Nova på ett första besök, sedan jag och hjärtat träffades.♥

Hej på er allihopa! Nu var det ett par dagar sen jag skrev så nu har jag lite att berätta om .. I helgen har Kennet's dotter varit här nere för första gången, och det har gått hur bra som helst!♥ Hon var lite orolig att komma ner för hon visste ju inte hur det skulle vara här, men nu när hon äntligen har varit här har hon insett hur kul det va! Så pass att hon inte ville åka hem .. Det ser jag som ett gott tecken. :) Så kul att hon har kommit så bra sams med mina småsyskon och kontaktsyskon, de lekte jättebra ihop! Jag var ju barnvakt åt Jezzie i helgen med, och jag höll aldrig på att få dem isäng, de bara skulle leka hela tiden. :P hehe Kommer väl lite bilder från helgen när jag kommer ihåg att lägga in bilderna på datan, just nu är kameran hos Kennet. ;)

Igår hade jag min första examination i naglar, och jag fick ett B! Jag är riktigt stolt över mig själv, det här går riktigt bra! :D Jag gjorde ett litet misstag, och det var att fila för mycket på en tipp att det till slut inte fanns något kvar att fila, men jag ser det som att jag har lärt mig något! Jag lär ju inte göra om det än på ett tag! ;) På torsdag får jag äntligen hem mina grejer, så då ska jag sätta igång direkt här hemma med! Har redan fått några förfrågningar. :D

Dessa naglar gjorde jag på Alicia igår!

 

Idag har vi testat att rulla upp håret med värmespolar. Det var mycket lättare än att rulla upp med vanliga spolar, hur vettefan .. Hade lite för mkt spray bara så resultatet kan man ju diskutera, men det är i alla fall väldigt effektivt, man spar massa tid!

 




Vi testade även massa olika flättekniker, både inbakad- och utbakad fläta, fiskbensfläta, flätade- och tvinade lines. Lärde oss även att sätta upp håret i ett fäste, med det menas att man fäster håret i en gummisnodd och två hårnålar, och då jävlar sitter det kan jag lova! Bra blir det också jämfört med en vanlig snodd som vid allra flesta fall blir snea och sitter dåligt efter en stund. För att kunna sätta upp en riktig uppsättning måste man ha en bra grund.


Gjorde min första utbakade fäta idag så den blev ju inte ursnygg, men den visar iaf tydligt vad som menas med en sådan, flätan ligger utanpå. ;)



Gjorde även min första fiskbensfläta, men den tyckte jag då ändå blev hyfsat bra. ;)

Flätor i lines, inte det bästa, men det var sjukt svårt ..

Här är ett fäste. Man sätter fast två hårnålar på en gummisnodd, håller ihop håret stramt, fäster ena hårnålen rakt i uppifrån, snurrar snodden runt håret och fäster den andra hårnålen rakt uppifrån. Väldigt simpelt, och sitter hela dagen och lite till! ;) En bra grund för en uppsättning. Vill man dölja snodden, tar man en bit av håret i svansen och snurrar runt snodden och fäster med en hårnål. ;)

Ja det är väl vad jag har sysslat med de senaste dagarna .. Kom hem idag och det visade sig att ingen var hemma och heller inte någon nyckel uthängd, så jag åkte hem till mormor och satt där en stund. Kom in på nagellack, och då plockar hon fram sina och erbjuder mig att ta vilka jag vill, så jag valde två superfina från Isa Dora! :) Tycker det märket är jättebra, har 4 st som jag fått av mormor. :P



Hare gött alla underbara, nu ska jag fortsätta på min skissning. Har i uppgift till på torsdag att skissa en sminkning från filmen Burlesque. Har ni inte redan sett den filmen, bör ni göra det! Den är sjukt bra ..

Puss på er! :*

Härligt det är med barn, jag blir så varm i hjärtat av att ha dem runt omkring mig. Just nu sitter jag i sängen och tittar på Nova (Kennet's dotter), Ruth och Jezzie när det ligger och leker och läser nattsaga för varann. ♥ Snart är det mat och sen väntar melodifestivalen, sedan ska jag och hjärtat åka hem till stugan med Nova och Jezzie och se på film och mysa. ♥ Vilken helg, kunde knappast bli bättre! :)

Ny kamera! :D

Jag och lille Hedlund var ute idag och testade den nya kameran hjärtat kom hem med igår!:* En Canon EOS 1100D. Säger inte mig så mycket, men jag tycker den är bra. :) Får ta massa bilder i helgen när Nova kommer ner också! :D

Här följer en del bilder jag tog nyss;


inackordering

Syrrans häst

Ankipankisarna

Inackorderingar

Min polle!

Gizza!


Kattorna!

Puss!

Gullunge!





120224

1 år sen du lämnade oss, minns det så väl. Va hos en kompis kvällen innan och hade bestämt mig för att åka till dig i helgen, för jag visste inte hur jag annars skulle ta mig till dig. Men timmarna gick och det rann en känsla genom kroppen .. Någonting sa mig att jag var tvungen att åka kommande dag. Jag fick ett sms av mormor i samma veva som sa att jag kunde åka med dem. Kvart över tio kom de och hämtade mig och vi var hos dig strax därefter. Du var dig inte alls lik. Du hade tappat ännu mer kilon, du var blek, och det gick inte alls att kommunicera med dig längre. Några dagar innan försökte du prata med mig och då förstod jag delvis vad du sa, men nu var det annorlunda. Du låg bara och sov, med öppen mun. Minutrarna gick och andningen din blev konstig. Du fick en del andningsuppbehåll, som vid det här stadiet var vanligt. Vi satt där runt din säng, jag, mormor och Anita. Uppbehållen blev tätare .. Fem i elva stod din kropp inte ut längre, du tittade upp på oss med ena ögat en sista gång, som att säga farväl, sedan slutade du andas. För evigt.

Jag saknar dig så mycket! Vill bara ha dig vid liv .. Vill kunna gå till dig när ingen annan är hemma. Bara sitta och prata. Jag vill äta dina pannkakor!





Storköp på Ikea

Har spenderat större delen av dagen på IKEA med mamma, mormor och kidzen. Har införskaffat mig en arbetsbänk, handstöd, 5 st gästhanddukar, en liten skål och en bordstablett. Det enda som fattas nu är själva materialet som förhoppningsvis kommer i veckan, sen kan jag börja med naglar hemmavid. :D Kommer bli skitkul! Så ni som är intresserade av en nagelförlängning eller kanske bara en förstärkning, hör gärna av er till mig! :)

 

Efter att ha snurrat runt där ett par timmar, åkte vi med våra hungriga magar till Mc'Donalds och käkade. Precis när jag fått i mig sista tuggan kommer hjärtat för att hämta upp mig och fara vidare ut till Funbo. Det var på tiden att vi åkte dit, har inte sett dem på ett tag nu.. Blev bjudna på både mat och semla, men jag hade ju redan ätit och semlor tycker jag inte om, så jag tackade nej.
Fick en parfym och en body spray från Mary Kay av dem i en försenad present. Luktar jättegott. :)
Påvägen hem därifrån stannade vi till en snabbis hos Ursula och hämtade lite grejer, sen for vi hemmåt, och efter att ha skruvat ihop abetsbänken, tagit in hästarna, ätit middag, tittat på teve och babblat lite så ligger jag nu med datan i sängen och beredd att sova. ;)

God natt ! :*


Kalas för hela slanten

Ja det har varit en fullspäckad helg rent ut sagt. I fredags blev jag hämtad direkt efter skolan av min faster, så åkte vi hem till mig och åt tårta! Det var kul att träffa dem, det händer inte så ofta tyvär.. Hjärtat sov hos mig den kvällen och vi såg på systrar i jeans 2. I lördags kom släkten och jag fick en massa fina presenter, bl.a. en dator! Så nu har jag en alldeles egen, *superlycklig*! hihi På kvällen åkte jag och syrran på bondefeest i Vendel! Det var hennes gamla klasskompis som fyllde 20, så då blev de kalas! :)
Idag har Tobbe och Sofie varit ut hit, och jag fick en jättefin orkidé av dem! Kul att träffa dem, Tobbe träffar jag ju på jobbet då och då men Sofie träffar jag inte lika ofta längre, det e synd.. Väntade även annat besök idag av kära vänner, men de dök inte upp. Jättetråkigt, för jag ville verkligen träffa dem. :( Men men, det finns väl fler gånger!
Syrran följde med Millan och Sverker till klubben ikväll och Alexander stannade hemma med mig, så jag hade iaf fullt upp hela kvällen. :P Förutom att leka och hitta på en massa satyg, så såg vi på så ska det låta och Dirty Dancing. Det är en film man aldrig kan se för mycket av! Den är helt underbar..
Näe nu ska jag gosa ner mig i min nybäddade säng! Go'natt kära läsare!♥

Mer tårta till mig!

Den här gången äre syrran som gjort tårta till mig! Upp till bevis hur den smakar, i sällskap av girlsen och brorsan i familjen, faster och kusin! :)


Sovmorgon!

Påväg in till stan nu, fick en liten välbehövd sovmorgon. :) Dagen kommer bestå av matte och idrott typ..Frestades av tanken att stanna hemma idag, men så funkar det inte!
Ikväll kommer faster m. familj hem till Lindsbro på födelsedagsfika, ska bli jättekul att träffa dem igen!:)

Igår kom mitt efterlängtade smink från elf, så nu måste jag prova om det är bra grejer och om jag ska beställa mer därifrån! ;) Tog även hem mina sminkborstar och makeupboken över lovet, tänkte öva lite på skuggningar och dyligt. :)


Vilken dag jag har haft!

I förmiddags fick vi ytterliggare information om IV-val (individuella val), och det gjorde mig ännu mer osäker på mitt val..:/ Jag ville ju välja fotografisk bild 1 och fördjupning inom makeup, men de ligger i olika rekomenderade paket, och man kan inte välja en ur varje paket så nu måste jag välja antingen foto eller makeupfördjupning.. Tror iaf att jag tänker välja foto, för jag kommer ju ändå bli makeup artist vare sig jag väljer fördjupningen eller inte, det är ju ändå "bara" det där lilla extra.

När vi diskuterat färdigt IV-valen för stunden fick jag en manikyr av Fay! Det var väldigt längesen vi höll på med det, så det var bra att friska upp minnet lite, dessutom var det väldigt skönt! :) På lunchen idag var det gratis sallad, så självklart tog jag en sån med ananas, räkor, bönor och lite annat dyligt.. ;)
Efter lunch blev jag sminkad av Julia, och hon var jätteduktig tycker jag!:)


Första dagen som 17-åring...

God morgon mina trogna läsare! ;)
Nu är jag inne på min första dag som 17-åring, känns...som vanligt! Vill tacka så himla mycket för alla fina gratulationer jag fick igår, det betyder mycket för mig!<3
Jag fick en jäättefin tårta av bästa S1, den var supergod! :D
Och så fick jag massa fina presenter, bl.a smycken, tretång (vågtång), turkosa(!) sängkläder, rosor m.m.
Och jag fick ett gelkit av mamma! :D Det innebär att efter sportlovet kommer jag att börja göra gelénaglar hemma, så då är det bara att ringa och beställa tid om ni vill ha fina naglar! ;)

Ha en bra dag! :*


Färdigt! :D


Alla Hjärtans Dag

Alla Hjärtans dag idag, och min födelsedag! :)) Tackar så hjärtligt för alla fina gratulationer jag fått hittills! :*
Just nu sitter jag och får håret lockat av Josefine, och i eftermiddag har jag redovisning. Ikväll kommer kära vänner på lite tårta gjord av Bästa S1, supermysigt!

Bamsekramar på alla ❤-dag till alla fantastiska vänner jag har! :*


Dagens gelénaglar!

Jag gjorde ett återbesök på Anna idag. Hon hade pillat sönder naglarna från förra veckan, så jag fick lov att fila ner de trasiga kanterna, limma, och lägga på ny gelé. Blev ett bra resultat tycker jag! :)


Klar himmel och solen skiner!

Vilken härlig dag det är idag då! klar himmel och solen skiner! :) Synd att mitt humör inte skiner likaväl..Vet inte vad det är för fel, kan vara att jag inte fått i mig någon mat än. Just därför stekte jag just på en köttbit och lite potatis och sitter och trycker i mig så att humöret ska bli på topp, för snart ska jag ta mig ut på en långpromenad!:)

När jag kom hem idag från älskling, berättade mamma att Whitney Houston är död. ;( Det är så jävla tragiskt, för den kvinnan har en röst som ingen annan. Hon är så fruktansvärt bra! Hon ska väl ha drunknat i badkaret, av okänd orsak.. Men alla vet vi ju vilka problem hon har haft i många år.. :/ Så jävla synd att en så bra artist ska mista livet, p.g.a den skiten..

Har i alla fall haft en bra helg! I fredags var jag hemma hos hjärtat och åt god mat och såg på film, Dear John. Mycket bra film! Igår städade vi en del, och satt in nya svart/vita foton i ramarna i sovrummet och satt upp canvastavlan i vardagsrummet och lite sådant.. På kvällen åkte vi och syrran hem till Millan och Sverker och åt mat och såg på en film. Det var en film med riktigt bra story, dock lite dålig kvalité men det skiter man väl i. ;)

Lägger upp några av de bästa låtarna Whitney Houston gjort genom tiderna!






Smink och naglar

Hade en heldag på balder igår, vilket innebär naglar och smink hela dagen! Förmiddagen ägnades åt att göra gelénaglar på Jackie, jag är inte lika nöjd som förra gången men jag fick iaf massa beröm av Marianne. :) och på eftermiddagen sminkade jag och Josefine varandra. Den här gången fick vi göra en lite mer extrem sminkning än förra gången då vi övade på att sminka osminkat som i svenska filmer. Nu hade vi tema rosa, och övade på lite olika skuggor och så. :)

 


Vill ha!!

Gick runt på stan häromdagen och tittade på kläder, vilket jag inte borde göra för jag har inte råd med mer kläder och jag behöver inge mer kläder, men jag vill ha! Hittade då den här skinnjackan..Jag vill ha den! Jag har önskat mig den i present så nu är det bara att hålla tummarna.. :)


7 dagar kvar..

Snart, väldigt snart fyller jag år! På alla ❤-dag också!
Jag fyller 17..bara 1 år kvar till 18! :D Fan va härligt!

 


1.bas 2.överdirigerat 3.underdirigerat

 

 


Rulla curler

Förmiddagen ägnades åt att försöka lära oss rulla med curler (spolar). Det var sjukt svårt, men jag har iaf provat på att rulla bas, underdirigerat och överdirigerat. När vi väl fått in tekniken med rullningen och kan lägga perfekta passéer (hårslingor), så ska vi börja göra långhårsfrisyrer. Det kommer bli jättekul! :)


Hedlund

Vi har ju en liten valp hemma numera, Hedlund heter han. Det är morfars påhitt, och det kommer från någon utav sällskapsresan-filmerna har jag för mig.. Han är en blandning av basett och springer spaniel, sjukt söt! Så nu har vi 4 hundar.. Kingen har vi haft sen han var 1 år och han är gammal och grå nu. Han är en salig blandning. Lorry är syrran bara hundvakt åt men han bor mestadels hos oss, och han är en fjollig liten pudel. Ebba har vi bara haft 2 år tror jag, och hon är en blandning mellan estrella, maremma och pyrené. Hon är fin hon, även fast hon mestadels förstör..

Slänger ut en bild på lille Hedlund. :)


Lugn måndag..

Halloj! En rätt lugn måndag hittills..Hade oförberett prov om nagelförlängning i förmiddags och det gick bra! Nu sitter jag och har lite rast mitt i engelskalektionen. Jag håller på att skriva en artikel om Redken Laboratories, snart färdig...

Fick en förfrågan för en stund sen om jag kan vara barnvakt den 25-e och självklart ställer jag upp på det! :) Känns så bra att kunna hjälpa till, och dessutom älskar jag barn så det är alltid jättekul när jag får förfrågningar. :D
Det var längesen jag var barnvakt åt den här tjejen, så det ska bli jättemysigt.♥

Igår när jag inte hade något att göra passsade jag på att göra någon slags uppdatering på telen så nu jäklar är den sig själv igen! ;) Förut visade den att jag hade 4 olästa meddelanden hela tiden fast jag inte hade det, och så hade jag tidigare lyckats få in några konstiga mappar i bildappen, men allt sånt skit är borta nu! Så är det även lite annat som har fått nytt utseende.. :)

Nu ska jag fortsätta skriva på min artikel..


Bloggdesign

Ny bloggdesign! Tycks? ;)

Slut på helgen..

Nu börjar även den här helgen dra sig mot sitt slut. Jag sov hemma hos Jossan i fredags, och vi hade jättetrevligt! :) I lördags åkte jag med Kennet till hans mamma och hjälpte henne skruva ihop en säng, det var drygt som fan att få tusen delar till att bli en hel säng..-.- Efter ett par timmar så stod den på sin plats iaf, och vi åkte hem för att vara barnvakt åt Alexander.♥
Jag är nå hemskt trött idag, men det var det värt för en supertrevlig helg! :) Idag blire bara att småpyssla i rummet, tvätta och byta sängkläder och försöka uppdatera telefonen.

Imorgon är det en ny vecka med nya tag! Ha det gött!

Freedag!!

Japp, fredag idag! Och jag är dödstrött..har sovit på tok för lite den här veckan, och ska jag på fest idag! Hur ska jag orka? Jag kommer att vara helt slut imorgon..-.- men men, måste ju roa sig ibland åh.. ;)

Just nu ligger jag på en soffa i korridoren i skolan och degar..ska väl ha matteprov om en halvtimme eller så..:/ åh efter lunch har vi mentorstid sen slutar vi! Eller ja.. min klass iaf, för jag ska ju vidare och jobba ett par timmar också.. Sen käka med brudarna och festa!:)

Ha en riktigt najs fredag allihopa!:D


Iphone sucks.

Som grädden på moset för denna dag så fuckar mobilhelvetet upp sig, så varenda sms, varenda bevis försvunnit!
Är fan ingen glad tjej nu asså...Finns inge värre än när smsen försvinner..;( Nu är jag less. Tänk om min underbare pojkvän kunde komma och visa lite kärlek, så mkt gladare jag skulle bli..♥

Life is not about waiting for the storm to pass, it's about learning how to dance in the rain.

Känns som en riktig funderardag.. Hittills har många tankar snurrat runt i huvudet. Gamla minnen, bra/dåliga händelser, bortgångar, sorg, glädje.. Funderar på vad jag har och vad jag kunnat haft.
Någonting som tynger mig en gnutta just nu är att min åsikt inte har någon betydelse. Jag får säga och tycka vad jag vill, men det spelar ingen roll vad jag tycker, de gör som de vill i alla fall. Det har hänt förr och nu händer det igen. När ska min röst bli hörd? Vad skulle hända om jag gjorde så mot dem? Skulle det var okej? Förmodligen inte.
Ibland önskar jag att det var på ett vis, det är inte långt kvar innan det uppfylls, men ibland önskar jag att det var nu. Finns inget annat än att hålla ut. Det blir bättre.

RSS 2.0