Fett fint erbjudande!

Har hållit igång hela veckan med skola och ridning, och det har gått superbra! :)) I måndags började vi med projektarbetet, som ska pågå under tre veckors tid, och då hade vi nagelhistoria. Igår hade vi hårhistoria, och idag, makeuphistoria. Det är faktiskt riktigt intressant, allra helst när vi kommer fram till de senaste 50 åren. Jag är ett stort fan av 80-talet, så att få höra massa historia bakom det, är jätteintressant.:)

I måndags red jag Valle för första gången, och vilken underbar häst! Hon hade helfina gångarter, och jag som inte kan gallopera på min häst, tyckte det var jättekul att gallopera på henne.. Vilken härlig känsla det är! :D När jag red henne fick jag fett me inspiration, så jag red min häst efter det med! ;) Och det gick också bra förstås, red honom igår med. Idag red jag ut med Becca, det var sjuukt länge sen jag red den vägen, den är faktiskt rätt mysig:) Tack för ridturen vännen!:)

Igår var Sandra här, och hon gav mig ett riktigt fint erbjudande! Att få bli tillpiffad och fotograferad av proffs till eget valda bakgrunder, typ apbilligt! Så fucking jävla najs! :D Ska läsa mig fram lite på nätet, och få lite inspiration om vad jag vill ha för bakgrunder. När det väl är gjort, kommer bilder! ;)

Skollunchen är finfina grejer! Lunch på Coffehouse by George, :) Åt en skagenmacka igår, och pannkaka idag.:P Synd ba att jag fick vänta så förbannat på maten, satt 50 min idag, innan jag fick mina pannkakor..-.- Men men..vare fan värt! ;D

I helgen blire till att måla mitt och Kennet's sovrum! Kommer bli asgrymt! :D Får väl se om det dyker upp nå bilder efter helgen.. ;) Är så jävla taggad!

Näe nu ska jag dra in i duschen, fett skönt!

Puss på er!♥

Myyss:)

Igår var det kräftskiva som stod på listan minsan! Syrran hade massa gamla klasskamrater här, och vi hade väldigt trevligt.. Drack lite sådär lagom, men blev så fruktansvärt trött, så det blev en tidig kväll för mig. Och ändå är jag den som är typ mest trött idag..-.- Tack all fina människor för gårdagen!:))

Idag händer inte mycket kan jag lova.. Men i eftermiddag ska jag faktiskt bli unnad en riktig massage, så jag kanske kan börja rida snart igen.. Saknar att rida!

Nu ska jag ta hand om tvätten, så jag har något att sätta på mig den kommande veckan!

Bye!♥

Jävla ree!

Vilket jävla retard du är *******! Dags att skaffa sig ett liv kanske?! Istället för att säga till mig att skaffa mig ett liv, som faktiskt har ett helt underbart tsm med min kille, som JAG valt att leva med! Inse att alla kan ändras, och alla har olika smak! Börjar bli fucking jävla trött på dina sjuka kommentarer!

Skaffa dig ett liv, eller gå och dränk dig!

Nagel, hår och Makeup

Ännu en vecka har rullat förbi, och jag börjar komma in mig i min linje. Vi har under veckan fått introduktion på nagel, hår och makeup, och vi har även fått vårat egna set med sminkborstar. Allting känns jättebra, och inte minst med klassen! :) Jag längtar sjuukt mkt tills dess att vi får börja sminka, och fixa naglar och håruppsättningar! :D

Älsklingen var borta i veckan på jobb, men nu är han hemma igen, känns bra!♥ Får se hur nästa vecka ser ut på jobbfronten, hoppas det blir jobb i Uppsala. Ikväll ska han bjuda mig på mat, killen i mitt liv!♥

Imorgon blire kräftskiva, syrran fixar! :D Jag älskar kräftor, ska bli dundergott!;D
Och på söndag har snällaste pappa fixat en massagetid åt mig, så jag äntligen ska ordning på min rygg!

Nu ska jag fixa lite, innan jag ska dra mig mot Oxsätra..
Puss, hej!♥

Går på Realgymnasiet nu..:)

Har gått mina tre första dagar på Realgymnasiet, och det känns asnajs! :)) Första dagen fick vi massa info och gick på lite rundvisning, och andra dagen hade vi en heldag med 2:orna, då dom stylade oss med naglar, frisyr och makeup. Och igår så var alla stylist-ettor och naturbruks-ettor ute på Alnäs fritidsgård. Det var kul, vi hade en heldag med samarbetsövningar och diverse för att lära känna varandra bättre. Min klass verkar helschysst! :) Nästa vecka ska vi få våra egna sminkborstar och dyligt, och sen kör vi! :D Är sjukt taggad! Just för tillfället, känns det som att det kommer bli ett superbra läsår! :))

I torsdags hade jag och älskling vår 14-månaders dag.♥ Så vi gick ut och åt och såg på bio igår. Vi åt två-rätters på Akropolis, jättegott! :) Sen gick vi på Jag saknar dig. Jag tycker ju verkligen inte om svenska filmer, så det förstörde ju hela grejen en del, men sen var filmen inte så bra heller..Det var för mkt verklighet i filmen. Den var bara tragisk, för i dagens samhälle är det som filmen handlade om väldigt vanligt. Jag tkr inte att man ska göra film av något sådant.. Men men, det är min åsikt..

Idag händer då inte speciellt mkt hemma på Lindsbro gård.. Det spöregnar jue..-.- Men har i alla fall fixat naglarna på halva familjen, inkl. Lucas! ;) Hahah söta unge!♥ och nu sitter jag här.. Karln min hjälper pappa och Rajje med takbygget. Och extremt hungrig är jag också! Tur att syster min håller på att göra pizza;)

På tisdag blir det att träffa Matilda! :) Det ska bli kul, det var ju ett tag sen sist vi sågs..Typ när vi stod på tunabergs skolgård och grät ikapp!x) Hahah den tiden är förbi! Nu är vi studenter! ;D

Och nästa helg ska jag få äta mina efterlängtade kräftor!:D Älskar ju kräftor! Det var Lisa och Malin som bestämde kräftskiva, med kräftor och snaps! ;)
Den helgen fyller även min finaste Alexandra Netsö år!♥ Tjejen blir 15 hela år! Saknar dig gumman, vi måste se till att ses inom snar framtid!:)

Nu känner jag att jag måste hitta på något, det är fett tråkigt att bara sitta rakt upp och ner hela dagen!

Hej på er!♥

10.43

Blev väckt av morsan imorse, då var det dags att gå ut och leta häst! Pia hade rymt.. Och när jag fått in henne, så kryper hon under tråden bakom ryggen på mig! Jävla häst..

Har just beställt nya sängkläder, skiitfiinaa! 79:- på jotex för ett två-delat set, så jag köpte två ;)
Och för att komma upp i rätt summa, köpte jag ännu ett nytt lakan, som jag också tidigare beställt och får hem idag, men man kan aldrig få för många.. ;)

Senare idag ska jag ta med mig Ruth och John, och åka in till stan till pappa så han kan skjutsa hem
dem. Själv ska jag till MIXMIX och köpa lite nytt till gymnasiet. :)

Nu ska jag ta hand om mina naglar!

Puss, hej!<3

..

Han gör mig lycklig.♥

Fett värt!

Någon dag första veckan i Spanien bar jag Jossan på axlarna, och någonting hände nere i ländryggen (gud vet vad..), men sen var det inte så mkt mer med det. Och sen jag kom hem, så blir det bara värre och värre.. Idag har det varit outhärdligt! Fick lov att sitta på knä när jag bäddade sängen, för att jag inte kunde böja mig ner och rätta till lakanet.. Och ridningen blev inte långvarig, kunde inte ens trava. Är fruktansvärt trött på att knappt ens kunna sätta på mig ett par strumpor själv! Känner mig som en rulltig gammal kärring..

I'm home again!

Hemma igen efter 2 härliga veckor i Nerja, Spanien! Har spenderat massa tid med helt underbara människor vid stranden, vid poolen, i restaurangen, ute på stan, vid Josés campo... Jag och Jossan har legat vid stranden de allra flesta dagarna:)) Första veckan hade vi sällskap av Lukas och Cajsa:) Jag, Jossan, Uffe, Lukas, Cajsa och Reinaldo åkte "bananbåt"!:D Fett roligt! Sista veckan var lill-Sune kvar med oss, medan Maria och Uffe hade åkt hem. En kväll gick jag och Sune ner till stranden och badade fötterna, och en annan kväll var Jossan med, och vi åt glass nere vid stranden. :) Har haft det helt underbart, och jag saknar värmen! Men det är skönt att vara hemma igen, tillbaka till rutinerna! ;) Efter 2 vekor med restaurangmat och cola varje dag, så vågar jag inte ställa mig på vågen..-.- Men det ska det bli ändring på nu när jag är hemma igen! ;)

Här kommer lite bilder från våra bästa stunder!


Påväg till marknaden


Steeker vid poolen efter marknaden


Maria och Uffe påväg från farmor Yvonne till Pablos


Jossan och Åsa


Jag och lill-Sune


Jossan en dag på stranden


Alltid lika glada Lukas


Söta lilla Cajsa


När vi skulle åka "bananbåt"


Jossan och Lukas när de skulle hoppa från en liten klippa


En kväll på stan


..


Magnus "Mange" Berger


Jag, Jossan och Maria när vi var påväg till José för att äta paella


Josés campo


Jättegod paella



The guys


Sune och Fran


Den fina utsikten


Jossan


Jaag


Åsa och Sune


När jag, Jossan och Evelynn var till El Ingenio och shoppade


Evelynn

Tack alla underbara människor som delade min första utlandsresa!♥

RSS 2.0