städ, städ, städ..

Sitter på jobbet, har avverkat 3 timmar städ. Väntar nu på Millan, vi ska åka och storhandla!
Sen blire hem och göra lite nytta, imorgon drar vi uppåt och hälsar på Nova och lite bekanta.
Hoppas ni får en fortsatt trevlig onsdagkväll!

Jul

Här ekar det tomt.. Ja, jag vet. Men grejen är den att jag har haft fullt upp att fira jul med mina nära och kära!♥ Förra veckan var sjuukt stressig, men jag hann med allt jag planerat, bl.a. handla de sista julklapparna, förbereda mig för julen, och äta middag med Kennets familj och byta julklappar. :)
Vi firade jul hemma hos mormor och morfar, och jag fick massa fina julklappar! Fick bl.a. en parfym (Lancome), presentkort på Cubus, smink, nagelgrejer, kläder och mycket mer! Tack mina underbara för alla fina klappar!♥
Igår kom lille Alexander hem hit, jag var barnvakt! :) Han är världens snällaste, han sov mest hela tiden gullungen.♥
Imorgon blire att mellandagsshoppa för mina presentkort, i Västerås! ;)

Nu ska jag ta in pollarna, hej så länge! :)

More than a feeling

Spenderade största delen av helgen hemma hos mormor! :) Igår hjälpte jag henne med att storstäda badrummet, och idag satt jag med min hemtenta hela eftermiddagen. Har varit mysigt, och framförallt skönt å komma hemifrån lite utan att åka så långt.. ;) Igårkväll kom Benny, Dannis och Nasse hit och vi drack lite ihop, snacka skit, och hade det bra! :) Helgen har gått fort och imorgon är det skola igen, men snart jävlar är det jullov! :D Tre dagar kvar så.. Och vi ska dessutom bara på en julshow i akademistallet på onsdag, inte så ansträngande.. ;)

Nu i veckan blir det att köpa de sista klapparna, och det sista till outfiten för jul och nyår. På torsdag ska Helene få fixa nagelförlängning på mig, sen på fredag blire att hälsa på hemma i Funbo, ska bli kul att få träffa dem, det var längesen nu! Och på lördag blire julafton hemma hos mormor och morfar!♥
Nyårsafton firas i år hemma hos en klasskamrat! Ska bli superkul att komma bort och ha lite skoj! :)
Och bäst av allt är att jag åker upp till Kilafors efter nyår! :D Längtar så sjuukt mycket att få spendera några dagar med mina bästa vänner!♥

Nu ska jag duscha och lägga mig och läsa en bok! Natti natti! :)

We still love one another, but as very close friends

Min lärare var hemma med sjukt barn idag, så jag slutade 13.00! Tack Hassan att du höll mamma hemma.. :P hahah nej då, stackars lilla barn!
Eftersom Anja inte skulle vara nere på stan förän vid 15.00 så lärde jag fördriva tiden lite, så jag tog upp letandet efter en nyårsklänning! Letade igenom varenda butik i hela forumgallerian, men nej då, inget passade.. Så tar jag ett steg ut ur forum, och får syn på Holmlunds! Jamen självklart lärde jag gå dit, och där fanns den, min klänning!♥ En superfin svart klänning, som går ner till knäna, med öppen rygg, i glansigt tyg. Loove... Förresten aldrig tidigare har jag varit med om så trevlig personal, de var jättesociala! Sånt tycker jag om! :)

Näe nu ska jag försöka få över lite vänner:) Bye!

När ska snön falla från himlen?

Fredag idag, och snart jullov! :) Den här terminen har gått så sjukt fort, och om en vecka är det julafton.. Älskar julen, det är så underbart! Dock har jag ingen julkänsla just nu, det finns ju inge snö! :( Får hoppas att den faller från himlen snart, måste ju ha snö efter nyår! ;) Skönt med årets sista mattelektion idag förresten!
Efter skolan ska jag träffa Anja, och julhandla! Får se hur många timmar vi virrar runt på stan innan vi hittat rätt grejer... :P Det blir nog en lugn kväll i alla fall, har ju tagit på mig stallet så jag måste fixa det när jag kommer hem från stan också. suck.. Men i helgen slipper jag det i alla fall, för då har Becka stallet. ;)

För er som inte redan märkt det, så är det slut mellan mig och Kennet. Det funkade inte mellan oss längre, och så kan det vara ibland. Det är jättetråkigt, men livet har sin gång. Vi var inte ämnade för varandra helt enkelt.
Men de år vi hade tillsammans var helt underbara, och jag kommer att minnas dem förevigt! Vi har haft riktigt bra stunder tillsammans, men även mindre bra, och det har alla. Vi kommer i alla fall fortsätta att vara vänner, och det känns jätteskönt! Vi kommer att fortsätta umgås, och hälsa på vänner tillsammans. Förhoppningsvis bor han även kvar ute i Oxsätra. Tack Kennet, för de år jag fick med dig! ♥

Dålig uppdatering...

Hej hej..
Har varit dålig uppdatering de senaste dagarna, har verkligen inte orkat skriva..Var hemma i måndags, p.g.a all halka som gjorde att bussarna ställdes in och jag kunde inte ta mig till stan. Var skönt att vara hemma, det var en tuff dag, med mycket tankar och tårar.. I tisdags tog jag mig till skolan, men det var inte mycket mer än så. Det var Lucia, och HV2 gick luciatåg och visade upp en modevisning. Inte det bästa jag sett, men det kan ju vara för att jag är så fast för traditioner och de var alla klädda i svart. Lucian hade en biladventsljusstake i håret. Efter skolan åkte jag och syrran med Sandra hem till Millan, och käkade ihop och hade det bra. :) Det var jätteskönt att komma hemifrån ett tag, och få tankarna på annat. Busade massa med lille Alexander med, världens gulligaste lilla unge.:)
Igår var en riktigt dålig dag, var så sjuukt otaggad! Träffade Kennet igårkväll och snackade lite, och hämtade och lämnade lite grejer. Det var skönt att träffas och prata, fastän det var väldigt jobbigt! Det kommer bli bra det här, med tiden så.
Idag har vi tradition och utveckling, och även makeup i eftermiddag. Vi ska ha avstämningsprov, för o se om vi verkligen kan det vi lärt oss, så vi kan gå vidare och lära oss nå nytt.
Blir även lite jobb idag, det saknar mig där! ;) hahah Så får vi se vad kvällen bjuder på, kanske ska träffa Dannis!:)
Nu ska jag ägna mig åt lite arbete! Hej med er!

Nu är det över

Länge har jag gått och velat, ska jag? eller ska jag inte? Har varit så sjukt osäker..Men nu har jag tagit mig i kragen och gjort något åt det. Jag har fått ur mig det jag velat, och nu är det som det är. Just för tillfället känns det jävla jobbigt, säger till mig själv hela tiden; vad fan har jag gjort? Var det där så smart? Vilken bra tajming. Men det kommer bli bättre, det lovar jag. Det måste det bli. Finns inga andra alternativ. För så som det var, vill jag inte ha det igen, det var därför jag gjorde såhär. Det var en jävligt jobbig natt, och det kommer att komma fler, men det ska snart bli bättre. Det kommer bli bra. ♥

Mina änglar

Jag har haft en jättebra helg, för jag har fått träffa mina älskade vänner, Ellinor och Alexandra!♥ Det var jättekul att få träffa dem! Vi har pratat jättemycket, och jag har fått massa tips och råd, och hjälp med olika beslut. De har givit mig motivering. Läget har varit sjukt kritiskt senaste tiden, även fast det kanske inte synts, men nu känns det mycket bättre! Shit, vad jag har saknat dom! Måste ses oftare.♥ De förstår verkligen mig i alla lägen, och kommer alltid med så bra svar.
Längtar så fruktansvärt tills nästa gång vi ses, hoppas det blir snart!♥

Money that's what i want

Skönt att det är lördag, och man e ledig. :) Har varit ute i stallet i ett par timmar och mockat och fixat och donat, och nu sitter jag här och kopplar av :) Ska skriva rent hemtentan, så jag kan lämna in den på måndag är det tänkt. Sen är det duschen och fräscha upp sig lite för fika hos farmor Anna. Och bäst av allt är att jag ska till Ella och Alex ikväll! :D Längtar! :D♥


Lucia!

Fredag idag då! Vilket innebär matte i 2 timmar o 45 minuter, och sen style advising på det! Inte sjukt peppad, men det ska nog gå bra. Funderar på om jag eventuellt ska gå på Lucian i bygdegården ikväll, kan ju vara kul att se alla små glada, gulliga barn :) Och träffa lite bekanta förstås!
Imorgon är det julfika hemma hos Anna, mys! Sen får vi se vad kvällen bjuder på, fest kanske? ;)
Bestämde med Anja idag att vi ska julhandla på måndag, kan ju behövas! Skulle gå med ett par vänner imorgon, men det var visst något som kom ivägen... :/ Jävla skit...

Förresten, fy satan vilket väder det är! Gick ut i stallet 05.45 imorse, och det var helt kaos utanför dörren! Min häst fick faktiskt täcke på sig idag.. På bussen in till stan hör jag att busschauffören snackar i telen med någon om att det skett en biloycka med ambulansen inblandade. Så läser jag på facebook när jag kommer fram till skolan att ett par voltat, strax innan Bälinge! Jag hoppas verkligen att det inte är någon jag känner... :( Fan vad hemskt.. Hänt skitmycket i hemtrakterna den här veckan, mord, brand och nu det här! Det är tragiskt...

Näe nu börjar jag snart, hej med er! Ha en bra fredag, och kör lugnt för fan!

Variation, vad är det?

Gick upp 05.30 idag, kom ner i köket, och insåg att det bara var 13 grader inne! Ja, det var kallt. Fick börja morgonen med att göra en brasa, sen traskade jag ut till stallet och tog ut hästarna. Valle var helt respektlös, och det slutade med att han dängde till mig i ansiktet, fan vad arg jag blev. Jag har inte heller världens bästa morgonhumör, så det förbättrade ju inte saken... När jag väl var färdig ute i stallet, gick jag in och väckte resten av familjen som skulle upp och iväg till skola och arbete.
Jag har insett att jag måste börja med någon ny nyttig frukost nu, för jag börjar tröttna rejält på naturell yoghurt och müsli. Har ju liksom ätit det i ett par månader nu. Variation, vad är det?.. Några förslag på Bra frukost? :)

Börjar 09.30, då får jag reda på vad jag fick på matteprovet jag gjorde förra veckan. Hoppas, hoppas att det gick bra!
Efter skolan tror jag att jag ska prova den där klänningen jag la ut här igår. Hoppas den sitter bra, för då måste jag ha den! :) Sen är det vinterskor som måste införskaffas, och kanske ett par fina skor till nyår.. Vart ska jag få alla pengar ifrån? Har ju för fan inte nog till julklappar..-.- Hatar det.

Häromdagen beställde jag tid hos en vän, som ska göra nagelförlänging på mig till jul och nyår! Hon examineras i januari, så nu fram till 31/12 tar hon endast 200kr för nagelförlängning! Jag var tvungen. Kommer bli asnajs! :)

Idag åkte Kennet till Sundsvall och ska jobba där, blir väl så framöver med säkert.

Nu ska jag kika runt lite efter fler klänningar! :)
Katching!

Nyårsklänning?

Hittade den här klänningen på internet nyss. Kan man ha den på nyår tro, eller kanske till jul?

Vad tycker ni? :)


They say it calms the savage beast

Jaha, ännu en måndag avklarad. Varken bra eller dålig. Shit, vad är det med mig? Aldrig förr har jag varit så nedstämd.. Jag som brukar vara så pigg..eller? Känner inte mig själv längre.

Fick en hemtenta idag som ska inlämnas om 2 veckor. Hade tid att göra den på lektionen, så då var den ur vägen! Skönt! Nu måste jag bara koncentrera mig på boken som ska läsas på engelskan..Suck.

Imorgon har jag stallet också, gud så kul att fixa alla boxar! Nej. Men men, vad gör man inte..?

Ska nog duscha nu. eller nåt..

Hej!

söndag..

Lite jobbigt att helgen är över, för den blev inte som jag ville..Kan man inte få spola tillbaka tiden, så jag kan få uppleva den på något annat vis..? Har varit sjukt nedstämd hela helgen, någonting är fel. Känns som att allt inte står rätt till.. Är vi människor bara till för att skapa problem, eller finns det någon mening i allt som händer..? Kan inte allt bara vara bra, utan problem? Jag tycker inte om det. Jag trivs inte med hur allting är just nu. Vill att det ska vara annorlunda. Är inte nöjd med nuläget.
Snälla, låt allting bli okej igen.

Barnvakt igen då..

Började dagen med matteprov, inte det bästa, men jag lyckades rätt bra ändå..:) nu efter lunch blire mentorstid och style advising, får se vad det blir där! Efter skolan ska jag åka till torbjörnstorg och hämta ut ett paket, äntligen säger jag bara! :D sen hem oh vara barnvakt åt 5 små jobbiga o dryga småsyskon...-.- men men, vad gör man inte för sina föräldrar? Får ju i alla fall sällskap av pojkvän!<3 ha en fortsatt bra fredag, kära vänner!


Skönhetssömn...?

Att köpa julklapp till sin pojkvän kan ju vara det svåraste som finns på hela jordklotet...-.- Men jag satt hela eftermiddagen/kvällen igår och klurade ut en rätt bra julklapp, tycker jag i alla fall!:) Jag kan inte köpa det han önskar sig mest av allt, för dom pengarna har jag inte, men jag vet att han kommer att tycka om sin julklapp! :)

Idag har jag gått till skolan, (har varit sjuk i 2 dagar), och det gick mycket bättre än förväntat! Sov inte mer än ca 5 timmar inatt, för jag kunde verkligen inte sova, men jag har varit pigg ändå:) Jag som annars är så fruktansvärt beroende av sömn, har märkt att jag klarar mig rätt bra på 5-6 timmars sömn.. :P Men det var ändå drygt som fan, när jag la mig 21.30, och slockna inte förän typ 00.30.. Låg ett bra tag och lyssnade på när Kennet låg och slumrade..:)

Ikväll är det plugga som står på listan! Har matteprov imorgonbitti, inte så uppskattat...-.-
Men nu ska jag äta lax, gud så gott! :)
Ha de!

RSS 2.0