött jag blir..:( tur att de finns kvar på kameran iaf!

Gjorde slutprovet för makeup idag, kan väl säga att det gick ganska bra! Det var en uppgift jag missade, men annars tyckte jag att jag lyckades formulera rätt bra svar. ;)

Nu är vi påväg till Jungfruäng jag och min kära familj! Vi ska fira bäste Joakim som idag fyller 2 år! Tänk vad tiden går fort..Det känns som om det var igår älskade Örjan och Linnea blev föräldrar för första gången tillsammans!❤ Vilken fin familj det är, önskar att vi kunde träffa dem oftare bara..❤

Den här fina ögonskuggspaletten köpte min pojkvän till mig på Ålandsbåten! :) Love!!




Har blitt sjuk..

Har gått och blivit sjuk mitt i allt, känns ju inte jätteroligt.. Jag har de 2 sista proven för den här terminen imorgon och på fredag, och jag MÅSTE göra dem, så jag är tvungen att ta mig till skolan och göra dem iaf.

Igår gick jag 2 timmar i skolan, vi hade besök av en manlig makeupartist som gav oss lite inspiration. Det var kul att se.:)
Efter skolan åkte jag och Jossan till frisörshoppen för jag skulle köpa en färgbomb till Alexandra, sen drog jag hem till Linn. Vi fixade naglarna, käkade och tittade på Grey's innan vi blev upphämtade av Åsa för att åka på Mary Kay party. Det var mysigt, tjejen som höll i det hela var jättetrevlig! Jag köpte mig ett solpuder till sommaren och en concealer. Ville så gärna ha rengöringskitet för ung hy också, men 800kr..? Vill inte betala det. Någon gång ska jag köpa deras eye makeup remover också, den är suverän.

När jag kommer hem ska jag ladda upp lite bilder från helgen som jag lovade ;)


Så väldigt trött..

God morgon..Idag är jag trött, väldigt trött.. Ligger på några stolar i skolan i väntan på att vi ska börja och funderar hur jag ska ta mig igenom den här dagen.
Har iaf haft en jättemysig helg! Vi har åkt båt, solat, bastat och badat, ätit massa god mat och haft det riktigt bra! :) Återkommer med lite bilder när jag kommer hem. :)


En helg hemifrån..

Håller på att packa för en helg på Åland med Kennet, Nova och fam. Lundström! :) Men det det finns inge värre än att packa...-.- Vet inte vad det kommer bli för väder så jag packar ju för olika, vilket blir typ dubbelt så mycket kläder som jag kommer att använda.. Men men, det kommer bli skitnajs! Imorgon förmiddag far vi uppåt för att hämta Nova, sen mot båten! Kommer hem på söndag. Vad som händer där är ännu oklart, men jag kommer med bilder och så efter helgens slut. ;) Hare gött på fastlandet mina vänner! :D♥


...

Det här kom jag hem med igår!

• ögonbryn- och fransfärg
• byxdress blommig
• linne
• vit bh
• 3 par skor
• presenter till Nova (som vi ska fira i helgen)

Supernöjd med allting! :)


:D

Kom hem med massa kassar med grejer, men än får ni inte se vad jag köpte ;)


Ska skämma bort mig själv..:)

God morgon!:) På väg till skolan, börjar dagen med matte. Inte alls så att jag börjar bli trött på matte..suck.
Efter skolan ska jag skämma bort mig riktigt ordentligt! :)) Ska köpa de där skorna jag la in bild på typ förra veckan, titta efter ett par ballerinor till helgen när vi ska till Åland, köpa en ny bh från Twilfit, sola, och när jag har fixat det ska jag se om inte pengarna räcker till ögonbrynsfärg också! :) Ska även titta vad färgbomber kostar på frisörshoppen när jag ändå är där, Alexandra lär ju ha en sådan för att bevara den röda färgen i håret! ;)


Matte nationella HELA dagen..

Har haft matte NP mellan 9.00-13.30 idag med en lunchpaus emellan, det var riktigt jävla tufft.. Jag skulle ljuga om jag sa att det gick bra. Det var sjukt svårt, och jag var på väg att ge upp flera ggr.. Men att ge upp ger ingenting. Får väl vänta och se vad resultatet blev.

Efter skolans slut åkte jag bort till K:s mamma och hjälpte henne med att färga håret. Så blev vi kvar där ett tag, jag var så fruktansvärt trött så jag försökte vila en stund, men lyckades inte slappna av.:/
Nu sitter jag högt upp i det blå i en verkstad, medan däcken läggs om..^^

När jag kommer hem blire stallet och kanske en promenad i det fina vädret.:)


Finner ingen motivation till att göra något.

Sista dagen på långhelgen och jag känner ingen lust till att göra någonting. Har legat hela förmiddagen och läst på till makeupprovet. Eftermiddagen har gått åt att städa rummet och försökt fixa mammas naglar så de håller ett tag till, men det gick inte så bra då jag upptäckte att gelén är slut.
Har försökt få tag på Marianne för att se om nya betällningen kommit men har inte hört av na, och det verkar som jag får ställa in återbesöket på Linn idag. :/ Hon som skulle få fina naglar till studentskivan eller var det var... Inte bra alls, det var ju det här som inte skulle hända.
Imorgon är det nationella prov i matematik, och som det känns just nu så kommer det inte alls gå bra. Hoppas att jag har fel för jag måste få bra på det här om jag ska få mitt önskade betyg i kursen.




I don't know what to do.

Skjutsade just Alexandra till bussen, och hur det gick för mig att köra den korta stäckan antar jag visade mig att jag inte mår så bra just nu.. Det gick inte alls. Jag bröt nästan ihop, men pappa satt ju bredvid mig. Känner mig så jävla trasig, det gör ont i hjärtat. Kan inte ens skriva någonting, finner inga ord.

Mitt nya hår!

Lovade ju att jag skulle lägga in en bild på mitt nyfärgade hår, så lägger in från dagens frisyr. :)


Spontanresor hit och dit

Jag och Alex drog en spontanresa idag igen, men den här gången hamnade vi i Gävle! Vi gick till Redrum och köpte hårfärg till Alex, hon är så jävla cool som vågar måste jag säga! Skulle jag (mot förmodan) våga göra något liknande så skulle det var fett coolt, men det händer nog inte.. När vi dragit runt ett par timmar där så tog vi tåget hem till Uppsala igen, så hämtade Millan och Sverker oss på station.
Millan hjälpte Alex att färga håret, sen gick(!!) vi hem, (6km), det var riktigt uppfriskande och skönt! :)

 


Ligger och drar mig..

Ligger och drar mig i sängen och väntar på att Alex ska vakna så vi kan trycka i oss lite frukost och bege oss mot Millan! Hon ska hjälpa oss med våra hår, bilder kommer.. :)

Ha en sjukt bra dag kära läsare!:)


Bryggmys

Var in till stan med Alex idag och kollade på skor, och för en gång skull hittade jag ett par skor med kilklack som jag kan ha! De var jättefina..
Längtar tills jag skrapat ihop lite pengar så jag kan köpa några nys skor till sommaren.. Men nu blire att spara alla pengar jag få in, för nästa helg bäre av till Åland med hjärtat, Nova och Sandra med familj! :)

Ikväll drog vi en spontanresa in till stan och träffade lite kompisar till mig, hängde vid bryggan och myste. :)

 


Personlig almanacka!

I samarbete med
Personligalmanacka.se
kan du
just nu vinna en personlig almanacka
i valfri storlek :)

 

 

Jag tävlar hos Monia om en personlig almanacka från personligalmanacka.se, tävla HÄR du med!

 



Jag tävlar om en goodiebag hos Monia!

"Jag tävlar hos Monia - mamma till Tuvalie om fantastiska goodiebags till ett värde av 15 537 kr,
här är alla sponsorer som gjort denna tävling möjlig:

http://moniasundgrenjansson.blogg.se
www.etthundrakronor.se
www.lookibooki.se
www.nallebudet.se
www.klappi.se
www.k-m.se
www.brilliantsmile.se
www.ecigg.nu
www.onlinedesign.se
www.milleme.se
www.supply.se
www.kramdjursbutiken.se
www.smartasaker.se
www.pino.se
www.barnmatsburken.se
www.billigaboken.se
www.4mom.se
www.beely.se
www.mammafint.se
www.annaform.se
www.phaxswimwear.se
www.fitnessbutiken.se
www.hejbaby.se
www.bezzerwizzer.se
www.damnheels.nu
www.tefrossa.se
www.lockig.nu
www.svensktkosttillskott.se
www.tampongshopen.se
www.vedalila.se
www.lillabebben.se
www.swebaby.se
www.5smaapor.se
www.oliviaoscar.com
www.freshmilk.se
www.lealux.se
www.bra-barnklader.se
www.seagullonline.se
www.thepinkchili.com
www.yourvismawebsite.com/gemina-arts
www.hakanssonskin.com
www.myheart.se
www.barnkalaset.se
www.skal-man.se
www.glimraforlag.se
www.marjoe.se
www.miinto.se
www.donkendesigns.se
www.jbutiken.se
www.krusell.se
www.gniztra.com
www.rockadudes.com
www.piggabarn.se
www.kostkoll.se
www.hazedesign.shop.textalk.se
www.rosenserien.se
www.suzza.se
www.cadora.fi

www.bibilo.se
www.oopsienelly.blogspot.com
www.facebook.com/profile.php?id=656305676
www.myza.se

Tävla HÄR du också!"

 


Nytt solarium på kameleont!

Solade igår- invigde Kameleonts nya solarium! Det var hur fräscht och bekvämt som helst, + att det hade 30% mindre varmt men ändå 100% effekt! Jätteskönt!

När jag kom hem slängde jag i mig lite rester från gårdagen och plockade iordning för en kund, Emelie. Höll tiden exakt, 2.5 timme, känns bra! ;) Jag är faktiskt jättenöjd med resultatet! Lyckades väldigt bra med den vita gelén..

 

 


Långhårsuppsättning utefter egen fantasi!

Idag fick vi utefter en bok och egen fantasi skapa en långhårsuppsättning! Det var riktigt kul att få skapa någonting utefter sin egen kunskap och fantasi ist för att försöka återskapa någonting efter vad läraren visar. Jag kan dock säga att det inte var så lätt, men jag försökte så gott jag kunde! :)

Jag började med att välja en frisyr att utgå ifrån. Sen plockade jag fram allt jag behövde och gjorde en håruppsättning! visar er steg för steg i bilder ist för att försöka förklara. :)

 

 


Nagelförlängning på mamma❤

Det här var nog den mest tröttsamma måndag hittills. På förmiddagen skrev jag det teoretiska slutprovet i nagelförlängning, så nu har jag klarat av det. Sedan väntade jag bara in lunchen, och efter lunch gjorde jag inte så mkt alls, joinade mina vänner som låg och sov vid skolbänkarna. ;)
När jag kom hem drog jag av mig alla åtsittande kläder och hoppade i myskläderna, hur skönt som helst! Sedan gjorde jag i ordning nagelgrejerna och gjorde en förlängning på mamma. Det var nog väldigt uppskattat, hon som väntat så länge nu..
Har haft trevligt främmande här ikväll av fam. Gille, och så är Pia och Co. här nu.:)


Söndagar är bara till för förberedelser..

Motivationen är på noll just nu. Har pissont i magen och i benet, är trött som ett as och det är måndag imorgon. Det sistnämda är det värsta. Hatar söndagar, de går bara ut på att man ska förbereda sig för kommande vecka. I och för sig blir nästa vecka kort eftersom jag är ledig torsdag och fredag, men ändå.. På tisdag ska jag göra nagelförlängning på Emelie så jag blir väl illa tvungen att göra det på mamma imorgon, eftersom jag trots allt lovat henne länge att få det. Och de ska ju på Larz Kristerz på onsdag (som jag också skulle om det inte vore så illa att jag är under 18!), så jag tänkte att hon kunde få fina naglar tills dess.

 

Nu ska jag kliva in i en (förhoppningsvis!!)varm och skön dusch sen ska jag bara gå och dö...


Tjejen som egentligen har ett sjujävla sifferminne..

Nu har jag äntligen tagit mig i kragen och mailat banken om min borttappade kod. Jag som annars har ett jävla sifferminne, har totalt glömt bort min kod! Det insåg jag när jag stod i kassan på H&M och skulle betala och kunde inte komma på koden.. Det var fruktansvärt pinsamt! Tur att jag hade hjärtat med mig som kunde ta det..
Så nu kom jag på att jag skulle maila dom innan jag glömde bort det igen, det var ju ändå några veckor sedan.


Leker med Alexander

För stunden sitter jag med Alexander när han leker. Vi har varit ut och gått och hälsat på mormor. :) åh vad han har ätit! 2 mackor till frukost, 2 tallrikar kräm hos mormor vid lunch, och alldeles nyss delade han en portion spaghetti och köttfärsås med mig! Han är duktig han :)


Myskväll hos Isabelle :)

Slutar om ett par timmar sen ska jag låna Linn och Jesper's lägenhet och fixa i ordning lite käk och mig själv, sen drar det ut till Örbyhus till Isabelle för en myskväll :)

Imorgon förmiddag till söndag ska jag vara barnvakt åt älskade lilla Alexander.❤ Har även spikat helgen efter midsommar med honom, då hans mor och far ska på Big Lake Run. :)


1 mil över stock och sten

Jag kan ju säga att de tjejer som var med och gick 1 mil idag på vår friluftsdag var jätteduktiga! Vi gick i nedförsbackar, uppförsbackar och över stock och sten, och det var emellanåt väldigt jobbigt, men såhär efteråt känns det jätteskönt! Jag är helt slut i kroppen efter att dessutom ha gjort stallet och mina dagliga armhävningar och situps.

Vi gick efter en led som börjar vid Lunsen (i Sunnersta, där vi började gå), och går ända upp till Gävle! Vi stannade dock när vi nått vårat mål, lunsentorpet. ;)
Det var ett gammalt torp som byggts 1988 och bevarats sen dess, riktigt häftigt! Längs vägen lärde vi oss att rena vatten, fick höra en del historia om naturreservatet vi gick igenom, allemansrätten, hur man tände eld (som jag redan kunde dock, jag bor ju ändå på landet..) och hur man täljde och det kan jag med sen tidigare.
Men det var en mysig och minst sagt lärorik dag! Vi hade en jättebra ledare, (som går äventyrsturism i 3:an på vår skola), ett stort + till henne!


En överraskning som inte blev en överraskning..

Gick upp tidigt idag för att kunna övningsköra med pappa in till stan och simma före skolan. Det gick inge bra för mig den här gången heller i rondellen.. :/ Fick tvärstanna, vilket resulterade i motorstopp, igen! Men man lär väl sig av sina misstag ? När vi tagit oss fram till jobbet stannade jag bilen och lät pappa parkera, så gick jag till bussen ner till stan. Jag har kommit på en ny metod när jag simmar. Tidigare har jag simmat i 45 min och sedan gjort ben- och magövningar i 15 min, men det går ju så jäkla segt! Så nu simmar jag 15 min i stöten och däremellan gör jag övningarna. ;)
I skolan hade vi NP i matte, muntligt, det gick väl sisådär.. Men eftermiddagen var desto roligare! Jag sminkade Isabelle och fixade hennes hår i en klassisk stil och hon sminkade mig och fixade håret i en sportig stil - vi följer olika teman.

Efter skolan planerade jag att dyka upp hos Millan och Sverker och överraska dom, men busschauffören stannade typ 4-5 km innan jag var framme hos dem och påstod att den inte gick längre! Jag har åkt den tidigare, och då stannade den fan utanför deras hus. Så då var det ju bara att ringa Millan så fick Sverker hämta mig. Det var iaf jättetrevligt att träffa dem, och busa med lillen! :) På lördag fm till söndag ska jag vara barnvakt till honom, längtar! :D

Nu ska jag sova så jag orkar med en friluftsdag i regn och rusk!

Lek och skoj i Funbo

Efter att ha tagit mig igenom en väldigt trött dag i skolan så tog jag bussen ut till Funbo och sällskapade Kennet och Rikard och barnen. Gubbarna höll på med att bygga en lekstuga, så jag lekte lite med barnen och såg till att alla fick i sig mat. :) Det var skönt att vara ute i solen, men det kom en del kalla vindar..
När vi kom hem därifrån packade jag lite hö till pollarna och nu ligger jag med laptopen i sängen och varvar ner.

 


Hårlektion

Har övat på att göra en klassisk svinrygg idag. När jag fått till den så lärde jag hitta på någonting till resten av håret, improvisation blev det. ;)


A på slutprovet!

Fick ett sms av Jossan igår som frågade om vi skulle ha våra modeller med oss direkten på morgonen idag, då kom jag på att vi hade slutprovet i nagelförlänging med gelé idag och att vi skulle ha en modell med oss! Så det var bara att slänga sig på luren och ringa min trogne vän, Alexandra, och självklart ställde hon upp! Tack vare henne, och många andra som jag fått öva på så fick jag ett A på mitt slutprov! :D Är riktigt stolt över mig själv! :)


Vet inte egentligen om jag blev så nöjd med resultatet, men med tanke på att jag fick A så kan det inte se så jäkla tokigt ut.. Jag börjar nog ställa för höga krav på mig själv.

Efter skolan mötte jag upp Linn på bussen och åkte hem till Salabacke, och gjorde ett återbesök på henne. Det är en utmaning varje gång! Det är bra, behöver ju öva så mycket som möjligt. Resultatet blev väl inte det bästa enligt mig, men Linn verkade iaf nöjd, och det är ju huvudsaken! ;)

Nu ska jag sova ordentligt så jag orkar med morgondagen...

FF-helg

Mamma & pappa har varit bortresta i helgen så jag har varit hemma med syskonen, pojkvännen och Alexandra hela helgen. Vi har haft det galet skönt! Ätit god mat, städat undan lite på gården, spelat sällskapsspel och sett på film, tagit hand om djuren och varandra. :) Idag när de kom hem fick jag massa nya strumpor (bad om det så jag kunde slänga de gamla fula), en jättefint armband, ett linne och en kakelplatta dekorerad med Elvis.


Dålig motivation

Min träning går inte som jag tänkt mig. För exakt 4 veckor sen ställde jag mig på vågen som visade 70 kg. Jag var inte nöjd med det och bestämde mig för att lägga om mina matvanor och börja träna för att gå ner ungefär 10 kg. Jag simmar 1 timme 1 till 2 ggr i veckan, går många ggr istället för att ta bussen, dricker inte saft, inget socker i teet, endast godis och dyligt fredag/lördag och jag har även minskat ner på mina middagsportioner. Men det händer INGENTING på vågen. Jag tappar motivationen totalt när jag inte ser något resultat. Så nu har jag bestämt mig för att lägga på lite aktiviteter i min träning! Ikväll gick jag ut och gick en sväng, (för jag hade dåligt samvete för allt jag stoppat i mig i helgen), och hittade en jättemysig runda som tog 50 min att gå runt. Den rundan tänker jag mig att jag ska försöka gå 1 gång om dagen + att jag ska göra armhävningar och situps 10x3 och plankan så länge jag orkar varje dag. Började idag, så vi får väl se om ett par veckor om det hänt något. :)

Solsken och grillmys

Hellu! :) Vädret den här veckan har varit helt underbart! Vilken energi man får så fort solen kommer fram. Det blev en kort vecka när man var ledig måndag-tisdag.
I början av veckan fick jag ett brev från Enköpings lassarett, inom 3 månader kommer jag få en kallelse för att se vad de kan göra med mina fötter. Hoppas de opererar mig, så jag kan gå i finskor sen.^^

Valborg firades med Kennet hemma i Funbo, god mat, trevligt umgänge, födelsedagsfirande, mys.<3
Lediga tisdagen ägnades åt att sola, rensa lite på gården, övningsköra och grillmys. Igår gick jag kort dag, slutade 13.15 så då jobbade jag 2 timmar innan jag for ut till Gryttjom (urskogen) och gjorde nagelförlängning på en supertrevlig tjej! :)

Idag far mamma och pappa upp till Rättvik med mormor, morfar, Anita och Lasse i 4 dagar, så jag och syskonen blir hemma själva hela helgen. Jag hade fan lite separationsångest imorse när jag skulle gå hemifrån..

 


RSS 2.0