Ingenting är som väntans tider..

Skulle bli myskväll framför en film ikväll med familjen, men pojkvännen sover och resten sitter i köket och pratar. Själv sitter jag här och skriver mitt sista blogginlägg för 2 veckor framåt! Imorgon åker jag hem till Jossan, för att sova där och på söndagmorgon åka till Spanien! Just för tillfället mår jag inte så bra, och jag antar att det är resfeber.. Det är ju trots allt första gången jag åker utomlands, och dessutom första gången jag åker flygplan! Det kommer bli mkt nya intryck för lilla mig, som inte varit med om så mkt.. Men fasiken så kul vi ska ha, jag och Jossan!:D Kommer att komma hem solbrun, nyfrisserad, och förhoppningsvis med ett tandsmycke!:)) Askalas!

Men vad ska jag nu hitta på..? Sista kvällen hemma, och alla är så j***a tråkiga just nu..suck..

Hej då kära läsare för ett tag!

Parken Zoo

Har vandrat runt på parken zoo i värmen. Har inte varit där sen jag var liten, och har inte heller nå minne av det, så det var kul med lite annat än gamla vanliga Furuvik.. Men det var emellanåt fruktansvärt varmt, jag börjar fundera på hur jag ska klara värmen i Spanien i 2 veckor..Hehe
Tivolit tyckte småbarnen var jätteroligt, men det var inget för mig, så det var lite tråkigt.. Det var dåligt med lotteristånd..:P Jag åt iaf glass!
Nu känner jag mig lagom trött i benen, och överhuvudtaget rätt trött, så det blir nog läggdags snart..

Puss på er, nu blir det inte många fler inlägg på ett tag..♥

Kossan har varit på landet!

Idag har Kossan varit ute på landet:D Vi gjorde iordning matsäck och cyklade till Siggefora (12 km). Kossan bakade moccarutor, och jag gjorde iordning mackor med tonfiskröra på! Det var apkallt i vattnet, så det blev bara ett snabbdopp. Men det blev rätt fint väder, tyvär kändes det ändå inte som att solen tog så mkt..
Nu ska jag ta en snabbdusch, innan älskling kommer och tittar på film med mig! ♥
Imorgon blir det Eskilstuna med familjen, mormor och Sven!:))

Puss, hej!

Stan med Jossan!

Har varit inne i stan och träffat Jossan idag:D Det var jättekul att äntligen få se na igen, det var ju 6 veckor sen sist vi sågs! Vi hade båda två en hel del att prata om..Och jag är glad för hennes skull att hon haft så otroligt kul i sommar!:)) hon har hittat massa kompisar där, som hon trivs med, och det gläder mig! Nu ska jag inte åka in till stan nå mer för sommaren, för jag har även idag spenderat massa pengar på kläder! Jag är i och för sig väldigt nöjd med alla mina klädköp, men det blir sjuka summor.. Idag hittade jag iaf tillhörande bikinidel till den överdelen jag köpte förra veckan, så har jag även hittat en ny väldigt fin bikini!(a) så köpte jag ett spygrönt linne med svartvitt tryck, ett par trosor, en deoderant och ett par svarta shorts. Nu ska jag snart kliva av bussen, och promenera hem! Tack Jossan, för en underbar dag!<3 Puss,hej!

Faster och småkusinerna på besök:))

Hade finbesök hemma igår, faster med kusinerna:)) Det var jättekul att ha dom här. Alla ungar fick rida, och det gick jättebra! Ungarna var försiktiga, och hästen var jätteduktig. Thessan och Rajje var också här med barnen, så det var flera stycken som red:) Så fikade vi allesammans.
Avslutade dagen framför en bra film med min älskling!♥

Heldag i Jungfruäng!

Ganska nyligen hemkommen från en heldag i Jungfruäng!:)) Har haft det jättemysigt med familjen och Gyllners.♥ Vi har ätit gott ihop, och bara haft det bra! När kvällen kom åkte vi allesammans till Stavby, på traktorrace. Jag såg väl inte så mycket på det, utan jag snackade med känt folk jag stötte på. Pratade bl.a med faster, som ska ta med sig ungarna och komma ut i veckan:)) me like!
Påvägen hem stannade vi och åt på MAX, och det blir inte jättebilligt när man är 6 st..-.- Nu sitter jag iaf med lite choklad, bloggar och lyssnar på lugn musik..:)
Men känner att jag borde hjälpa pappa att lassa av sprintern, så han inte ska behöva lassa av 2 ton ställningsmaterial själv..

Hej då med er, fina läsare!♥

Sometimes you have to swim a little deeper..

When you Really wan't something,
sometimes you have to swim a little
deeper... You can't give up just
because things don't come easy...
You have to overcome the obstacles
and face your fears...
But in the end, it's all worth
wile! Life is full of ups and downs,
but if you believe in yourself
you will always come trough with
flying colors... Value friendship,
love and faith... Never
underestimate yourself.
Believe in yourself...!



Faith & Love

Faith makes all things possible,

love makes them easy.


Syntest till körkort!!

God morgon alla underbara människor, till denna mysiga, regniga fredag!:))
Idag ska jag och äldsta syrran åka in till stan, jag ska nämligen göra syntestet för körkort! :D Så ska jag även dra med henne ner på stan, och köpa strandklänningen på GinaTricot som jag såg i förrgår, och blev helt förälskad i! Den är jäättefiin, vet bara inte om jag ska ha en turkos eller rosa.. Med tanke på att min bikini är turkos, så skär det sig med rosa.. Så det blir nog en turkos strandklänning! :) Och så ska jag köpa lite nya underkläder, och en ny rakhyvel!

Ha en skön fredag mina vänner! ♥

Nya klädesinköp!

Hellu! :)
Som jag nämnde i förra inlägget så har jag köpt lite nya kläder! Känner mig riktigt nöjd, då jag lyckades få allt för en minimal summa ;) Det är nämligen världens rea på stan nu! Har även fotat kläderna, så att alla ni även ska få se! :)



Marinblå shorts - New Yorker


Enkelt vitt linne - New Yorker


Grön tunn kofta - New Yorker


Enkel tröja som passar till det mesta - Bikbok


Lätt strandlinne - GinaTricot
Turkos bikini - Cubus


En ring som jag blev helt förälskad i! - Lindex

Glömde syntest-blanketten..

Sitter på bussen påväg in till Uppsala nu. Ska köpa lite nya kläder, bl.a lite till utlandsresan.. Så ska jag träffa kontaktsyrran lite senare för att äta lunch ihop med henne:) Häromdagen fick jag hem blanketterna till körkortstillstånd och hälsodeklaration. Och då fick jag även syntest-blanketten, som jag skulle ha tagit med mig idag, men självklart glömde jag det.. Jag ska kolla ifall synoptik har några sådana blanketter, så kan jag göra det idag iaf.. Känns skönt att snart få börja övningsköra. Men jag måste ju gå handledarkursen också, och nästa kurs är när jag är i Spanien..Men men, jag har god tid på mig.. Nu är jag snart inne i stan, men lägger ut ett inlägg senare om dagens inköp! :) Ciao!

What are words, if you really don't mean them ?

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close



I'm flying without wings

Well for Me, It's waking up beside you
To watch the sunrise on your face
To know that I can say I love you
In any given time or place

It's little things that only I know
Those are the things that make you mine
And it's like flying without wings
Cause you're my special thing
I'm flying without wings

And you're the place my life begins
and you'll be where it ends
I'm flying without wings
And that's the joy you bring
I'm flying without wings

Jävla pisshink!

Åhh vad arg jag är! Hela dagen har jag suttit vid datan och laddat upp bilder och gjort iordning ett fotoalbum för Gotlandsresan, så hakar datan upp sig, och hela skiten försvinner! Jävla pisshink! Jag vill ha en egen data, utan problematik!
Nu har jag fått göra ett nytt, mycket enklare, och fulare album..:(

Smultron!! :D

Efter ungefär 2 timmar, är jag äntligen färdig med att rensa mina 1500 foton från mobilen. Nu ska jag ta en paus och gå och kolla till vattnet hos hästarna, sen ska jag beställa hem alla foton på Extrafilm.se.
Och efter det ska jag cykla och plocka smultron!! :D

Hästprylar säljes!

Idag har det inte hänt så speciellt mycket..Tidigare idag satt jag och läste igenom det senaste numret av ELLE. Så har jag äntligen blitt medlem i bioklubben..Senare på eftermiddagen gick jag ut med Jezzie i stallet, och rensade mitt skåp. Jag hittade lite gammalt skit som jag slängde, och så håller jag på att tvätta lite shabrak. Hittade dessutom 6 hopp-shabrak, ett ljusblått flugtäcke och en svart säkerhetsväst som jag tänker sälja! Är det något som låter intressant, så är det bara att lägga en kommentar med din e-post adress eller nummer, så kan pris diskuteras!
Nu ska jag putsa mitt träns, för det var ju inte igår precis..

Ciao!

Bröllop!

Igår åkte jag och hela min familj på bröllop! Det var pappas bror, Magnus, som gifte sig med Sofie. De bor ute vid kusten, så de vigdes ute vid deras brygga. Festen var även ute vid vattnet. Brudparet var jättefina i sina utstyrslar, och Sofie hade fått sitt hår så fint uppsatt! Tyvär tog det lång tid innan maten kunde serveras ut till alla, men man kan inte förvänta sig annat när vi hade en klotgrill på 50 pers. Eftersom paret inte haft någon svensexa eller möhippa innan bröllopet, så var det några fiffiga personer som kom på idén att slänga dom i sjön senare under kvällen, men det var inte alls populärt bland allt folk.. Vår sida av släkten har ju som så många vet, en sjuk humor, och vi tyckte ju förstås att det där påhittet var jättekul, men det tyckte inte brudens sida av släkten.. Många av dem gjorde saken mycket värre än vad det var, så det vart ju då en riktigt dålig stämning.. Det vart bra efter att två personer fått be om förlåtelse för händelsen, men jag tycker gott att Magnus (som var den enda som blev iputtad), kunde ha stått upp för sin bror och sin vän och sagt att de inte hade något att be om förlåtelse för, för han verkade ju iaf tycka att det var en rolig grej! Men det är vad jag tycker.. Gjort är gjort iaf, och nu är allt över. Hoppas att Magnus och Sofie, trots omständigheterna, är nöjda med sitt bröllop. Och jag önskar dem en god fortsättning!


När mörkret faller..

Ligger här för mig själv, omringad av mörkret, och tänker tillbaka..Tänker tillbaka på den tiden du fortfarande fanns i mitt liv. Då du inte vandrade omkring som en ande och såg till oss, utan när du faktiskt existerade. När vi var samlade hemma i Oxsätra var och varannan torsdag-eftermiddag för att äta dina extremt goda pannkakor. När jag kom hem till dig efter skolan varje onsdag-eftermiddag för att hjälpa till med städningen. Varje jul, påsk och midsommar som vi firade tillsammans. Jag saknar det. Jag saknar dig, käraste gammelmormor! När ska du komma hem igen, när ska jag få se dig igen... Det svåraste och mest jobbiga jag har gjort i hela mitt liv, det var att gå ut ur rummet och stänga dörren om mig. Stänga den dörr som du fanns bakom, som din kropp fanns bakom. Jag vill bara ha dig här mormor, jag vill bara krama om dig och säga hur mycket jag älskar dig!

Inget att göra-dag...eller ?

Det ekar tomt på denna blogg, vad är det som händer !? Jag måste ha jävligt mycket att göra, som inte hinner sitta ner 5 min och skriva lite.. Men en dag som denna skulle jag kunna skriva hur mkt som helst, för jag har så tråkigt! Världens tråkdag! Och bara för att jag sitter här och skriver att jag inte har något för mig, kommer pappa in och frågar om jag inte har lust att hjälpa till lite med att riva farstun.. Ja ja, jag får väl göra det då, slipper jag sitta och lata mig iaf! hmm..
Ikväll blir det dressyr med Anne Wiklander, sen grillning hemma hos mormor! :)

Igår fyllde min finaste ängel år! Tyvär så blev hans dag inte den bästa, då han är född med världens största otur.. Men en fin kväll iaf! :)  Jag älskar dig så mycket hjärtat! ♥

Home again

Nyligen hemkommen från en tre-dagars i Kilafors.. Vi har tagit det lugnt, och bara haft det bra! Tittat på en del filmer, och snackat en hel del.. Så var vi in till Kila en kväll, och träffade lite vänner. I söndags var Alex's konfirmation, och då fick jag träffa Annika's mor och syskon med respektive, det var kul.. Den ena systern, Gunilla, och hennes Lennart, stannade kvar ända tills idag, så dem har jag fått umgås med en hel del, det var trevligt! Ella bakade även den berömda banankakan, som är så himla god! Jag snodde faktiskt receptet på den, så idag ska här bakas!

Ha det bra vänner! ♥

RSS 2.0